Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר עד 1200+- כולל תיבה

אפשר גם דאבל סאב ששנהים עם תיבה יהיו בטווח המחיר הזה

חשבתי על הסרווין ווגה

rms 500

מה אתם אומרים?

פורסם

אם זה בתקציב שלך,לא הייתי מהסס !

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

מה עדיף ה earthquake או הקיקר l7 יש הבדל גדול ביניהם מבחינת עוצמה/דיוק? ועוד שאלה הdbxi12d עובד גם על 2 אום ?

פורסם

ה-dbxi12d הוא סאב XLS זול \איכותי\עוצמתי משתלב יפה עם המוזיקה ויורד ממש נמוך.

הדגם הנ"ל dbxi12d מגיע עם שני סלילים של 4 אום ובחיבור מקבילי שלהם אתה מקבל מעגל סופי של 2 אום.

הקיקר מאוד עוצמתי לא מדוייק לא משתלב יפה עם המוזיקה ,לטעמי מדובר במכונת רעש

יותר מאשר בסאב לא הייתי ממליץ עליו.

פורסם

טוב זהו התקנתי את הסאב באמת מפציץ וגם איכותי הבאתי בדרך קומפוננט קדימי ה dls rs6n ובאמת אחלה מקום אחלה אנשים התקנה טובה יפה ומסודרת וגם המחירים טובים תודה רבה למי שהמליץ :)

פורסם

שאלה נוספת

הכל מותקן טוב ויפה אבל כשאני מגביר לווליום גבוה אז בבאסים ממושכים או בתדרים נמוכים אז הסאב מפסיק לפעול לכמה שניות ואז חוזר ואם אני לא מנמיך אז שוב מתנתק לכמה שניות(פועל הפרוטקשן של המגבר) עכשיו אמרו לי שזה או שהמגבר לא מחזיק או שיש נפילת מתח אבל המגבר לא מתחמם אפילו טיפה אז רוב הסיכויים שהבעיה היא עם המתח

אז רציתי לדעת האם קבל יעזור עם הבעיה הזאת

פורסם

קבל תפקידו ליצב את המתח

כאשר אתה מגביר המתח יורד, ומנקודה מסויימת המגבר ניכנס לפרוטקשן.

קבל מפצה על ירידת המתח ומיצב אותו על רמה תקינה ,כך שיתכן כי קבל יכול לעזור למנוע את התופעה הנ"ל.

• תוכן חדש...