Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב בחודש הקרוב, ולא יודע למה אבל אהבתי(נידלקתי) ממש את הרכב הזה.

mitsubishi lancer sport 1.6 "קלאסיק" שנת 2008 .

עכשיו הייתי רוצה לדעת איך הרכב הזה מבחינת נסיעה(נסיעה רכה או לא) ואם הרכב רואה הרבה מוסך או לא.

פורסם

הרכב לא הכי חסכוני אבל גם ממש לא נורא. צפה למשהו באזור ה-1:10 בנסיעה נורמטיבית.

איך להוריד את מחיר הרכב? בחייך, הרכב הזה נסחר גם ככה במחירי ריצפה. לאנסר 2008 מליסינג אפשר למצוא בפחות מ-50 אלף ש"ח, 15-20 אלף ש"ח פחות ממאזדה 3 מאותה שנה. יש מעט מאוד משפחתיות מאותה שנה שזולות מהלאנסר - סיטרואן C4 ורנו מגאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מבחינת רכות הרכב רך יותר ממאזדה 3 וטויוטה.

לפי דעתי הכיסא שלה יותר נוח מהטויוטה והמאזדה.

מה שמעצבן זה זה שב100 קמ״ש העסק שם מרגיש עסוק מדי על 3000 סל״ד.

אבל אני רגיל למכוניות טיפה יותר טובות ככה שאני לא מהווה מדד ראוי.

בסה״כ הרכב סוס עבודה

תמיר.

פורסם

רכב לא רע בכלל, נעים לנסיעה, סלון פשוט ולא מאובזר מדי אך מורכב טוב ואיכות החומרים לא רעה בכלל.

תיבת ההילוכים מיושנת יחסית אך אמינה מאוד. מנוע בעל 98 כ"ס (אולי הכי חלש מבין המשפחתיות) אך אם אתה לא מחפש

רכב לעשות איתו מיאוצי רמזורים, אתה תהיה מרוצה מאוד ממנו.

והכי חשוב - תוצרת יפן באמת, ומבחינתי זה ערך מוסף!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...