Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה 2011, האם לצבוע את הגג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האוטו נוסע מצוין ונראה טוב.

הבן-דוד שלי (בעל מוסך פחחות) הציע לצבוע את הגג לצבע כסף (בדיוק הגיע אליו רכב כזה מודל 2010)

אשתי נדלקה על הרעיון, הבן-דוד נותן מתנה... ניקח או לא?

הוא עושה עבודות סוף.

מה אתם אומרים?

Golf 2008 MK5

פורסם

דעה שלי,

למה לקחת רכב חדש שהוא עדיין מבריק ללא נזקים ולהתחיל לצבוע אותו?

נכון שבסוף זה יראה יפה ואמיתי אבל בכל זאת זה רכב חדש ואני מרגיש כאב לב לגעת ברכבים חדשים,

ההחלטה היא שלך בסוף אבל אני מדבר אם היתי במכומך אז לא, לא היתי עושה את זה, חראם.

ואני לא יודע אם זה פוגע באחריות גם, תבדוק את זה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

חשבתי על הרעיון לעשות "חיקוי" של פאביה ספורט, יש את המדבקות של TIG בלבן מאט.. יכול להיות דווקא נחמד.

בסופו של דבר ירדתי מזה - מדבקות לגג, ג'אנטים, כל זה בשביל להיות בלי אבל להיראות עם?

סתם בזבוז כסף.

אבל לצבוע גג קבוע? לך תסביר את זה כשתמכור, יחשבו שהרכב התהפך או משהו..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זו מתנה מהסוג הגרוע ביותר.

רכב עם גג צבוע מאבד מערכו לפחות 10%, אז הצביעה בחינם אבל ירידת הערך עליך.

אגב, מוזר לי שאדם מקצועי שעוסק בתחום לא מבין את עובדת היסוד הזו.

אפילו אל תחשוב על זה.

פורסם

לך תגיד את זה לכל העושי פסי מירוץ בהונדה שיורד להם הערך.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

הפסים הם דוגמא לטעם רע שממש לא מוסיפים לערך הרכב.

צביעת גג תתפס כנסיון להסוות קטסטרופה שהרכב עבר - זה כבר סיפור אחר לגמרי.

פורסם

אישית לא הייתי עושה,קודם כול עם הזמן יכולים להיות קילופים,דבר שני כשתמכור זה יראה חשוד שצבעת גג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לכן מתעדים לפני.

אם יש תמונות ויש קבלה על הצביעה אין שום סיבה להוריד שקל. ביום המכירה מי שזה לא יתאים לו יעבור לרכב אחר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לכן מתעדים לפני.

אם יש תמונות ויש קבלה על הצביעה אין שום סיבה להוריד שקל. ביום המכירה מי שזה לא יתאים לו יעבור לרכב אחר.

איתמר.

בכול בדיקת רכב יופיע הגג נצבע וזה לא טוב וזה ממש לא משנה שיש קבלה ,

גם על יישור קורה או מתיחת שילדה יש חשבונית מה זה אומר שהכול בסדר ?

פורסם

השאלה היא נצבע למה?

אם הבחור בעל תמונות לפני ואחרי 360°, ורואים שהרכב נצבע מטעמי יופי ולא מטעמי לכסות על תאונה\התהפכות.. אין שום סיבה שבעולם להוריד אפילו שקל אחד.

להיפך זה לגיטימציה לבקש קצת יותר.

(דעתי לא השתנתה עדיין, אגב, אני ממש נגד צביעה של רכב שעוד לא סיים הרצה, פשוט קחו בפרופורציה - לא כל שינוי זעיר ברכב מחויב בהפחתה של 10% מחירון)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני גם לא ממש מבין את הקטע של לא לגעת ברכב בגלל שאם וכאשר אני ארצה למכור אותו זה יוריד לי תערך ויגידו ככה וככה - אני לא

קונה רכב כדי למכור אותו בעתיד .

קניתי רכב אני נהנה ממנו ורוצה שהוא יראה טוב כרגע , צריך לזכור שרכב זה לא נדלן זה לא צובר ערך הערך גם ככה רק יורד

בינתיים תהנה מהרכב תעשה מה שנראה לך יפה , אני אישית אם היו מציעים לי הייתי הולך על זה .

פורסם

בסופו של דבר ירדתי מזה - מדבקות לגג, ג'אנטים, כל זה בשביל להיות בלי אבל להיראות עם

מי ישמע לקחת מיצובישי לנסר ושמת עליה תגים של איבו....

אין במטבחה ספורט שום דבר שהוא ספורטיבי ואם אהבת את ה״לוק״ פשוט לך על זה.

לצבוע גג ברכב חדש לא הייתי צובע, לשים מדבקה הייתי שם ללא היסוס אם זה מה שהייתי אוהב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בכול בדיקת רכב יופיע הגג נצבע וזה לא טוב וזה ממש לא משנה שיש קבלה ,

גם על יישור קורה או מתיחת שילדה יש חשבונית מה זה אומר שהכול בסדר ?

מה הקשר למתיחת שילדה?? כולה צביעת גג.

הנה, קח את המקרה שלי: הרכב שלי שמור ומטופל בצורה יוצאת דופן. בנוסף גם אין תאונות, יד וקילומטרז' נמוכים.

אממה? צבע אדום לא ממש מיטיב עם השמש הישראלית ויש לי פטריות לכה שרופה על הגג. בשנה הבאה אני מתכנן לצבוע אותו.

האם אתה חושב שבגלל שעשיתי תיקון צבע אני צריך לדרוש מתחת למחירון? האם אתה חושב שאמכור את הרכב לישראלי המצוי שיגיד לי ש"צבעת את הגג, 10% מתחת למחירון?" התשובה היא לא ולא.

צבע לרכב הוא אחד הפרטים השוליים ברכישת רכב. נכון שזה מבאס לרכוש רכב צבוע (במיוחד כזה שהעבודה שעשו עליו זולה ונראית בהתאם), אבל מצד שני יש רכבים שמורים ומטופלים שגם בצביעה לא חסכו עליהם, וכל זמן שיש תיעוד לסיבה שבגינה צבעו את הרכב אני לא רואה עם זה שום בעייה.

אצלי יש תיעוד לכל המכות ברכב מיום הקנייה שלו. גם הגג צולם מכל זווית אפשרית ויצולם שוב לפני הצביעה. ביום שאמכור את הרכב ומישהו יתחיל לשחק על העניין של הגג אני פשוט אפרד ממנו בידידות ואשלח אותו לחפש רכב אחר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שלום לכולם,

האוטו נוסע מצוין ונראה טוב.

הבן-דוד שלי (בעל מוסך פחחות) הציע לצבוע את הגג לצבע כסף (בדיוק הגיע אליו רכב כזה מודל 2010)

אשתי נדלקה על הרעיון, הבן-דוד נותן מתנה... ניקח או לא?

הוא עושה עבודות סוף.

מה אתם אומרים?

באיזה צבע האוטו? אם הצבע בהיר, אולי יהיה יפה לצבוע בשחור מט :twisted:

• תוכן חדש...