Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב נמאס לי מהרמקולים מהחברה האלה , אני רוצה להעיף אותם ולהביא משהו קצת יותר איכותי .

עכשיו אני לא יודע איזה סוג רמקולים אני צריך או כמה , אני פשוט יודע שעכשיו מאחורה אין לי , ז''א ברכב שלי יש רק שניים מקדימה + טוויטרים , וזה אפילו לא מגיע לסיפוק .

אני רוצה לקנות אך ורק רמקולים , ללא סאב וללא מגבר כי לדעתי לא צריך את זה , אני יסתדר מצויין עם ארבעה רמקולים וגם התקציב לא גבוה .

אני מעוניין ברמקולים ברמה טובה אך לא יקרים , או אפילו את דעתכם , ניתן להסתפק רק בקדמיים + מגבר ?

התקציב ממש לא גבוה , אז ..

אשמח לעזרה .. תודה .

פורסם

האם האיביזה שלך היא 5 דלתות או 3 דלתות?

אני עומד לפני רכישה של 5 דלתות ואשמח לדעת:

1. אילו רמקולים מגיעים במקור? אני יודע שמגיעים שני קדמיים ושני טוויטרים. אשמח לדעת דגם וכמובן אם הקדמיים הם 5.25" או 6.5".

2. איזה גודל של רמקולים מתאים לדלתות האחוריות להכנה שם? אני לא חושב שאני רוצה לחתוך את המדף ושוקל לשים בדלתות האחוריות עוד זוג.

תודה.

פורסם
האם האיביזה שלך היא 5 דלתות או 3 דלתות?

אני עומד לפני רכישה של 5 דלתות ואשמח לדעת:

1. אילו רמקולים מגיעים במקור? אני יודע שמגיעים שני קדמיים ושני טוויטרים. אשמח לדעת דגם וכמובן אם הקדמיים הם 5.25" או 6.5".

2. איזה גודל של רמקולים מתאים לדלתות האחוריות להכנה שם? אני לא חושב שאני רוצה לחתוך את המדף ושוקל לשים בדלתות האחוריות עוד זוג.

תודה.

3 דלתות , והאמת שאני לא יודע , אני יודע שהם חרא - זה רמקולים של החברה וחאלס מספיק , מיצו את עצמם .

על כל השאלות האלה אני גם צריך תשובה :)

פורסם

גודל הרמקולים באיביזה הם 6.5 גם מקדימה וגם מאחורה. המיקום של הרמקולים האחוריים הוא לא כל כך טוב, אבל אם תשקיע ברמקולים איכותיים מקדימה (קומפוננט איכותי) לדעתי לא תצטרך את האחוריים. מה התקציב שלך?

פורסם
גודל הרמקולים באיביזה הם 6.5 גם מקדימה וגם מאחורה. המיקום של הרמקולים האחוריים הוא לא כל כך טוב, אבל אם תשקיע ברמקולים איכותיים מקדימה (קומפוננט איכותי) לדעתי לא תצטרך את האחוריים. מה התקציב שלך?

אם אתה אומר קומפוננט איכותי ללא אחוריים אז אני מוכן לקנות את הטובים שבשוק - בסביבות ה500 - 700 שקל אני יכול להרשות לעצמי להוציא כרגע , מה אתה אומר ?

(ללא מגבר כן .. ) ?

ואם כבר מדברים , על מקום קנייה + מקום התקנה זול באזור השרון ? יש לך מושג ??

תודהה על התגובה :)

פורסם

מורל דוטק אוביישן (700 שח). אבל אל תקנה שום רמקול מבלי לשמוע אותו לפני. סאונד זה עניין אינדיבידואלי, יכול להיות שטמפו גם יספק אותך. בעניין המגבר, אין ספק שעם מגבר, האיכות והעוצמה תשתפר מאוד. ״האיכותיים שבשוק״ - זה יעלה לך קצת יותר מ 500-700 שח.

פורסם

לדעתי הקומפוננט המקורי של הרכב לא פחות איכותי מהטמפו. מה שבטוח שהם לא מצדיקים השקעה של הכסף עלים אם יש לו את המקוריים.

