Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה 2011, האם לצבוע את הגג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הקשר למתיחת שילדה?? כולה צביעת גג.

הנה, קח את המקרה שלי: הרכב שלי שמור ומטופל בצורה יוצאת דופן. בנוסף גם אין תאונות, יד וקילומטרז' נמוכים.

אממה? צבע אדום לא ממש מיטיב עם השמש הישראלית ויש לי פטריות לכה שרופה על הגג. בשנה הבאה אני מתכנן לצבוע אותו.

האם אתה חושב שבגלל שעשיתי תיקון צבע אני צריך לדרוש מתחת למחירון? האם אתה חושב שאמכור את הרכב לישראלי המצוי שיגיד לי ש"צבעת את הגג, 10% מתחת למחירון?" התשובה היא לא ולא.

צבע לרכב הוא אחד הפרטים השוליים ברכישת רכב. נכון שזה מבאס לרכוש רכב צבוע (במיוחד כזה שהעבודה שעשו עליו זולה ונראית בהתאם), אבל מצד שני יש רכבים שמורים ומטופלים שגם בצביעה לא חסכו עליהם, וכל זמן שיש תיעוד לסיבה שבגינה צבעו את הרכב אני לא רואה עם זה שום בעייה.

אצלי יש תיעוד לכל המכות ברכב מיום הקנייה שלו. גם הגג צולם מכל זווית אפשרית ויצולם שוב לפני הצביעה. ביום שאמכור את הרכב ומישהו יתחיל לשחק על העניין של הגג אני פשוט אפרד ממנו בידידות ואשלח אותו לחפש רכב אחר.

איתמר.

אני האמת בדיעה שלך איתמר (יש לך אחלה שם :-)) . בכל מקרה אנחנו מתעתדים לצלם את הרכב וגם להחתים עו"ד שכן של המוסכניק אשר יעיד על כך שהצבע נעשה רק מתוך יפוי הרכב (ולא חלילה להסתיר משהו)

אכן, אם יגיע איזה לץ לרכוש את הרכב וישחק על "צבעת את הרכב בגלל התהפכות וכדומה..." הוא ישוחרר לשלום.

הרכב בצבע אפור עכבר, צבע כסף הולך עליו אש

הבן-דוד שלי מכיר את כל הטריקים האפשריים ולא היה מציע משהו שהוא "לא חוקי" "מוריד ערך", הוא לא מעט זמן בתחום (25 שנה .. הרבה או קצת).

תודה על התגובות/הערות/הארות - הקובע/ת במקרה הזה היא אשתי והיא ממש מעוניינת בכך. ספורט לא ספורט האוטו יהיה יפיוף.

נ.ב

שכחתי להזכיר שלפני כחודשיים הגיע ילדון עם אודי A-1 דנדשה שראה בגרמניה (בטיול עם המשפחה) רכב מאותו הסוג עם צבעי גג שונים. בחברה דרשו יותר מ 15 אלף ש"ח על צבע גג שונה. הוא החליט לצבוע אצל הבן-דוד בצבע לבן פלטין = יצא מדהים והרכב יקר קצת יותר משלנו, אז אין פחד.

http://www.google.co.il/imgres?q=audi+a1&um=1&hl=iw&sa=N&tbm=isch&tbnid=zIq7I3P8cSB0dM:&imgrefurl=http://europeanmotornews.com/2010/05/06/new-audi-a1-gets-the-green-light-for-uk-ordering/&docid=HDcrhvp0OAn0zM&imgurl=http://europeanmotornews.com/wp-content/uploads/2010/05/60536-b-aud.jpg&w=1500&h=1200&ei=qcemTrPyNuSM4gSj3LAC&zoom=1&biw=1280&bih=619&iact=rc&dur=549&sig=107166059683019398986&page=11&tbnh=121&tbnw=151&start=177&ndsp=18&ved=1t:429,r:1,s:177&tx=62&ty=32

Golf 2008 MK5

פורסם

האם אתה חושב שבגלל שעשיתי תיקון צבע אני צריך לדרוש מתחת למחירון? האם אתה חושב שאמכור את הרכב לישראלי המצוי שיגיד לי ש"צבעת את הגג, 10% מתחת למחירון?" התשובה היא לא ולא.

צבע לרכב הוא אחד הפרטים השוליים ברכישת רכב. נכון שזה מבאס לרכוש רכב צבוע (במיוחד כזה שהעבודה שעשו עליו זולה ונראית בהתאם), אבל מצד שני יש רכבים שמורים ומטופלים שגם בצביעה לא חסכו עליהם, וכל זמן שיש תיעוד לסיבה שבגינה צבעו את הרכב אני לא רואה עם זה שום בעייה.

איתמר, אתה טועה בענק.

ב- 29.10.04 ירד באיזור מגורי ברד קטלני שהשאיר שקעים על גגות המכוניות, כל כלי הרכב שנדרשו לתיקון גג קיבלו ירידת ערך של 8-14 אחוזים.

