Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כיסוי הגה לטויוטה פרדו שבה ההגה גדול מהרגיל אבל לא בהרבה לא בהרבה, שום כיסוי סטנדרטי לא מתאים וגם לא הצלחתי למצוא כזה בשום מקום בארץ.

יש למישהו פתרון אחר? שלא עולה 750 שקל (אוטו אלגנס וכאלו...)

פורסם

יצא לי לרכוש לפני כחודשיים באיביי כיסוי מעור להגה בעלות מצחיקה ליאריס של חברה שלי (כ-60 ש"ח אם אני זוכר נכון). מדובר בפיסת עור בגדלים מוגדרים מראש שמסופקת גם עם מחט גסה וחוט ניילון לתפירה של הכיסוי על ההגה. צריך למדוד מראש את קוטר גלגל ההגה ואת היקף החישוק ולבחור את המידה המתאימה.

מדובר בכשעה של עבודה והתוצאה בהחלט מצדיקה את העבודה ואת המחיר. אני אוסיף קישור בערב כשאגיע הביתה.

פורסם

זה הכיסוי:

http://www.ebay.com/itm/New-Genuine-Leather-Steering-Wheel-Cover-Black-MA1-/170466601409?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item27b099e9c1

שים לב לטבלה ולהוראות המדידה. יש למוכר הזה מכירה נפרדת עבור כל סוג/גודל/צבע. יש לא מעט כיסויים אחרים שמסתובבים באיביי, אני הימרתי על הזול ביותר כיוון שחששתי שהגודל לא יתאים, ולבסוף המוצר שקיבלתי התאים "בול" :-D.

אם תרצה אוכל להעלות תמונות של ההגה עם הכיסוי.

פורסם

אשמח אם תעלה.

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

יש בן אדם באשדוד ובבאר שבע שלוקח על עבודה כזאת 70 שקל, נהג מונית, עשיתי אצלי, יושב טוב ונעים למגע.

אבל הוא עוטף את ההגה, לא תופר אותו. עם חוט דיג.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

אני ממליץ על זה:

http://www.wheelskins.com/

הכיסוי מותאם לכל רכב (צריך להכנס לאתר ולבחור את הדגם, שנתון וכו'..)

זה כיסוי מעור להגה שמביאים בערכה איתו חוט ומחט וצריך "לתפור" אותו על ההגה.

זאת פעולה ממש קלה, לוקחת בסביבות שעה וחצי.

יש לי את הכיסוי הזה כבר 5 שנים על הרכב שלי ואני מאוד מרוצה ממנו.

מומלץ

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

לירן, את הסרטון הזה לא הכרתי, החלק הבעייתי היחיד הוא הקשר הראשון והאחרון שעושים על ההגה. בסרטון נראה כאילו הוא עובד עם עור ממש רך, אני נאלצתי להיאבק בו קצת כדי למתוח אותו כמו שצריך. בדיעבד אולי הייתי צריך לעשות משהו כדי לרכך קצת את הכיסוי לפני התפירה.

בנוגע לאורך החוט- אני לא דילגתי על "טבעות" במהלך התפירה ודאגתי לעבור בכולן. מצד שני, אני גם לא חתכתי את החוט בקרניים של ההגה, פשוט השחלתי אותו בטבעות שעוברות בצד האחורי, בסוף נשארו לי עוד כ-30 ס"מ מיותרים של חוט.

בכל מקרה, צירפתי תמונות, התוצאה בהחלט מצדיקה לדעתי את העלות הכספית הצנועה ואת העבודה הלא כל-כך מסובכת.

התמונה האחרונה היא צילום של אחת הקרניים של ההגה מאחורה, אם מתאמצים אפשר לראות איך השחלתי שם את החוט.

IMG_1319.JPG

IMG_1320.JPG

IMG_1321.JPG

IMG_1322.JPG

פורסם

זה יפה מאוד.

בנאדם בלי חוש לתפירה יכול לעשות את זה עם תוצאה כזאת?

זה עור אמיתי?

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

זה מרגיש ונראה כמו עור אמיתי, עם הריח בכלל אי אפשר לטעות.

בנוגע לתפירה- בוא נגיד שכישורי התפירה שלי עד ההגה הסתכמו בצבא בתפירת כפתורים שנפלו ממדי ב' :-D

פורסם

לפני כמה חודשים היה כאן דיון כזה כבר, העלו שם עוד קישור לכיסוי יותר איכותי עם הסברים ביוטיוב בדיוק איך לעשות, עם מוכרים ותוצאות.

מי שמעוניין שיעשה חיפוש..

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אחרי הרכבת 2 כיסויים כאלו מ-ebay (בסביבות 11 דולר) בשתי מכוניות, ההתרשמות שלי היא כזאת.

חיובי: העור נראה אמיתי, רך למגע ונעים על ההגה, עבודה של שעה עד שעה וחצי.

שלילי: הסינים לא יודעים למדוד נכון. הכיסוי אמור להיות מורכב מ-4 חלקים, אבל יש לשים לב שהם לא שווים בגודלם.

אצלי בהרכבה הראשונה היו 2 חלקים "בערך" באותו אורך ו2 חלקים נוספים גם "בערך" באותו אורך (הבדל של 1 ס"מ), יש לוודא הרכבה ש-2 החלקים שהכי קרובים בגודלם יורכבו אחד ליד השני (נראה לי שבהרכבה של galstern לפי התמונה צד ימין יותר ארוך מצד שמאל).

בהרכבה השנייה הייתה הפתעה נוספת, הכיסוי היה מורכב מ-3 חלקים ש-2 מתוכם בערך באותו אורך (עד 1 ס"מ הפרש) וחלק אחד באורך קצר יותר, במקרה הזה צריך את החלק הקצר לשים למעלה. אבל התפר שיושב למטה בהגה לא מיושר טוב בגלל ההפרש באורך.

אצלי בזמן התפירה נראה שהחוט יגמר לפני הסוף, אבל בסוף זה הספיק בדיוק.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
לפני כמה חודשים היה כאן דיון כזה כבר, העלו שם עוד קישור לכיסוי יותר איכותי עם הסברים ביוטיוב בדיוק איך לעשות, עם מוכרים ותוצאות.

מי שמעוניין שיעשה חיפוש..

אפשר קישור?

חיפשתי במשך הרבה זמן ולא מצאתי :|

פורסם

שלום

גם אני עם פראדו 2002.

בנתיים כל כיסוי, בגודל סטנדרטי נכנס ברכב.

כן צריך רצון ונחישות, אבל בסוף נכנס.

שקניתי את הרכב היה עליו כיסוי של בחורה, עם פרחים ופרפרים (הכי פשוט של אוטו דיפו, של ה 40 שקל)

ואחרי זה קניתי כיסוי עור של הדר רוזן, גם כן באוטו דיפו ב 100 שקל, שהיה על הרכב שנה וקצת.

זה המוצר:http://www.car-media-israel.info/index.php/850380.html

ועכשיו כבר הלכתי באמת לתפור כיסוי של אוטו אלגנט, שאין מה להשוות.

בכל מקרה המטרה היתה לומר שאין שום בעיה להרכיב כיסוי סטנדרטי.

פלג_

P1030969.JPG

• תוכן חדש...