Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים בן דוד שלי בן 17 וחודש קיבל בדיוק ביום ההולדת שלו רישיון (לא יודע א זה אמר לעניין אותכם אבל לא חשוב)בכל אופן להורים שלו יש רכבים אוטומטים והוא לא סובל את זה ואני מבין אותו בצדק...

בכל אופן יש לו משהו כמו 25 אלף שקל אבל עדיף שהרכב אהייה בסביבות ה 15 עד 20 k כדי שהוא יוכל לתקן מה שצריך להרכיב מערכת וכו וכו בכל מקרה אני יודע שאין חייה כזאת רכב "ספורט מטורף" כמו שמלא פה מחפשים ב 15 אלף חחח אבל באמת תתנו לי את ההצעה הכי משתלמת בשבילו כי אני באמת לא רוצה שהוא יד** בכל מקרה הוא רוצה רכב ידני "ספורטיבי" והאמת הוא שהוא נהג ממש טוב כי הוא אמריקאי וכבר שנה יש לו שם רשיון אז הבחור יודע לנהוג אז אפשר לא לדאוג לו חחח (הוא חזר לארץ עכשיו לפני חודשיים בערך זה לא שהוא הוציא רשיון וקיבל את הנייר וזהו הוא נהג קרוב לשנה)

בכל אופן חשבתי על 106 xsi קיים מצב שהיא נכנסת בתקציב הזה??

התקציב הזה הוא לא סגור כיאלו הוא גמיש למעלה ההורים שלו ממש "לארג'ים" אז הם יוכלו לעזור לו בעוד נגיד מקסימום עוד 20k אבל הוא לא רוצה הוא מעדיף לעשות הכל לבד להרגיש בוגר ככה הוא קורה לזה...

בכל אופן חברה אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולבן דוד שלי

חשוב רק שהרכב אהייה כמובן כמה שיותר אמין וכמה שיותר שהעלויות אחזקה אהיו זולות

תודה רבה מראש דורון.

פורסם

תנסה גם 106XS אין סיבה למהר לXSI עדיין הנהג הוא חדש ורק בן 17 וגם סיכוי קלוש שתמצאו XSI טובה....

אני חשבתי יותר לכיוון של מיצובישי קולט 93' ידנית כמובן אני חושב שהיא עולה בסביבות ה25 אלף.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

קולט לא נותנת כולכך תמורה למחיר, כמו כן זה לא נחשב לרכב ספורטבי. תעשה חיפוש על קולט פה אתה תמצא כמה שרשורים שמוכחים שהרכ הוא אכן אינו ספורטיבי.

פורסם

מה עם וולקן?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

לא מבין מה קורה בפורום הזה אני משתתף בו מעל שנה קורא מעל שנתיים, פעם

הייה אהדה וכולם היו עוזרים היום לאף אחד פה כבר לא אכפת ואף אחד כבר לא עוזר(לפחות לא לי....).

בבקשה עזרה כיאלו אני לא מבין מה כל כך קשה לענות הריי אתם "יודעים הכל על מכוניות" לא?

לפחות כך זה נראה...

ולגרשון המשפר, אתה יודע אם אתה סתם כותב הודעה כדי לא להגיד בהודעה כלום אל תכתוב כיאלו זה הורס אותי אנשים פה לפעמים כותבים סתם כדי שיחשבו כיותר ותיקים ואהייה להם יותר הודעות באמת זה עלוב.

פורסם

לא מבין מה קורה בפורום הזה אני משתתף בו מעל שנה קורא מעל שנתיים, פעם

הייה אהדה וכולם היו עוזרים היום לאף אחד פה כבר לא אכפת ואף אחד כבר לא עוזר(לפחות לא לי....).

בבקשה עזרה כיאלו אני לא מבין מה כל כך קשה לענות הריי אתם "יודעים הכל על מכוניות" לא?

לפחות כך זה נראה...

ולגרשון המשפר, אתה יודע אם אתה סתם כותב הודעה כדי לא להגיד בהודעה כלום אל תכתוב כיאלו זה הורס אותי אנשים פה לפעמים כותבים סתם כדי שיחשבו כיותר ותיקים ואהייה להם יותר הודעות באמת זה עלוב.

פורסם

אני הייתי ממליץ על אלפא 33 1.5 הזרקה.

תנסה למצוא אחת שמורה ב-15K, וישאר לך הרבה ליישור קו + מערכת + שופוני.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...