Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה מכס יעלה על קניה של 71$?EBAY שעון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש שעון דרך EBAY בעלות כולל משלוח 71$

http://www.ebay.com/itm/2011-New-EFE-503D-EDIFICE-Chronograph-men-Watch-EFE-503D-1AV-/110771462822?pt=Wristwatches&hash=item19ca7e62a6#ht_2854wt_1139

כמה מכס אני יצטרך לשלם בארץ עבור המוצר ?

האם יש טבלה או חישוב מסוים לנושא ?

תודה מראש

פורסם

הזמתי לפחות 5 שעונים מאיבי החל ממחירים של 100- 350 דולר ולא נאלצתי לשלם לא מכס ולא מע"מ פעם אחת אפילו (יכול להיות עניין של מזל אבל לא מאמין שגם אתה תשלם)

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

זה לא רק מזל, זה גם גודל חבילה.

חבילות קטנות לא נבדקות לעתים קרובות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדעתי המוכר יכתוב על החבילה "שווי 10$" (או משהו נמוך אחר - אין מכס על מוצרים ב-50$ ומטה) בלי שתבקש בכלל, כמו רוב המוכרים הסיניים.

בגלל שהחבילה קטנה ומגיעה מסין, המכס לא יטרח לבדוק את זה בכלל.

אתה יכול ללכת על בטוח ולבקש בעצמך מהמוכר לרשום שווי ערך נמוך. כמובן שזה לא ממש חוקי אבל רבים עושים את זה.

פורסם

מצטרף לשאלה, אני גם מעוניין לרכוש שעון דומה,

האם המע"מ מחושב לפי מחירון למוצר בארץ, או לפי מה ששילמתי בפועל למוכר באיביי (כולל משלוח) ?

תודה :)

!AWDSOME

פורסם

המע"מ משולם לפי המחיר ששילמת בפועל, כמובן שבמכס לא יושבים פריארים ואם המחיר שרשום בקבלה לא הגיוני בעליל הם ייחיבו אותך בהתאם למה שנראה להם כהגיוני.

נדמה לי שדמי משלוח פטורים ממע"מ (אך על תתפוס אותי במילה).

פורסם

אני לא מעוניין להתחמק מהתשלום, זה הרי זניח (מדובר בלא יותר מ50 שקלים), בהנחה שאכן מחושב המע"מ לפי המחיר בפועל, ולכן אין טעם לטרוח ולנסוח להוריד את שווי החבילה.

תודה.

!AWDSOME

פורסם

האם לא מסוכן לקנות שעון כזה ממוכר בסין? תעשיית הזיופים שם לא קטנה, בלשון המעטה.

עריכה : אני אתעלק על השרשור ואשאל אם למישהו כאן יש נסיון עם שעונים של Skagen. יש להם עיצוב דק ואלגנטי שדי מוצא חן בעיני, אבל תהיתי איך איכות הבניה שלהם והשרידות שלהם, והאם המראה אכן איכותי כפי שהוא נראה בתמונות.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לא בהכרח שמדובר על 40 ש"ח מס.

בואו לא נשכח את הטרחה של להגיע למכס כדי לשחרר את החבילה, את האפשרות שהמוכס יחליט לפתוח את זאפ ולמצא מחירון משנת 1900 שכל שעון שאין לו מחוג אחד ועובד עם אור השמש הוא שעון "יוקרה" ואכלת אותה.

תבקש מהמוכר שיציין שמחיר השעון 50$ מדינת ישראל והמכס יעמדו בפטור הזה.

אני קניתי 2 שעונים מאייביי: RADO מקורי משומש ו CITIZEN ושניהם זיכו אותי בביקור תענוגות במכס. מיותר לציין שזה עניין של מזל.

עלה והצלח.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אין צורך להגיע למכס כאשר המוצר נשלח בדואר רגיל, במקרה כנ"ל גביית המס נעשת בסניף הדואר

אפשרות נוספת היא כאשר המשלוח נשלח דרך פדקס וכדומהם, אזי באמת צריך להגיע למכס לשחרר אך תמורת עמלה של כ 80 ש"ח הם עושים זאת עבורך ואז גם החבילה מגיע עד הבית.

בכל מקרה זה לא צורת המשלוח שתבחר כאן.

לגבי התיאור שלך שבמכס ממציאים מחירונים, אין בכך שמץ מן האמת יש להם רשימות מדוייקות וכל חיוב שלהם הוא אמת.

• תוכן חדש...