Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני לא נוסע הרבה (כ1000 בחודש). נוהג די 'רגוע' וחסכוני.

דרישות: בטיחות. כלכלית (תיקונים, דלק וקנייה). אמינות. (בגדול, בסדר הזה).

תקציב: עד כ 35K, אם משתלם. אם משתלם יותר לקנות רכב זול יותר, אין לי התנגדות.

נוחות, אסטטיקה וביצועים לא מעניינים.

ממה שראיתי- המועמדות העיקריות הן: יאריס (בערך שנת 2001), סיריון (2003~), גטס (2005~) ופונטו (2005~).

אבל ממש לא סגור עליהן. אשמח לשמוע חוו"ד והמלצות.

תודה רבה!

פורסם

מהתרשמות שלי מרכבים שחברים שלי קנו שהם דיהטסו סיריון וטויוטה קורולה הרכבים מגלים אמינות גבוה וצריכת דלקת סבירה עד נמוכה.. אז אני יכול להמליץ על שתי אלה.. הבנתי שהיונדאי גטס עד שנת 2006 הוא רכב נפילה שחבל על הזמן מבחינת צריכת דלק וטיפולים..

פורסם

אם אתה הולך לכיוון של הגטס, נסה ללכת לכיוון הדגמים החדשים שמ-2006 והלאה. אלו דגמים שמגיעים עם מנוע אחר, מודרני יותר, שחסכוני יותר בדלק. לדעתי במסגרת התקציב שלך כן אפשר למצוא גטס מהמודלים החדשים, ממודל 2006 ואולי אפילו 2007. בסך הכל מדובר ברכב לא רע, אולי לא הכי חסכוני בדלק או הכי בטיחותי אבל מאוד זול לאחזקה וכמו שאתה מבין במסגרת התקציב שלך גם יאפשר לך לעלות הרבה שנתונים כלפי מעלה. תשווה אותו למשל ליאריס ותראה שאתה עולה 4 ואפילו 5 שנים למעלה, זה מאוד משמעותי בכל מה שקשור לתקלות ואמינות.

גם הפונטו מצויינת, אבל מאוד קשה למצוא אוטומטיות במצב טוב. שים לב שב-2005 היו שני דגמים אוטומטיים כשאחד רובוטי.

• תוכן חדש...