Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

iGo עם מפות מעודכנות לאייפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה, מקווה שתוכלו לעזור לי.

לאחרונה יצא לי להשתמש הרבה בוויז ופשוט שמתי לב עד כמה הוא גרוע במסלולים, הוא עושה סיבובים סביב עצמו הרבה פעמים,

בהרבה איזורים שכיוונתי אליהם הוא גרם לי סתם להיכנס למקומות שאפילו לא קרובים ועוד שלל בעיות.

לא מובן לי למה זה קורה, בייחוד כאשר יש הרבה תגובות חיוביות לגביו.

ובאמת שזה גורם לתיסכול ועדיפות לא להשתמש בו כלל.

אני שוקלת לפרוץ את האייפון שלי רק בשביל אפליקציה זו, היות ואין לי שימוש באפליקציות בכלל.

האם מישהו יודע מהיכן אוכל להשיג iGO עם מפות מעודכנות ומצלמות?

תודה לעוזרים.

8)
פורסם

בלי קשר תפרצי את האייפון שלך, זה לא רק בשביל האפליקציות. את יכולה להתאים אותו לעצמך כרצונך.

שלחתי לך את הפרטים של החשבון אפל שלי בהודעה פרטית. תתחברי לחנות דרך האייפון עצמו ולא דרך אייטונס.

תיכנסי לאפסטור ומשם ל UPDATES. משם תמשיכי ל PURCHASED ואז NOT ON THIS IPHONE.

תתקיני את PRIMO המלא ותהני.

Stay Dirty

פורסם
בלי קשר תפרצי את האייפון שלך, זה לא רק בשביל האפליקציות. את יכולה להתאים אותו לעצמך כרצונך.

שלחתי לך את הפרטים של החשבון אפל שלי בהודעה פרטית. תתחברי לחנות דרך האייפון עצמו ולא דרך אייטונס.

תיכנסי לאפסטור ומשם ל UPDATES. משם תמשיכי ל PURCHASED ואז NOT ON THIS IPHONE.

תתקיני את PRIMO המלא ותהני.

אפשרי גם איתי לעשות את קומבינה זו?

פורסם
שלום חברה, מקווה שתוכלו לעזור לי.

לאחרונה יצא לי להשתמש הרבה בוויז ופשוט שמתי לב עד כמה הוא גרוע במסלולים, הוא עושה סיבובים סביב עצמו הרבה פעמים,

בהרבה איזורים שכיוונתי אליהם הוא גרם לי סתם להיכנס למקומות שאפילו לא קרובים ועוד שלל בעיות.

לא מובן לי למה זה קורה, בייחוד כאשר יש הרבה תגובות חיוביות לגביו.

ובאמת שזה גורם לתיסכול ועדיפות לא להשתמש בו כלל.

אני שוקלת לפרוץ את האייפון שלי רק בשביל אפליקציה זו, היות ואין לי שימוש באפליקציות בכלל.

האם מישהו יודע מהיכן אוכל להשיג iGO עם מפות מעודכנות ומצלמות?

תודה לעוזרים.

גם IGO סובלת מבעיות. תמיד ניתן לרכוש IGO חוקי מבלי לפרוץ את האייפון.

אחת הסיבות לבעיות עלולה לקרות בגלל בעיות קליטה של ה-GPS או בעיות בגלישה הסלולרית.

איזה כייף לי :)

פורסם
גם IGO סובלת מבעיות. תמיד ניתן לרכוש IGO חוקי מבלי לפרוץ את האייפון.

אחת הסיבות לבעיות עלולה לקרות בגלל בעיות קליטה של ה-GPS או בעיות בגלישה הסלולרית.

היי, לא היו בעיות בקליטה של ה GPS ובגלישה גם לא. הוא פשוט הוביל אותי פעמיים לאיזור של מאחורי מגרש טניס ברמת השרון סתם כך,

היום הוא הוביל אותי למקום שכלל אין בו פניה ימינה ליד משהו שנראה כמו מרכז תעשייתי מול לגן אירועים מסוים באיזור השרון.

הרבה חברים המליצו לי לעבור לתוכנה Igo לכן חשבתי שאנסה לבדוק את האפשרות.

8)
פורסם

Waze באמת עושה המון בעיות בזמן האחרון, אבל תנסי להכנס להגדרות ולהוריד את הסימון "המנע מכבישים..." (לא זוכר את ההמשך) :-P

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

הוא אמור להופיע לך אוטומטית בתחתית המסך ברגע שיש נעילת GPS.

אם זה לא קורה, תיכנסי להגדרות-הנחיה חזותית-שדות נתונים, ותתאימי לך את הנתונים כרצונך. מצורפות 2 תמונות שיעזרו לך להבין:

jzjy20jnkznd.png

jotmdjvqnjn5.png

Stay Dirty

פורסם

תודה אסף, מה שמופיע לי כל הזמן זה כמו בתמונה הראשונה.

אחרי שנכנסתי ל''שדות נתונים'' שיניתי למטה ל ''שדות עם מסלול''

לאחר מכן לחצתי על חזרה ועדיין לא השתנה שום דבר. ייתכן שעשיתי משהו לא בסדר?

405635_216451461779693_100002445223519_467824_30384808_n.jpg

IMG_0009.jpg

IMG_0010.jpg

8)
פורסם

אחרי שלחצת על "שדות עם מסלול" את יכולה לגלול למטה את האופציות שמופיעות לך למעלה, אחת מהם זה מהירות. מקווה שהתמונה הזאת תסגור את העניין :

ljjzgmwbzzrf.png

Stay Dirty

פורסם
היי, לא היו בעיות בקליטה של ה GPS ובגלישה גם לא. הוא פשוט הוביל אותי פעמיים לאיזור של מאחורי מגרש טניס ברמת השרון סתם כך,

היום הוא הוביל אותי למקום שכלל אין בו פניה ימינה ליד משהו שנראה כמו מרכז תעשייתי מול לגן אירועים מסוים באיזור השרון.

הרבה חברים המליצו לי לעבור לתוכנה Igo לכן חשבתי שאנסה לבדוק את האפשרות.

ואותי הWAZE במקום לאחד היישובים ליד ירושלים , פשוט לסוע בכביש אחד למבשרת ולעשות פרסה ולסוע הפוך ואז לפנות ימינה ליישוב , התוכנה לקחה אותי דרך ההרים פניתי לבית שמש ושם עשיתי עליות וירידות והרים גבוהים כל זה בשבל להגיע למבשרת ואז משם לקחת שמאלה לכביש 1

כל כך התעצבנתי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תמיד כדאי לעשות סקירה של המסלול שהוא יצר לפני שמתחילים בנסיעה, ואם אפשר אז בוחרים חלופה הגיונית יותר. לא צריך ללכת לפי WAZE כמו עיוור...

Stay Dirty

פורסם

עדיין לא מצאתי גיפיאס טוב יותר מאפליקציית המפות של האיפון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...