Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני ישן על מיטה וחצי, מעין מיטת נוער שתמו ימיה.

עקב כאבי צוואר כבר תקופה ארוכה ובלאי למיטה הנוכחית החלטתי להחליף מיטה ועל הדרך לרכוש כרית איכותית (אחרי שניסיתי לא מעט כריות ממקומות שונים).

בעיקרון אני צעיר, נראה לי שחבל להוציא 5000+ שקל על מזרן, מנגד, אני יודע שזו רכישה ללא מעט שנים והמזרן ילווה אותי לא מעט זמן. אני מרגיש שכמו כל דבר בארץ, קבעו רף מחיר מסויים למזרנים איכותיים ומאז הישראלים סופגים את המחיר, ולא בצדק.

החלטתי שכדאי להתייעץ עם אנשים בעלי נסיון רב יותר ממני בנושא.

המזרנים שניסיתי עד עכשיו (המחירים מתייחסים ל-140x190)-

• ד"ר גב - דגם רויאל (מזרן נחמד, הטוב ביותר של ד"ר גב 4800 ש"ח אחרי הנחה)
  • הולנדיה - טמפור למיניו (8000-10000 ש"ח, מוגזם ולמען האמת - לא התחברתי)
  • הולנדיה - BACK SENSE LEGEND אחרי הנחה ב-6300 ש"ח, ניתן לשנות את מיקום הקפיצים, לא ממש צריך את זה)
  • הולנדיה - לטקס למיניו, לא ממש אהבתי (לא חושב שאפשר להתחבר למזרן ב-2 דק' שכיבה)
  • עמינח - קינג קויל New Forest (ממש אהבתי, פחות את המחיר -6200 אחרי הנחה).
  • עוד כל מיני מזרנים בחנויות השונות, לא התחברתי למשהו ספציפי.

אם אני אהיה כנה, בחלק מהמזרנים שניסיתי לא הרגשתי הבדל גדול מדי, אני פשוט לא רוצה לקחת מזרן שיתגלה כנחות בעתיד, מנגד אני לא רוצה לקנות מזרן במחיר מוגזם שיהיה "over qualified" עבורי רק בגלל השריטה שלי (ללכת על הטוב ביותר, גם כשלפעמים אין צורך).

אני אשמח לקבל המלצות על מזרנים ו/או חברות מומלצות, אם זה משנה, אני ישן בדר"כ על הצד ומעדיף מזרן ברמת רכות בינונית.

בנוגע לכריות, ניסיתי לא מעט סוגים, היום ניסיתי כמה סוגי כריות טמפור בהולנדיה - הן נוחות, אבל נראה לי משוגע לקנות כרית ב-600-800 ש"ח, בייחוד שזה לא משהו שניתן להחליף אחרי שבוע במידה והוא לא נוח (אני כבר תקוע עם אחת של ד"ר גב שעלתה 300~ ש"ח וישנתי עלי 3-4 פעמים במקס').

תודה רבה.

פורסם

בשל גילך אמליץ לבדוק כל מיטה שאתה קונה בדיקת עומס.

ז"א קפוץ עליה מעט ותראה אם היא מרעישה, קריטי בימים שאתה מביא בחורות הביתה ,קריטי!!!!

(אני לא בדקתי ואני נושך שפתיים ונושא תפילה שלא יצעקו שקט מהצד השני של הבית, אלא אם כן אתה גר לבד )

פורסם

רק פוטון, פתר לי את כל בעיות הגב והצוואר הכואב שהיו לי מהמיטה הישנה,

המזרן אורטופדי ודיי קשיח, מתרגלים תוך מספר ימים לקשיחות ופשוט קמים כל בוקר בחיוך ולא עם כאבי גב או צוואר.

פורסם

1.40 על 90 זה סטנדרטי. ממליץ לך לקבוע תקציב וללכת לפיו. ב2500-2600 נדמה לי שתוכל להשיג מזרון של סילי פוסטרופדי. גם מחיר טוב וגם פירמה רצינית.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אור, אני אעשה לך את החיים מאד קלים ונוחים.

1. תשקיע במזרון שיהיה כמה שיותר נוח וטוב לגב שלך, אתה תגיד לעצמך תודה עוד עשר עשרים שנה.

2. תשקיע בכרית אורטופדית טובה, כנ"ל.

3. הנה הרכב מנצח - מזרן עמינח ספורט וכרית אורטופדית של ד'ר גב. שווה כל גרוש ומחזיק שנים רבות. הנזק הכולל הוא פחות מחמישיה.

נסה אותם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אחרי שלא יכולתי לקום. וכאבי גב. הוחלט להחליף את המיטה.

עברנו על מזרנים במחירים בין 2000 ל 4000 שקל. חיפשנו את הכי נוח. ואיכותי. שתהיה לו אחריות במידה ושוקע. מקבל בטן.

אני בחור על גבול הכבד. 100 קילו. ומזרן לא טוב יקבל מהר שקע.

בסוף פנינו לחנות בשם חלומות (ירושלים)

קנינו מזרן של חברת מדי קומפורט. אורטופדי. עם כל מני תוספות.

והוא ממש נוח. חברים ומשפחה ששכבו עליו. ממש נהנו לשכב. ואחדים נרדמו מהר.

