Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לגבי ידית מומנט של סיגנט כשאני מכוון את הידית לסימון 0 מול הקווים הממוספרים והמסומנים של הניוטון-מטר היא מונחת טיפה מעל הקו בסימונים.

לדוגמא Nm35 אמור להיות על ה 0 בידית המסתובבת.

ה 0 יושב טיפה מעל הקו של ה Nm35 ניוטון מטר.

זה תקין או שברגע שזה עובר את הקו (אפילו קצת) זה אומר שזה מכוון על טווח מעט גבוה יותר?

תודה על עזרה

פורסם

אם אפשר תמונה זה יעזור להבין למה אתה מתכוון.

בכל מקרה רושם איזה טווח מומנט הידית תומכת, למשל אם הידית היא בטווחים 19-200NM אז אי אפשר לכוון את הידית למשל ל10NM, כי גם אם תכוון המומנט בפועל יהיה 19.

פורסם

הידית תומכת בטווח של Nm 35-350

הסימונים בסקאלה (הידית שמסובבים) לא ממוקמים בדיוק על הקוים של השנתות, אלא ממוקמים טיפה מעל הקוים של השנתות.

שימו לב

לדוגמא לקחתי את הקו של ה Nm35 המופיע בשנתות על הידית עצמה.

הסקאלה בידית שמסובבים ממוקמת ל Nm35 לפי הרישום בסקאלה (הידית שמסובבים).

הקו של השנתות על הידית עצמה (הקו של הNm35) נמצא קצת מתחת לסקאלה (הידית שמסובבים).

כפי שניתן להבחין.

ראה תמונה

44012876.jpg

44012876.jpg

1) האם זה תקין?

2) האם זה אומר שהידית מכוונת מעל Nm 35 ?

פורסם

חיובי

זה מראה 35

שים לב על השנתות שאתה מסובב את הידית לפי שנתות אתה מגיע ל70 nm

וכן הלאה...מבין?יש מספור מ0 נדמה לי עד 30 או 35

בברכה...חיים כהן קרית שמונה

פורסם

האינטואיציה שלי אומרת שאפשר להסתכל על הידית כמו על שעון אנלוגי.

הסקלה המסתובבת שקולה למחוג הקטן והסקלה האנכית למחוג הגדול.

איך יודעים, נניח, שהשעה היא בדיוק 10:00? - על פי כך שהמחוג הקטן מצביע על הספרה 12. כאשר המחוג הגדול מצביע בדיוק גס על הספרה 10.

אותו דבר גם כאן, הסקלה המסתובבת מכוונת בדיוק על כפולה של 35 ולכן במקרה זה הערך הוא בדיוק 35NM.

יש לי ידית של סיגנט בבית, אני אבדוק אם גם בידית שלי קיימת התופעה.

בברכה,

פורסם

chaimeco צודק! מרוב שהתלהבתי מהתשובה של עצמי שכחתי להקפיד על הפרטים.

בכל מקרה, בדקתי את ידית המומנט אשר ברשותי (סיגנט 19 עד 110 NM) וראיתי שגם אצלי ערך ה "0" לא מסונכרן בדיוק מושלם אל ערכי הסקלה האנכית.

לדעתי אין בעיה בידיות, פשוט צריך להתייחס אל הסקלה המסתובבת, בכדי לקבל את הערך המדוייק ואל הסקלה האנכית בכדי לקבל את טווח הערכים הרלוונטי.

בברכה

• תוכן חדש...