Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר קיבלתי טלפון מצחיק...

"אל תיכנס לצהלה. המשטרה מחפשת אוטו צהוב ולבן". :lol:

מתברר שבזמן האחרון היו 2 מכוניות שעשו בלאגן בשכונה עם המכוניות. אחת מהם היא לבנה, כניראה ראלי דור ראשון. השנייה צהובה. או פונטו HGT, או איביזה, כניראה איביזה.

יש לנו באזור כ 5 איביזות ספורטיביות. 4 טורבו, ואחת אני. מתוך 4 טורבו - 2 אני חושב שהן צהובות.

המתנדבים למשמר האזרחי בצהלה דיברו עם כמה חברים שלי ושאלו אם הם מכירים רכב צהוב שעושה בלאגן או רכב לבן קטן. את הלבן נעזוב כי לא איכפת לי ממנו.

בקשר לצהוב...

המתנדב טוען שישנם אנשים שמוכנים להעיד בשבועה שראו את האוטו מתפרע, ושחלק מאותם האנשים אפילו טוענים שהם יכולים לזהות את אותו הבן אדם.

אני לא דואג מכמה סיבות.

קודם כל, בשבועיים האחרונים בקושי הייתי בבית, שלא לדבר על האזור של הבית שלי. וחוץ מזה, זה לא אני - ואם אותם האנשים טוענים שהם יכולים לזהות את הנהג אז בוודאות הם יזהו שזה לא אני.

אותו המתנדב אמר שפעם הבאה שהוא רואה את הלבן הקטן, או הצהוב בשכונה הוא שולל להם את הרישיון במקום אפילו אם לא עשו כלום, ויעשה משפט ולא יודע מה עוד הוא בלבל להם בשכל.

זה הגיוני? אפשרי?

מה זה השטויות האלה. יש באותה השכונה כל לילה לפחות 2 ניידות מפטרלות, אז מי האידיוט שיעשה שם שטויות?

אני עכשיו צריך לפחד לנסוע באותה השכונה כי אולי הוא יעצור אותי וירצה לשלול לי את הרישון, עד שיבואו אותם הילדים שיזהו שזה לא אני?

WTF?

אני מהמר שהסיבה היחידה שעד עכשיו הם לא אמרו לי שום דבר זה כי פשוט הם לא ראו אותי באזור נוסע - כי כמו שאמרתי, פשוט לא יצא לי להיות באזור.

עצות? משהו? מישהו?

נ.ב

את הראלי דור ראשון ראיתי עושה "חראקות" ובלאגן כמו שאומרים. אבל בכמעט חודש האחרון לא יצא לי לנסוע בשכונה כמעט ובכלל ככה שלא יכולתי לראות אם זאת אכן איביזה טורבו זאת שעשתה את הרעשים או לא יודע מה.

Back to the original - NC again.

פורסם

יכול להיות שהוא אמר שהוא ישלול רק כדי להעביר מסר דרך אנשים שאולי מכירים את המתפרע ולא ילשינו עליו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

היום שבו מתנדב מתלהב יוכל לשלול רשיון במקום סתם כי בא לו - זה היום בו יהיה שווה לשקול מרי אזרחי אלים. :evil:

ולמי שלא הבין, דבר כזה לא קורה במדינה דמוקרטית.

פורסם

תגיד למתנדב הזה שברגע שיהיה לו משהו יותר טוב לעשות עם הזמן שלו

אחרי שצחקת עליו כמובן שהוא לא שוטר אמיתי כי לא קיבלו אותו אז הוא "מתנדב"

חחח.... עוד פלוץ...

בקיצור תגיד לו שהוא יכול ללכת להתרחץ!!!

הוא לא יכול לעשות כלום!!!

פורסם

ובמידה והוא שוטר?

אז הוא כן יכול?

אותו המתנדב טוען שהוא שוטר (או שוטר לשעבר), אבל הוא מתנדב בזמנו החופשי באזור בו הוא גר.

אני מכיר אותו מהאזור מכיוון שהוא דיבר איתי מספר פעמים (כשהוא רואה אנשים באזור בלילה ותמיד דואג לשאול אותם מה מעשיהם פה על מנת לבדוק שהכל כשורה), והוא סיפר לי שיש לו תעודת שוטר וכו'.

אבל למרות התעודת שוטר, בשכונה כשהוא מסתובב ועושה את הפטרולים שלו הוא עושה עם ניסאן טראנו שלו, והוא מסתובב כמתנדב.

אז הוא יוכל לעשות משהו, למרות שהוא רק מתנדב אבל בעל תעודת שוטר?

Back to the original - NC again.

פורסם
מתנדב לא יכול לשלול כלום - צריך קצין משטרה ובטח לא מהזיכרון....

חה חה ..... בדיחה טובה - מהזיכרון......

אלון

גם אם הוא שוטר, עדיין לא בטוח שהוא קצין. סע לשלום המפתחות בפנים (או שטעיתי במשפט?)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הרי ברור שזה מתנדב מתלהב עם קצת יותר מדי רצון "להיות שוטר ולהראות לאנשים מזה"...

