Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חבר'ה?

אני מחפש מחסן באיזור ת"א\ירושלים בדחיפות, יש לי מכונית שלמה לאפסן ללא השלדה, אני מעריך שכ-3 מטר מרובע יספיקו.

המחירים מתחילים מ-300 שקל לאיזה מטר וחצי מרובע, שזה מטורף. 3600 שקל בשנה!

החלקים כרגע מאוחסנים במקלט, ויש הוראת בית משפט לפנות מידית את המקלט. האמת שיש בכך הגיון...

לפני שאאבד את כל החלקים (מדובר ברכב נדיר בארצנו, אין חלקים בכלל בארץ..)

פתרונות? :cry:

פורסם
מה קורה חבר'ה?

אני מחפש מחסן באיזור ת"א\ירושלים בדחיפות, יש לי מכונית שלמה לאפסן ללא השלדה, אני מעריך שכ-3 מטר מרובע יספיקו.

המחירים מתחילים מ-300 שקל לאיזה מטר וחצי מרובע, שזה מטורף. 3600 שקל בשנה!

החלקים כרגע מאוחסנים במקלט, ויש הוראת בית משפט לפנות מידית את המקלט. האמת שיש בכך הגיון...

לפני שאאבד את כל החלקים (מדובר ברכב נדיר בארצנו, אין חלקים בכלל בארץ..)

פתרונות? :cry:

חפש במושבים

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

כנס לפורום אספנות, אנשים שם מאפסנים מכוניות בהאנגרים במושבים שונים.

אולי מישהו יוכל לקשר אותך למשהו.

משכנתא זה קל

פורסם

לכתר יש מחסן פלסטיק בגודל הזה. עלות כ 4000 שקל חד פעמי. במידה יש לך מקום להניח אחד בחצר / גינה. נפתרה לך הבעיה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אתה יכל לבדוק כאן :arrow:

כאן :arrow:

כאן :arrow:

לא מכירה אותם, ואף פעם לא השתמשתי בשרותיהם.

אני מנסה לבדוק על מחסן באיזור בן שמן שאולי יתאים לצרכים שלך ובמחיר זול.

במידה ויהיה אעדכן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם יש לך דרך לארוז את זה נגד גשם,יכול להיות שאני יכול לעזור לך, לפחות כפתרון זמני.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ליטל (אני טועה?), תודה רבה על ההכוונה, מקומות כאלה נורא יקרים כי ישנו את פקטור השירות. זהו עסק כלכלי.

כלכלי למי? זאת השאלה הנכונה :)

אומי, אני באמת אשמח לשמוע... תרגיש בנוח לשלוח ה"פ ואני מודה לך על הנכונות.

• תוכן חדש...