Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרת רכישה באי ביי - UK אנגליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

האם למישהו יש מי שיכול לבצע BID באנגליה עבורי ? פנאל לוח שעונים לרובר 16 שלי .

המוכר לא מוכן למכור מחוץ לאנגליה ולא ניתן לבצע BID מישראל .

item No. 180736398551

תודה מראש !

לא נשאר הרבה זמן . כמעט 3 ימים .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

הבעייה זה לא רק שאי אפשר להציע (אתה יכול להוסיף כתובת פיקטיבית באנגליה ולעשותה כתובת המשלוח שלך זמנית-זה עובד)

הבעייה שהמוכר לא יסכים לשלוח זאת לארץ אחרי שתזכה

אתה חייב לכתוב לו ולשכנע אותו שיקבל הצעות מחו"ל ואז הוא יפתח את ההגבלה לקונים מחוץ לאנגליה.

פורסם
אתה חייב לכתוב לו ולשכנע אותו שיקבל הצעות מחו"ל ואז הוא יפתח את ההגבלה לקונים מחוץ לאנגליה.

סיכוי נמוך שהוא יסכים. בנוסף, הוא צריך לבטל את המכירה ולהתחיל חדשה בתנאים אחרים, והוא לא יכול לעשות זאת אם כבר יש BID.

:turn-l:
פורסם

הוא לא חייב לבטל את המכירה .

לי אף פעם לא סרבו למשלוח לארץ אחרי שיצרתי קשר עם המוכר והפניתי אותו גם לרשימת הפידבקים שלי והבטחתי תשלום מיידי.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• תוכן חדש...