Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי לפרוק קצת עצבים..

אז ככה, כשחזרתי מהעבודה (אני עובד ברמת החייל), היה פקוק כרגיל ביציאה לכיוון איילון -

איך שאני מתקרב לצומת (רמזור ירוק כמובן) שמתי לב שפקוק מאוד בצד השני ולא ניתן להכנס לצומת, אחרת - אשאר באמצע הכביש.

אז נשארתי לפני הקו ברמזור ירוק, הנהג בנתיב הימני גם עצר בירוק מכיוון שלא היה ניתן לעבור, בקיצור, במקביל היה איזה נהג שצפצף מאחור אפילו לא שמתי לב למי צפצף, אחרי שהרמזור שוב התחלף לירוק התחלנו נסיעה ובשלב מסויים הנהג עבר לנתיב הימני (באמצע הפקק כדי להגיע מספיק קרוב אליי) סימן לי לפתוח את החלון והתחיל לצרוח "מה אתה עוצר בירוק" וקילל במשך כמה דק' ארוכות ואז נתן את הפאנץ' וצעק "מה אתה עוצר בירוק?? אני עם הילדים באוטו" כמובן שהתגובה שלי הייתה מבט של "תגיד לי אתה בסדר? מה הקשר?", בכל אופן, התעלמתי בשלב מסויים והמשכתי את הנסיעה בנתיב השמאלי, פתאום בשלב מסויים של הפקק, הנהג פותח לי את הדלת של הרכב ומבקש ממני לצאת תוך כדי משיכה בחולצה..בחיי שלא הבנתי מאיפה צץ.

מעט מהאנשים מכירים אותי כאן בפורום, אני כבר 15 שנה (מגיל 11) לומד אומנויות לחימה שונות (היום קצת Mixed Martial Arts, לפני שנכנס לארץ למדתי אגרוף תאילנדי) בן 26 עוד מעט, יש ילד בדרך ברוך השם ואת הרכב הראשון שלי קניתי השנה, רישיון יש לי כמעט 9 שנים, אני מתנייד בעיקר עם אופניים (עכשיו קצת פחות) וב-4 שנים האחרונות באופן קבוע עם רכב (היה של העבודה, עכשיו שלי) ובאמת שהפעם לא ידעתי מה לעשות, החוק אומר לא להגיב ולהתעלם אך הראש אומר אחרת.

הנהג ניסה להתחיל איתי תגרה באמצע פקק, החשיבה הראשונית (שבריר שניה) הייתה להגיב לו, מחשבה שניה הייתה להתעלם, גם יש לי ילד בדרך, גם הילדים שלו ברכב וגם מה אני צריך את זה? בסוף עוד אני אסבול מהעניין, בין אם הוא ישלוף סכין במפתיע או איזשהו כלי אחר או במידה ויקרה לו משהו ואני אחראי לעניין - בסוף דחף קצת, עשה רוח והמשיך נסיעה.

הוא פשוט המשיך בשלו, באמת שלא הבנתי מה קשורים הילדים שלו לזה שעצרתי בירוק בזמן שלא הייתה לי אפשרות להכנס לכביש אחרת הייתי נתקע, ניסיתי להבין למה התכוון ואפילו להסביר אך הנהג כמובן לא הקשיב, התנהג כמו משוגע.

בכל מקרה, סתם מעניין אותי לדעת איך אתם הייתם מגיבים לעניין והאם פעלתי נכון בעניין..

8)

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי פורק עליו קצת מהעצבים שאולי ידע להבא לא להתחיל לשלוף אנשים מהאוטו.

בכל מקרה, לא חדש בארצנו והיו גם כאלה שנהרגו בגלל שטויות כאלה.

פורסם

כל הכבוד על הקור רוח...

לא ברור מה עבר לו בראש באותו רגע, אבל אני בטוח שזה לא היה קשור אלייך אישית, סתם בן אדם שזקוק לטיפול דחוף!

בזמן האחרון אני גם שם לב שאנשים פשוט התחרפנו על הכביש...

חוקרים בסוציולוגיה אומרים שזאת תופעה אשר נובעת מיתר לחץ, שחיקה וחרדה גוברת בחיי היומיום של הישראלי המצוי.

לך תבין.

בכל מקרה עשית נכון!

לדעתי...:wink:

זמין 8)

פורסם

פעלת בסדר, החל בסירוב שלך לחסום צומת ובעמידה שלך בפרובוקציות של הנהג הזה, שכמובן אני מסכים איתך שלא צריך להיות בכביש. אם הוא אמנם עם הילדים ברכב, איך הוא מרשה לעצמו להתפרע כך לנגד עיניהם?!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מסכים לגמרי ופעלת יפה מאוד.

הכי מרגיז זה אלה שעוברים על החוק ואז לא מבין מה קרה ולמה כמעט הם נכנסו במישהו (קרה לי היום באירלנד שמישהי לא הבינה שהנתיב האמצעי בכיכר גדולה של כביש מהיר הופך לנתיב השמאלי ונכנסה ישר לנתיב שלי וכמעט עלי).

סימנתי לה שתפתח את החלון כי רציתי להסביר בתגובה קיבלתי את ה"אצבע" של הכ*סשלהאמשלה.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

כל הכבוד לך!!

גם אני מתאמן באומניות לחימה בעיקר BJJ ועכשיו גם משלב MMA בשביל להיכנס לזירה וזה אכן נותן יותר איפוק.

כל הכבוד שלא השפלתה אותו מול הילדים8)

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

תודה על החיזוקים, אכן נהג לא שפוי - תמיד כששמעתי על תקריות בין נהגים, תהיתי אם אוכל להמנע מזה ותמיד האמנתי שכן, אני חייב לציין שגם הפעם אמנם נמנעתי אבל היום הבנתי שיש מצבים שפשוט קשה מאוד להמנע מהם.

