Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני תמיר.. ויש לי לאון קופרה שנת 2011 שקניתי מהחברה לפני כ תשעה חודשים..

אני מאוד מרוצה..בכל פעם שאני על ההגה עולה לי חיוך וזה דבר שלא כל רכב יכול לעשות..

ככה שמבחינת כוח וביצועים לא חסר לי כלום..

אבל לפני שבוע הייתי באיזה מקום ופתאום נכנסה לחניון סוברארו STI החדשה..הוא נסע לאט בחניון וממש שומעים או יותר נכון מרגישים את העוצמה של האוטו כשהוא עובר לידך גם בנסיעה איטית...וזה משו שבאמת היה קצת חסר לי בלאון..אז חשבתי לעצמי אולי אם אני אחליף את כל מערכת הפליטה למשו יותר משודרג אני אקבל את מה שחסר לי?...

אני לא באמת יודע..אז אני מקווה שתעזרו לי ..האם אני צודק?. ואם לא אז מה באמת אני צריך לעשות?

ואם כן אז מה בדיוק כדאי לי?..והאם בכלל כדאי לעשות דבר כזה?

חשוב לציין שאני לא מחפש לשנות כלום מבחינת ביצועים וכוח..וכמובן לא לעשות משו לא אמין לאוטו..

תודה..

פורסם

ישנם מערכות פליטה שלמות לרכב שלך.

חברת apr מייצרת מערכת שלמה כזאת עם טכנולגיה מתקדמת, יש את אקרפוביץ רק אין לי מושג אם זה מתאים ללאון.

הסאונד ישתנה דרסטי! הביצועים יעלו אך האמינות יכולה קצת לרדת (רק שתדע שצריך להעמיס הרבה על המנוע הזה כדי שהוא ישבר או יקרה לו משהו).

Got To love It

פורסם

הרכב שלך כבר מגיע עם סאונד מרשים מהיצרן ביחס לזה שהרכב מקורי! כמו שאתה רואה יש לי את אותו רכב ומניסיון שלי עם

הרכב הקודם אימפרזה טורבו עם צנרת 3"+ דוד פתוח hks, גם אז הרכב לא נשמע מבפנים כמו שהוא נשמע מבחוץ!

בלאון קופרה בלי שום תוספת אתה יכול לשמוע באס די חזק אם אחת כזו תעבור לידך בנסיעה איטית.

מקווה שעזרתי.:-D

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

מה בעצם חסר לך? שכולם ידעו כמה אתה חזק?

לדעתי עדיף לא למשוך תשומת לב ולהפתיע כשצריך. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לדעתי שווה לך להחליף את הדוד האחורי ואת הדוד מעבר (נקניק), בשביל לקבל את הצליל המיוחל.

אני לא יודע אם יצא לך לשמוע לאון קופרה בלחיצה, אבל יש לה צליל מאוד מיוחד (במיוחד עם דאון פייפ :wink:).

אגב, אני הייתי מחליף רק לדוד ייעודי ללאון שלא מצריך שום שינויים ו/או התאמות כלשהן.

פורסם

גם לי הייתה לאון שגרמה לי לחייך כמו דביל כל בוקר

גם אני מאד התלהבתי מה B3 STI , רכב ברמה הרבה יותר גבוהה מהלאון:

הספק ומומנט גבוהים ב50 אחוז, הנעת 4x4 מתוחכמת יותר, וכל הרכב משדר הרדקור לעומת לאון שמשדרת שימושיות

ההרדקור הזה אוכל דלק 1:6, תחזוקה יקרה, שמועות מבוססות על בעיות אמינות במנוע, ומחיר יקר בהרבה...

בקיצור, אני ויתרתי, אבל יש שמועות על סוברו חדשה, הנעה אחורית בלבד, BRZ , שווה שתבדוק !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

חבל שהתעוררת מאוחר,בדיוק מבצעים של APR מסתיימים עכשיו.מחיר של מערכת כזו כולל דאון פייפ תעלה לך 10K+,לא כולל עבודה והתאמת סופיות.הסופיות בקיט מקורי קצרות מדי,כי בפועל הקיט נועד לGTI.עוד אלפייה על הרכבה.

מציע גם לבדוק מערכות של MILLTEK.

''הדרך הטובה ביותר לקיים הבטחות היא לא להבטיח !!!''

פורסם

אני לא יודע מה איתך אבל שאני רואה סיאט לאון (קופרה במיוחד) אני לבד מרגיש איזה כוח יש לאוטו הזה,

ותאמין לי שהוא מושך מספיק מבטים ומספיק נוחכות על הכביש,

תוסיף לו אגזוז רמוס ייעודי ולדעתי זה מספיק, זה באמת ״ יציג ״ את הכוח של האוטו שלך לכולם.

פורסם

10K זה הרבה כסף ולא נראה לי שאני אהיה מוכן להשקיע כל כך הרבה כסף על דבר כזה.

ומה עם דוד של רימוס שמיועד לרכב הזה? כמה יעלה?

פורסם
גם לי הייתה לאון שגרמה לי לחייך כמו דביל כל בוקר

גם אני מאד התלהבתי מה B3 STI , רכב ברמה הרבה יותר גבוהה מהלאון:

הספק ומומנט גבוהים ב50 אחוז, הנעת 4x4 מתוחכמת יותר, וכל הרכב משדר הרדקור לעומת לאון שמשדרת שימושיות

ההרדקור הזה אוכל דלק 1:6, תחזוקה יקרה, שמועות מבוססות על בעיות אמינות במנוע, ומחיר יקר בהרבה...

בקיצור, אני ויתרתי, אבל יש שמועות על סוברו חדשה, הנעה אחורית בלבד, BRZ , שווה שתבדוק !!!

ליאור

ליאור, לא מיטב הבנתי המנועים בסובארו היו לא אמינים מהסיבה שהיבואן נתן הוראה שיש לבצע טיפול כל 30k בלבד!

נשמע לך הגיוני? כי לפי דעתי במנוע כזה, עם כזה הספק המקסימום של כל 10!

Got To love It

פורסם

לא קשור למרווח טיפולים, יש מנוע ששבר בוכנה ב 11k בלבד, הבעיה תכנונית בפינוי חום מצילנדר מסוים עד כמה שאני הבנתי, או של הזנת דלק לבוכנות, זכור שהן רחוקות מאד, בוקסר, אשמח באם מי שמצוי בפרטים ירחיב כאן

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...