גם אני קבלתי ירידת ערך של 8%, הגג טופל באוטופיקס שביצע תיקון יבש וחסך את הצורך בצביעה ובירידת ערך.

אגב, כשתהייה לחוץ למכור (וגם זה יגיע) אתה לא תשלח כל כך בקלות קונה פוטנציאלי שידרוש הפחתה בשל צביעת הגג - ואז לא יועילו לא התמונות ולא אישורי המוסך, הרכב לא יימכר ללא הנחה משמעותית.

פורסם

ב 2004 הרכב שלי היה פחית קולה ולמזלו לא זכה להשתתף בלינץ' הברד המפורסם.

גג שנפגע ונאלץ לעבור תיקוני פחחות עם מילוי חומר וצביעה זה סיפור אחד, וגג שהלכה שבו התקלפה ונצבע מחדש כתיקון קוסמטי זה סיפור אחר (וכמו שאמרתי, אם הרכב היה פיקס ורק נגרם נזק מתועד לגג בגלל ברד ממש לא הייתי מתרגש מזה או מנהל על כך משא ומתן).

אני כבר למדתי על בשרי שרכב לא מוכרים כשלחוצים. חוץ מזה וכמו שהשתמע מדברי בהודעה הראשונה בשרשור הזה, יש לי רכב נדיר, סחיר ומבוקש. היד, הקילומטרז', תיעוד הטיפולים הקפדני ומצבו המכני והקוסמטי יאפשרו לי, בבוא מין הימים, למכור אותו בסכום נאה מעל המחירון וזה לא יהיה קשה. מי שיתחיל לשחק איתי על שפשוף פה ושריטה שם לא יקנה את האוטו, סוף פסוק. בניגוד לכל מיני מודעות שרושמים בהן "אני יודע מה יש לי ביד" אז אני באמת יודע מה יש לי ביד, מה הוא שווה ומה הושקע בו. מי שישחק לי על המצפון בגלל צביעת הגג יפסיד רכב במצב סופר נדיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אצלי.

לא סתם מכרתי את הגולף הקודמת שלי ב 16,500 אלף ש"ח מעל המחירון המפוקפק של יצחק לוי.

והוא נמכר תוך 4 שעות מרגע פרסום המודעה.

עוד משהו קטן ולא חשוב כנראה, הרכב יהיה אצלנו לפחות 3-4 שנים כך שיש זמן.

:-)

Golf 2008 MK5

פורסם

האודי (האקסית) שלי שנפגעה בברד נמכרה חזק מאוד מעל המחירון בשל העובדה שהיה מדובר ברכב בן 9.5 שנים, שמור בפדנטיות, יד ראשונה עם קילומטרג' נמוך.

להערכתי, אם הגג היה נצבע ולא מתוקן בתיקון יבש ללא סימנים - הרכב לא היה נמכר במחיר הזה.

פורסם

אני שואל משהו אחר, ניתן היום לבצע הדבקה של מדבקות (סטייל קארבון, יש מליון סוגים)- למה לא לעשות את זה ?

יראה לא פחות טוב, לא יפגע בצבע, ניתן להסרה אם נמאס מהלוק, יש המון צבעים\דוגמאות\מרקמים שיתאימו פחות או יותר לכל שריטה קיימת.

אני מצד אחד לא מסתכל על מכירת רכב ועושה מה שנראה לי לנכון ושעושה לי טוב ואם הייתי צריך לצבוע גג בגלל נזק כזה או אחר או קילופי צבע הייתי עושה את זה בלי לחשוב לרגע "מה יהיה כשאמכור את הרכב", מצד שני- לא הייתי הולך לצבוע גג של רכב חדש לגמרי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם אני לא בעד הצביעה, למרות שהצביעה ניתנת לך במתנה ומדבקה תעלה לך כסף, ואולי לא מעט.

מאחר ומה שמניע אותך זה ה-look, לפני שתקבל החלטה תתייעץ עם פיליפ מ-sunfilm. הוא קליבר רציני בתחום. עשיתי אצלו ציפוי שקוף לחלק מהרכב, עשו עבודה מקצועית.

פורסם
גם אני לא בעד הצביעה, למרות שהצביעה ניתנת לך במתנה ומדבקה תעלה לך כסף, ואולי לא מעט.

מאחר ומה שמניע אותך זה ה-look, לפני שתקבל החלטה תתייעץ עם פיליפ מ-sunfilm. הוא קליבר רציני בתחום. עשיתי אצלו ציפוי שקוף לחלק מהרכב, עשו עבודה מקצועית.

אני לא מתכוון להוציא אגורה נוספת על הרכב, אם היה לי נזיל הייתי כבר רוכש את הפאביה ספורט (עם הגג בצבע כסף). עכשיו , מציעים לי מתנה איכותית... נראה שנלך על זה.

אוי שמוליק שמוליק... איזה בעאסה לי

Golf 2008 MK5

• תוכן חדש...