פורסם

לדעתי הוא לא צריך אפילו להתחיל עם זה, עם תקציב מתחיל ומסתיים ב500ש"ח.

תמורה מרמקולים בלבד הוא לא יקבל, מגבר של CALIFORNIA BOOM או חרא אחר, יתנו תמורה, לכיס של המוכר בלבד.

המלצה שלי, או שתחסוך, ותבנה מערכת שתהנה ממנה, או אל תתחיל אפילו, כי אשכול הבא יתחיל (משהו לא מנגן לי פה, עזרה בבקשה)

מיותר לציין שדלתות של איביזה, ובכלל בסיאטים החדשים, הם זוועה, ודורשים השקעה אדירה כדי להכין אותם להתקנה נורמלית, שלא נדבר על התקנה מקצועית. איפה שרק איטום ועבודה עולים כמה אלפים.

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם

הגודל של הרמקולים הוא 6.5. קדימה ואחורה. אתה יכול לקנות שני סטים של מוראל טמפו ולהתקין, כמה זה יספק אותך, וכמה תרגיש הדבל...קשה מאוד לומר.

בכל אופן אם תתקין מגבר 4 ערוצים תתקין קומפוננט ותגביר, לא תהיה שום בעיה להוסיף סאב, סה"כ לחבר חוט.

לא ממליץ לך לחורר את המגש, אף על פי שכראה 6.5 מקדימה +6X9 מאחורה ייתנו לך את השינוי הכי משמעותי אם לא תתקין מגבר.

פורסם

סליחה , למרות שאתם מבינים יותר אני לא מסכים איתכם .

אני לא חושב שאי אפשר להנות אך ורק מזוג רמקולים איכותיים , הרמקולים שמגיעים עם האוטו בדרך כלל הם סינים מגעילים כלשהם שמתחילים לעשות רעשים ברגע שעולים מעל שליש מההספק וזה מה שמעצבן אותי .

כמה הכי בזול אני יכול להביא מגבר + 2 קדמיים יחסית איכותיים שייתנו מענה לדרישות המינימליות שלי ?

(ואם אתם לא יכולים להמליץ על מקום שמתקין בזול ועם אחריות פה , אז אולי בפרטי ?)

תודה מראש .

פורסם

בתור אחד שיש לו את הרכב והיה לו ברכב קודם טמפו ברכב קודם עם ובלי הגברה הייתי נוטה להסכים עם קודמי

שהרמקולים המקוריים של הרכב מתעלים על טמפו ללא הגברה.

כמו כן יש לקחת בחשבון שזה לא יגמר בקנייה ב 500 שקלים בלבד של רמקולים מדובר בהתקנה בדלתות שיעלה כמה עוד מאות.

לדעתי הייתי יורד מהרעיון וחוסך עוד כסף לבנייה יותר רצינית שתצדיק את ההשקעה.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אל תקבל המלצות בקטע שלילי, אם ממליצים לך לא לקחת tempo, אז זה רק מניסיון, וכשאומרים תחסוך, אז עדיף לך.

לקנות תמיד תספיק, למכור זאת בעיה.

בוא נגיד:

הכנת דלתות כולל איטום 700-1000

ראש אחר 1000

מגבר 4 ערוצים 1000-1500 מינימום, בפחות זבל סיני.

קומפוננט נגיד הרץ 1300

כבלים לפחות 500 בפחות זבל סיני.

סאב נגיד עוד 800-1000

זאת עלות של מערכת כפית, ולא יותר מזה.

מחירים נלקחו מהאוויר, ולא לפי פריטים מסויימים. יש סטטיסטיקה למחיר מינימלי לבנית מערכת, אני נתתי מחירים קצת גבוהים יותר ע״מ לתת לך מרווך וכיוון.

בהצלחה.

פורסם

לצערי או לצערך קודמיי בשירשור צודקים - עם התקציב שלך אין טעם אפילו להתחיל כי את התמורה לכסף לא תקבל. אל תמהר - תתחיל לחסוך. ותמיד כך בחשבון - שידרוגים עולים כסף וככל שתקנה עכשיו דברים לא הכי טובים כך תצטרך להחליף אותם מאוחר יותר ואת מה שכבר שילמת לא תקבל חזרה.

אל תמהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• תוכן חדש...