אני מכיר לא מעט אנשים שלא היו מסכימים "להוריד" מהכבוד שלהם ולהבליג ולצערי הרב בגלל אנשים כמו הנהג המדובר נוצר כאוס (פשוטו כמשמעו) בכבישים.

פורסם

כמה שאני מזדהה איתך.

ואתמול אחרי ביקור בכבישי הצפון, אני לא רוצה להשמע גזען אז אני אנסח את זה בצורה הזו,

כל איזה מרצדס ארוכה מודל 94 עוקפת אותך על השוליים באמצע פקק, עוד מצפצפת לך שאתה לא בסדר

כשאתה רואה באותו כ5 ברנשים גדולים.

וזה קרה לי מספר פעמים אתמול. הנהיגה בכבישי הצפון מאוד מסוכנת על גבול המבהילה, היכן המשטרה??

תרבות הנהיגה במדינה טעונה שיפור, וכאן המשטרה צריכה להיכנס לפעולה,

לא דוחות טיפשיים אלא פעולות מנע ממשיות.

פורסם

האמת שבמקרה כזה מנת גז פלפל הישר לתוך הפנים שלו היתה פותרת את המצב יפה מאוד, ואני בטוח שהוא היה חושב פעמיים לפני שאותו נהג היה מתנהג בצורה כזאת בשנית לאחר מכן.

פורסם

מי שהזכיר MMA, זה נשק מתוחכם מאוד, יצא לי ליהיות ולהשתתף באימונים של זה, יש לי חבר שם שהתאמן שנה וחצי או יותר, במועדון מישהו דחף אותו במטרה לתת לו מכות, חבר שלי נתן לו אגרוף לאף, יצא לי לשבת עם הבנאדם השני על קפה (בשכונה שמשעמם), בקיצור הוא אומר לי שהוא הרגיש אותו יומיים אחר כך עוד הוא לא יכל לגעת באף, וזה היה רק אגרוף.

בכללי עשו עליי כמה תרגילים, אם היה לך פתיל קצת יותר קצר הוא היה מלקק צמיגים.

יפה ששמרת על קור רוח, אני גם נהג עצבני, אבל המקסימום זה צפירה ארוכה, לא יותר, אני גם בכללי לא מסתבך עם אנשים, ואם קורה ו.. יש לי זוג רגליים וריאות שקשה לעמוד בסיבולת שלי. עם אנדרנלין במיוחד.

אנשים כאן איבדו את הערכים, ככה הוא מתנהג ליד הילדים, מעניין איך נראה החשבון טלפון של המורה שלהם.

אני ראיתי אנשים שבלי לחשוב הרבה, מורידים לו נגחה, 6 שיניים היו עפות לו באוויר.

סך הכל תרחם עליו שהוא לא נפל עם בנאדם בעל פתיל קצר משלך.

אני אישית, מצב כזה הייתי טורק את הדלת בכל הכוח, אם היא הייתה פוגעת לו בטעות בראש יותר טוב, נותן גז וה' גדול.

(אם הוא רוצה לשחק על הכביש, את השאר נחסוך)

פורסם

פעלת נכון למרות שהמקרה שלך מאוד מעצבן ותגובה ראשונית היא ישר להגיב במכות.

הבחור במקרה עם מאזדה?

כי אתמול איזה אחד שלא פניתי לו את הנתיב השמאלי ובצדק לגמרי, אז הוא עקף אותי מימין ואז בא מלפני ובלם פעמיים פתאום ככה, חתיכת אידיוט, בלמתי כמו משוגע עם צפירה, אחר כך הוא סגר איזה 180 אני בטוח.

אני נתקל עם הרבה אידיוטים בכביש, ממש כל נסיעה איזה 4 אידיוטים בזמן נסיעה קצר. פעם הייתי מעצבן מכל פיפס היום אני זורם עם זה, כי זה מה יש.

פורסם

כנראה איזה מסכן שחיפש לתבוע משהו על נזקים. תאר לך שהיית מפוצץ אותו במכות? אומנם הוא התגרה בך אבל זה עדיין לא גרר אלימות מצידו. פיצוץ במכות היה גורר לתביעה נגדך ואולי המשך הליכים משפטיים וכל זאת שאתה צודק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

טוב שלא הגבת.

אני לא רואה סיבה להגיע לאלימות, במיוחד לא בגלל מצב אידיוטי של צעקות בפקק.

מבחינתי שיצעקו עלי מה שהם רוצים, כל עוד אין סכנה אמיתית, אני לא אגרר לאלימות.

מצד שני, הוא פתח לך את הדלת.

מבחינתי זו בעצמה אלימות, ואם אני הייתי המחוקק, הייתי מגדיר את זה כתקיפה ואפילו מצדיק דקירה באותו רגע.

כשבן אדם מתקרב אלי באגרסיביות, אני סוגר את החלונות, נועל את הדלתות ומוציא את המצלמה, וחשוב שהוא יראה את זה.

הסיכוי שיתקיפו אותך פיזית כשמצלמים אותם הוא ממש קלוש.

מקסימום הוא יגרום נזק לרכב אבל זה לא ייגרר לאלימות פיזית נגדך.

פורסם

איפוק מדהים, במקרים דומים פשוט "נופל לי האסימון" ואז קצת קשה לעצור (כמה שנים של קיוקושיקאי).

אני לא מבין מה הוא חשב לעצמו, ועוד ליד הילדים.

פרנקוס, נזק לרכב באמת יעלה לי, וכנראה לרוב האנשים פה, את החום.

אני מעדיף שימשוך לי בחולצה ולא יעשה לי נזק לרכב, זה בדיוק מסוג הדברים שמפילים את האסימון לקבינימט.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...