ממליץ

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זה מדהים כמה דברים שנכתבים בפורום מתקשרים לי בחיים, קרה לי המון פעמים שדברים שהיייתי צריך עזרה, הסבר לגביהם, פתאום עולים ונשאלים על ידי מישהו אחר שעושה לי את העבודה ;)

בכל מקרה, לי אישית הכל נוח, עוד לא נתקלתי במזרון שלא היה לי נוח איתו בכל 24 שנותיי, אבל עדיין רציתי ללכת על חברה ידועה, מחיפוש שהרצתי בפורום ראיתי הרבה המלצות על sleepnet , התקשרתי, ביקשתי ייעוץ בגדר התקציב שהגדרתי, ובסוף רכשתי מזרון של סילי, דגם סקצ', בגודל 1.60 על 1.90 ב2530 ש"ח כולל הובלה.(כן רכשתי מזרון בלי אפילו לשבת עליו)כהמחשה כמה אין לי בעיה עם שום מזרון- ב 4 חודשים האחרונים אני ישן לילה לילה על מזרון מתנפח מגומי, האלה שצפים איתך בים.

המזרונים מהחברות הידועות שנכנסו לי בתקציב זה או המזרון הנ"ל או דגם של עמינח בשם עמיגב, והבחור שהתייעצתי איתו מ sleepnet אמר שהסילי טוב משמעותית.

אמור להגיע שבוע הבא, מאמין ומקווה שהייתה קניה טובה.

פורסם

תודה רבה על כל התגובות :)

Fitch, עברתי על הנושא שלך, אני מקווה שגודנייט פתוחים היום, במידה וכן אני אקפוץ לשם ואנסה את המזרונים שהמלצת עליהם, אני מקווה שאוכל להשיג הנחת "חבר", שכן יש לי לא מעט חברים בקבע.

DevilUser, נלקח בחשבון :wink:

נהג מתחיל, מסכים איתך ב-100%, אני מתכוון להשקיע במשהו שישאר איתי לאורך זמן.

בנוגע לגודל, אני מעדיף לקחת 160x190, ומקווה שזה לא ייקר ביותר מדי את הרכישה, אולי בסליפ נט יבואו לקראתי במחיר, אין ספק שצריך לעשות סקר שוק מקיף, כרגע אין לי ממש העדפה למזרן, ניסיתי רק מזרנים במחירים שנעים סביב ה-5000+ ש"ח ולא נפלתי מהרגליים מאף אחד מהמזרנים.

or_lougasi, ככה זה בפורומים, ובעולם, לרוב השאלות שאתה שואל כבר קיימת תשובה, לעיתים אני מעדיף לקבל מחדש תגובות שיתאימו לצרכים שלי ב-100%. אני אנסה היום את הסילי סקצ' שרכשת, נשמע לי מאוד אטרקטיבי לרכוש מזרן בגודל כזה ובמחיר כזה, אני בכל זאת אשמח לקנות משהו עם שכבת ויסקו/טמפור/לטקס מעל לקפיצים.

אם למישהו יש רעיון נוסף לדגם שכדאי לנסות, please reply.

פורסם

ממש לפני כמה ימים קיבלתי את ה new forest שלי

תענוג של מזרן, נהנה מכל רגע.

ניסיתי מלא מזרנים בדרגות קשיחות שונות. חומרים גלם שונים, בסוף המזרן שקנה אותי הוא הניו-פורסט. ברגע שנשכבתי עליו הרגשתי שבפעם הראשונה מזה שנים, הגב נח!

בלי קשר למחיר, אמרתי את זה אני רוצה. אני קצת גבוה אז לקחתי מידה 200X160. לא רוצה לקום בבוקר!!

פורסם
ממש לפני כמה ימים קיבלתי את ה new forest שלי

תענוג של מזרן, נהנה מכל רגע.

ניסיתי מלא מזרנים בדרגות קשיחות שונות. חומרים גלם שונים, בסוף המזרן שקנה אותי הוא הניו-פורסט. ברגע שנשכבתי עליו הרגשתי שבפעם הראשונה מזה שנים, הגב נח!

בלי קשר למחיר, אמרתי את זה אני רוצה. אני קצת גבוה אז לקחתי מידה 200X160. לא רוצה לקום בבוקר!!

כמה שילמת על התענוג? :-)

פורסם

לפני שנה לערך גם חיפשתי מזרון כמו שצריך. שנים הייתי עם סילי האמריקאי, היום כפי הידוע לי מייצרים אותם בארץ ואין לי מושג לגבי טיבם.

מה שכן (לאחר המלצות של חברים ושיטוט באינטרנט) נסעתי לניר צבי לחנות המפעל של עמינח, יש שם תצוגה מרשימה מאוד וקניתי בסופו של יום קינג קויל. תענוג של מזרון. הנה קישור http://www.aminach.co.il/%D7%A1%D7%A0%D7%99%D7%A3-%D7%A0%D7%99%D7%A8-%D7%A6%D7%91%D7%99

פורסם
לפני שנה לערך גם חיפשתי מזרון כמו שצריך. שנים הייתי עם סילי האמריקאי, היום כפי הידוע לי מייצרים אותם בארץ ואין לי מושג לגבי טיבם.

מה שכן (לאחר המלצות של חברים ושיטוט באינטרנט) נסעתי לניר צבי לחנות המפעל של עמינח, יש שם תצוגה מרשימה מאוד וקניתי בסופו של יום קינג קויל. תענוג של מזרון. הנה קישור http://www.aminach.co.il/%D7%A1%D7%A0%D7%99%D7%A3-%D7%A0%D7%99%D7%A8-%D7%A6%D7%91%D7%99

איזה דגם קינג קויל רכשת ובאיזה מחיר?

• תוכן חדש...