Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על מוטורולה I940

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נמאס לי מאורנג', למרות היותי לקוח עסקי (קטן) הם מסרבים לתת לי תקשורת פנים ארגונית בחינם (כי זאת מרבית החשבונית).

אז הדבר האחרון שאני צריך מהם זה שיעשו לי טובה, היה אצלי סוכן של מירס, הציע הצעת מחיר לא רעה לגמרי שגם משדרגת לי למכשירים חדשים, גם תקשורת תוך אירגונית בחינם, גם 1000 דקות+1000 SMS חודשיות רק שהסמארק-פון שלהם זה מוטורולה I940 שבחיים לא שמעתי עליו.

אם מישהוא מכיר (אסף?), מה דעתכם על המכשיר?

עדיף אולי להשאר באורנג' ללא כל התחייבות, לרכוש בנפרד 2 סמארט-פונים ואז להתקין אפליקציה שמאפשרת שיחה וסימוס בין 2 מכשירים בחיני-חינם?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצטער בגירה, אנדרואיד זה התחום של אליקו/פסיכו. הם יגידו לך אם יש למכשיר הזה BOOTLOADER נעול, ואז הוא לא שווה כלום כי אי אפשר לשדרג אותו.

האופציה השניה גם נשמעת טוב, VIBER על שני המכשירים ואתה מסודר.

Stay Dirty

פורסם

הבעיה ברשת של מירס היא שמדובר בטכנולוגיה שהיא dead end, דור שני ללא התפתחות. סמארטפון יסבול מאיטיות בתקשורת הנתונים.

יתכן מאוד שבעוד חודשיים מירס תהפוך אטרקטיבית כאשר זה בערך לוח הזמנים בו צפויה השקת הרשת החדשה שלהם בטכנותתוגית HSPA, עם כיסוי חלקי מאוד אבל נדידה על הרשת (המצויינת) של פלאפון במרבית האזורים. בשלב זה אין עדיין כל שמוכעת, שלא לדבר על ידיעות מבוססות, לגבי התמחור הצפוי.

האופציה השניה, עם חבילת גלישה מתאימה, עשויה להיות אטרקטיבית, וכיון שמדובר במכשירים sim free תוכל להשתמש בהם בכל רשת שתתן לך הצעה יותר נוחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי חבר טוב שעובד כבר הרבה זמן במירס כך שיצא לי לשחק קצת עם המכשיר הזה כשרק הגיע לישראל.

אין הרבה מה להגיד לך מלבד העובדה שזה כנראה אחד הסמארטפונים הכי פשוטים שיש, איכותיו רחוקות מאוד מאלו של סאמסונג גלאקסי או אייפון. בנוסף, כמו שכבר כתבו לך רשת ה-iDEN של מירס נמצאת בשלבי התקפלות לקראת מעבר לרשת חדשה (שתהיה מהמתקדמות בישראל ובעולם). עד שזה יקרה, אתה צריך לדעת שלמירס יש הכי פחות אתרים סלולריים מבין כל החברות הסלולריות הפעילות. זה אומר לא מעט על איכות השמע והקליטה שתקבל, צפה ללא מעט ניתוקים או הפרעות ואל תבנה על גלישה סלולרית מהירה.

ועוד משהו קטן - אם אתה נכנס לתוכנית של שנה ומעלה נסה לקבל מהפ שדרוג חינם/מוזל לרשת החדשה עם השקתה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במילה אחת, אוי.

בשתי מילים, אוי ויי.

הייתי בסרט הזה עם ה I1 שלהם.

זה בערך כמו לקחת פורשה 911, לשים לה גיר של סובארו פשע 1300 ולהתפלא למה לעזאזל האוטו לא זז.

מערכת הפעלה מיושנת על מכשיר איטי להחריד. אין מספיק זיכרון לכלום, המעבד עושה טובה שהוא מעבד משהו.

לרוב הוא מאבד ואז צריך ריסט (המלצה של מירס, נא לעשות ריסט כל לילה לפני השינה ואני לא צוחק...)

שלא נדבר על "חוויית גלישה".

פעם אחת הייתי חייב להוריד איזה אפליקציה ששוקלת מגה וקצת.

אחרי בערך 5 דקות ובקושי 50 אחוז, התייאשתי.

בוא נגיד שאם אתה חייב מירס בגלל הווקי טוקי, זה המכשיר הכי מתקדם שתקבל.

אם אתה לא חייב, חכה.

ועוד לא הגענו לשירות.

פורסם

עדיף לא לקנות אדנרואיד זול.

אם קונים אנדרואיד אז לקחת את אחד ממכשירי הhigh end שלהם ולהשאר איתו שנתיים-שלוש. ההשקעה הראשונית מתקזזת עם זה שיש לך מכשיר נהדר.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

בגירה,

גם לי הציעו מסלול "מפתה" מאוד במירס. אז התחלתי לבדוק איפה הקאץ'.

דיברתי עם חבר טוב שעבד במירס בעבר והוא אמר שמספיק שאחפש בגוגל: "מירס קליטה". וזה הספיק לי כדי לרדת מהם תוך שנייה.

לידיעתך.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

למה ללכת רחוק?

פשוט תדבר עם שלושה ארבעה קצינים ביציאה מאחת מתחנות הרכבת, וכל אחד מהם ישמח לספר לך עד כמה החברה הזאת שווה לתחת!

קליטה על הפנים, איכות שמע מהגרועות בשוק,

מכשירים מימי הביניים,

ממשק משתמש אותו דבר בכל המכשירים של מירס (המכשיר הכי זול והמכשיר הכי מתקדם עם אותו התפריט! אני לא מדבר על אנדרואיד)

זה לפעמים מרגיש כאילו מירס נשארו איפשהו באמצע שנות התשעים בכל הקשור לאיכות מכשירים ואיכות הקליטה.

בברכה!

יונתן.

פורסם

בתור מי שהיה (העסק שלנו) במירס ועזב - don't.

הם מפתים אותך במחיר נמוך אבל הרשת והמכשירים גרועים, השירות מחורבן, אחרי שנה ינקנקו אותך במחיר והמכשירים לא שווים כלום כי הם במירס בלבד.

קח רמי לוי, 65 שח לחודש ויש לך 5 גיגה אינטרנט הכי מהיר בסלולר, ותדברו ותסמסו חינם ביניכם ב viber או סקייפ, ואין שום התחייבות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אתמול נודע לי שמירס התחילה לשווק ללקוחות "מיוחדים" מכשירים חדשים ומתקדמים יותר. כרגע יש ברשת מבחר של משהו כמו שלושה מכשירי אנדרואיד מהדור האחרון - סמסונג גלקסי, סוני arc s ועוד אחד ששכחתי את שמו. כיוון שעדיין אין להם מספיק אנטנות של הרשת החדשה, הם רוכבים על הרשת של פלאפון. זה אומר שלרשת שלהם יש כיסוי מצויין ואינטרנט מהיר.

בקיצור, בגירה, תתעקש כבר עכשיו על מכשיר מתקדם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה כל כך הולך להצטער על המעבר הזה למירס - זאת רשת שמתנהלת כמו האפסנאות בצבא - אין, נגמר, תבוא מחר. אלא אם כן יש לך קומבינות ואז כל העולם פתוח בפנייך.

אם אורנג' גרועים אז את מירס כבר אין מילה לתאר.

• תוכן חדש...