Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי רכב ליסינג מהקיץ עם פחות מ10 אלף ק"מ.

1. הליסינג טוען שכל הפרטים על הרכב אצלם והוא כמו חדש וטוב. האם כדאי לבדוק את הרכב בעצמי בכל זאת? מי משלם? יש מקומות מומלצים במרכז?

2. כמה אחוז מהרכב עליי לשלם מראש במזומן כדי להצדיק הנחה במחיר?

3. עצות כלליות לבדיקות\דרישות\הורדת מחיר יתקבלו בברכה.

תודה.

פורסם

בד"כ אלו רכבים של השכרה, לא ליסינג.

הם נמכרים בהנחה של 10%, אבל אתה תצטרך למכור בהנחה של 20% בערך, כשתרצה למכור.

מתי זה משתלם? אם אתה מחזיק את הרכב סביבות 5 שנים, למשל.

על רכב כמו מאזדה 3, שעולה 120 אלף ש"ח, אתה מקבל הנחה של 10% ששווה 12K.

כשאתה רוצה למכור, בעוד 5 שנים - המחירון הוא 60K, ואתה נותן הנחה של 20% - עדיין 12K הנחה.

ז"א שקנית בזול ומכרת בזול.

מתי זה לא משתלם? כשאתה מוכר אחרי שנה-שנתיים-שלוש או כשאתה קונה רכבים שמקבלות חברות ההשכרה במחירי זנות, כמו למשל יונדאי אקסנט. היא נמכרה ב-27% הנחה לחברות הליסינג.

כשתבוא למכור את רכבך, תצטרך להתיישר עם ההנחות המקובלות בענף, וזה כבר לא יהיה נעים.

פורסם
איזה רכב? יד ראשונה אני מניח?

כמה הנחה מציעים לך מהמחירון באחוזים? כמה זה יוצא בשורה התחתונה?

מדובר בסיריון מהשכרה, עשה כ6 אלף קילומטר, ב80 אלף. מחירון של חדשה הוא 96 אם אני לא טועה.

פורסם
בד"כ אלו רכבים של השכרה, לא ליסינג.

הם נמכרים בהנחה של 10%, אבל אתה תצטרך למכור בהנחה של 20% בערך, כשתרצה למכור.

מתי זה משתלם? אם אתה מחזיק את הרכב סביבות 5 שנים, למשל.

על רכב כמו מאזדה 3, שעולה 120 אלף ש"ח, אתה מקבל הנחה של 10% ששווה 12K.

כשאתה רוצה למכור, בעוד 5 שנים - המחירון הוא 60K, ואתה נותן הנחה של 20% - עדיין 12K הנחה.

ז"א שקנית בזול ומכרת בזול.

מתי זה לא משתלם? כשאתה מוכר אחרי שנה-שנתיים-שלוש או כשאתה קונה רכבים שמקבלות חברות ההשכרה במחירי זנות, כמו למשל יונדאי אקסנט. היא נמכרה ב-27% הנחה לחברות הליסינג.

כשתבוא למכור את רכבך, תצטרך להתיישר עם ההנחות המקובלות בענף, וזה כבר לא יהיה נעים.

תודה,

יש המלצה איפה לבדוק והאם בכלל כדאי לבדוק רכב חדש כזה?

פורסם

קח את הרכב למכון בדיקה, ובצע בדיקת קניה סטנדרטית.

מה שייעניין אותך בבדיקה הוא העיקר סעיף השלדה והמרכב כדי לוודא שלא היו לרכב תאונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קח בחשבון שזה דגם שיוצא משיווק בישראל בעוד מספר חודשים - יש מחליף אבל הוא לא ישווק.

ככל הנראה דייהטסו עומדים לעזוב את ישראל וזה בהחלט ישפיע על מחיר המחירון שלו.

אם היית קונה רכב השכרה עם 90 אלף ק"מ ב-45K, אז ניחא...כמה כבר יכול ליפול המחירון?

אבל כשאתה קונה רכב ב-80 אלף ש"ח, ובעוד 3-4 שנים לא יהיה אפילו ייבוא של הרכב, צפה לנפילת ערך מהירה.

האם יש עוד רכבים במבצע שם?

פורסם

מאחר שהאלטרנטיבה לצורך העניין הינה קניית רכב חדש זהה, אני דווקא חולק על דעתו של חברי המלומד ד"ר סובארו וטוען שהעיסקה בהחלט סבירה.

לא נראה שהפסקת הייבוא תביא לירידת מחירים - במקרה של הסיריון אפילו יכול להיות אפקט הפוך, בשל הפופלריות הרבה שלה.

לדעתי - לך על זה!

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סיריון נמכרת כחדשה דרך היבואן כיד ראשונה עם 0 ק"מ בהנחות לא רעות. כדאי לך לבדוק בסוכנות, אפילו טלפונית לפני שאתה רוכש רכב מחברת ליסינג.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם

תודה על העצה לבדוק ביבואן. קיבלתי הצעה לרכב עם קצת מעל 10 אלף ק"מ ב78 אלף. שזה בערך אותו מחיר כמו הרכב מהליסינג רק שהוא בן 3 שנים.

עכשיו נותר להשוות את זה ל20% שנהוג לומר שהליסינג מוריד לי כשאני מוכר ת'רכב. (עד כמה זה נכון בכלל?)

• תוכן חדש...