אין שום דבר כזה לשלול סתם רשיון. ישנה רשימה ברורה של עבירות שבגינן ישנה סמכות פסילה, ובכל מקרה הפסילה תתבצע ע"י קצין בלבד. שוטר, ורק שוטר, יכול ליטול את רשיון הנהיגה שלך ע"מ שקצין יחליט בדבר פסילה. בקיצור, ז**ן שכל הבן אדם הזה שמדובר בו...!!! :?

דא"ג, אם תבדוק טוב את התעודה אני בטוח שתראה משהו בסגנון "שוטר מיוחד" , קריא , משמר אזרחי...!!!

פורסם
היום שבו מתנדב מתלהב יוכל לשלול רשיון במקום סתם כי בא לו - זה היום בו יהיה שווה לשקול מרי אזרחי אלים. :evil:

ולמי שלא הבין, דבר כזה לא קורה במדינה דמוקרטית.

גם לקצין משטרה אסור לשלול רשיון במקום סתם כי בא לו (במדינה דמוקרטית כמובן...).

Finger's gonna kill me.

פורסם

ממה אתה נלחץ?

כל פעם שאני במרכז עושה "סידורים" לאוטו, אני נופל על איזה שוטר, לא תגיד מתנדב, אלא שוטר כדת וכדין, ותמיד אבל תמיד הם נטפלים אלי, אני אישית שם עליהם קצוץ ועונה להם בלי דין ובלי דיין.

פעם אחרונה יצאתי מאיזור רעננה לחיפה, לקחתי ימינה, היציאה מהכביש היא דו-נתיבית, בצד הימני היו מכוניות שזחלו בגלל אוטו שהיה תקוע, אני אותתי שמאלה ועקפתי.

אני מגיע לרמזור ולידי עוצרת מכונית אזרחית עם שוטר במדים בתוכה, השוטר אומר לי,

"בחור, אני ממליץ לך לסוע לאט או שתחזור הבייתה ברגל".. :shock:

אני מסתכל עליו, ואני נשבע לך אמרתי לו בפנים "מה אתה אומר, אני ממש מפחד", ונסעתי, וזו לא הפעם הראשונה שזה קורה לי, זו לפחות הפעם ה-5.

השוטרים האלה כל כך מתוסכלים שאין להם מה לעשות, כנראה שזה רק במרכז כי בצפון לא עוצרים אותי.

אם זה היה מתנדב, הייתי יוצא ומשתין לו על הקארבין. :roll::lol::wink: .

אם אתה יודע שאתה חף מפשע, אל תפחד להגיד את מה שיש לך, ואל תפחד לנסוע ברחוב רק בגלל שאיזה שמוק אמר ככה וככה.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

:

אני מסתכל עליו, ואני נשבע לך אמרתי לו בפנים "מה אתה אומר, אני ממש מפחד", ונסעתי,

אתה ממש תותח, זה ממש חכם להתנהג ככה....!!!!! :?

פורסם

לא באתי לומר שאני תותח. :mad: זו לא הייתה המטרה.

אבל אני לא אוהב שנטפלים אלי סתם,בעיקר שוטרים שמשעמם להם ורוצים להינות מהכח שניתן להם ,מילא עשיתי עבירה, אני מקבל את זה, אבל סתם להציק, למה?

עד היום כל אחד כזה שניסה לעשות ממני קטן ,יצא קטן בעצמו, ואני גם מדבר על קציני משטרה בדרגות גבוהות, שהפלתי אותם על סמך השטויות שהם דיברו.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

המתנדבים -

אנשים דחוים חברתית ומחפשים את העוצמה במדים הכחולים.

לא שאני לא מעריך את עבודתם, ברובם המתנדבים מסייעים לכוחות הביטחון ומורידים מהם נטל כלשהו אך לא פעם אחת קורה לי שאני נתקל (עד היום בדרך עקיפה, תודה לאל) בהתנהגות חסרת רסן של כמה מתנדבים שלקחו את התפקיד שלהם צעד אחד קדימה.

בכל אופן, חביבי, המפתחות בפנים (עצוב שאי אפשר להגיד את זה עלי)

הגורמים היחידים שיכולים לשלול לך את הרישיון הם:

- בית המשפט: על פי הרשאה בעבירת תעבורה או עבירה הנובעת מנהיגה ברכב.

- רשות הרישוי: בהחלטה מנומקת, לפסול לצמיתות, לתקופה מסוימת, או עד מילוי תנאים שיקבעו בהחלטה.

כל זאת במידה והרשות משוכנעת כי בעל הרישיון אינו ראוי לנהוג מחמת כושר נהיגה לקוי, מטעמי בטיחות או הינו מסוכן.

- קצין משטרה בדרגת מפקח ומעלה.

(זה עוד טרי מהתיאוריה, אבל פתחתי ספר כדי לתת הסבר יותר מפורט)

בקיצור, אותם מתנדבים - תתייחס אליהם כמו חצ'קון בגב: זה נמצא שם, אבל אפשר להתעלם מהם.

אותה הכרזה הם פזרו מהר מדי ושכחו כי הם עדיין אזרחים.

מעניין איך אני אגיב אם אני אתקל במקרה כמו שלך - יש למה לחכות :wink:

מקווה שנרגעת,

עידן.

• תוכן חדש...