Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, Muzic4Ever כתב:

להבנתי זה אפילו הולך להשתפר עוד יותר במעבר לסנאפדראגון Elite כי הוא הולך לתמוך חומרתית באמולצייה יישומי x86 מה שיקרב את המכשירים צעד נוסף להחלפת מחשבים אישיים לחלוטין.

אני בספק.

מה שאולי טיפה יותר סביר זה עכשיו כשגוגל מאחדים את כרום os ואנדרואיד, נראה יותר אפליקציות אנדרואיד שמותאמות לממשק מחשב. בעיקר דברים שנוגעים ללימודים, איפה שלכרום os יש שוק לא קטן.

פורסם
לפני 4 שעות, Muzic4Ever כתב:

האתר כנראה לא מעודכן... אפילו הנוט 10 שלי לא מופיע שם.

בכל אופן, הדקס נמצא בכל מכשירי הקצה של סמסונג החל מסדרה 8, לאחרונה התחילו אפילו לשתול אותו בטאבלטים מסדרת הביניים כמו הגלקסי Tab 9, רק שעשו שם תרגיל- תמיכה ב USB2 בלבד. זאת אומרת שהדקס יעבוד רק מקומית ולא על מסך חיצוני.

לטעמי זה אחד הפיצ'רים הכי unrated כיום. עם קצת שיווק הוא יכול היה למשוך הרבה לקוחות לסמסונג. הניסיון ורמת הליטוש שהצליחו להגיע אליה עם השנים בנוסף לכוח העיבוד שרק משתפר כבר כמעט מייתר שימוש במחשב עבור מי שמשתמש בו לגלישה, יוטיוב, docs ומיילים שכן הדקס מספק חווית שימוש מעולה.

להבנתי זה אפילו הולך להשתפר עוד יותר במעבר לסנאפדראגון Elite כי הוא הולך לתמוך חומרתית באמולצייה יישומי x86 מה שיקרב את המכשירים צעד נוסף להחלפת מחשבים אישיים לחלוטין. 

מתחברים אליו עם כבל? 

פורסם

שלום חברים,

מחפש טלפון שיש בו NFC הרחבת זיכרון וטעינה אלחוטית

כיום יש לי S7 (שיש בו הכל)  ומעונין להתחדש

ראיתי שקשה להשיג דגם חדש עם 3 האופציות בתקציב שפוי(עד 3K)

אשמח לעצות רעיונות

תודה

פורסם (נערך)

איזה מכשיר כן ראית שיש בו את שלושת התכונות , חוץ מאייפונים או סמסונג אולורה למיניהם?

ממליץ לוותר על הרחבת זכרון ולרכוש מכשיר עם 256/ 512 GB,  מתוך מבחר גדול יותר שייפתח לך.

למשל, samsung s23 / 23 plus ( תלוי איזה גודל מסך  אתה מעדיף).

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שום מכשיר מסדרה s24 לא תומך בכרטיס זכרון. השאלה האם חיוני.

#24 הבסיסי (128 ג״ב) עומד בקריטריון המחיר, 256 חריגה קלה (קספ).

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוקיי,  סמסונג dex - זה מעניין -

היה לי כזה שהגיע עם איזה s10 או s9.

חיברתי את הs21 שלי ולטלויזיה.  יש לי טלויזיה קצת ישנה ואין לה אפליקציה של דיסני.

דיסני לא נותנים full hd בשום מדיה חוץ ממכשיר אנדרואיד טלפון רגיל ובאפליקציות לטלויזיות. גם שיומי סטרימר מוציא רק 720 כמו כל מחשב שולחני או לפטופ שהוא...

האם אפשר לראות בו disney  ב full hd?

מה עושים עם זה? משום מה הטלויזיה מתחברת רק אלחוטית והסמן בקושי זז. זה לא מזהה מקלדת אלחוטית פשוטה שכל סטרימר מזהה...

פורסם

אכן. בהתחשב בשליטת גוגל במערכת החינוך האמריקאית ונפיצות ובגרות הפתרון שלה, ובהתחשב העבודה שהיא בעלת הטכנולוגיה, הייתי שם כסף על השילוב אנדרואיד/כרום OS, אם מחפשים פתרון של מערכת הפעלה קלה שעובדת שקוף מול הסלולרי (כל סלולרי, בלי להיות תלויה בחומרה של המכשיר הנייד) 

הם יהיו יותר כמו אפל, היכן שמערכות שונות ממשיכות את עבודת המשתמש לפלטפורמה האחרת 

כלומר. Dex דורשת חומרה ברמה מסוימת מהסלולרי שהכל יעבור דרכו. זה הרבה דרישה ממכשיר בודד על סוללה. 

לגבי אמולציה x86, יש דור חדש ומשופר מאוד של מחשבי Windows שעובדים על מעבדי ARM של קוואלקום, כך שגם לה אין אינטרס לקדם את Dex

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 16 שעות, KipodYam כתב:

אוקיי,  סמסונג dex - זה מעניין -

היה לי כזה שהגיע עם איזה s10 או s9.

חיברתי את הs21 שלי ולטלויזיה.  יש לי טלויזיה קצת ישנה ואין לה אפליקציה של דיסני

הטלוויזיות החכמות עשו כזאת קפיצה בשנים האחרונות שאף אחד לא טורח יותר לפתח פתרונות ביניים למכשירים ישנים. באפליקצית דיסני עבור LG יש לא רק FHD, אלא גם 4k hdr...

את ה-dex לא הצלחתי להפעיל בניסיונות הבודדים שביצעתי. פשוט לא עובד 🤷‍♀️ הכי קל זה פשוט לשדרג מתי שהוא את הטלוויזיה וזהו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני משתמש בdex המון בs22 ultra שלי. 

מחבר אותו לdock עם שני מסכים, עכבר מקלדת, רשת חוטית ועוד כמה שטויות.. בעיקר בבית אבל לפעמים גם במשרד, כאשר אני רוצה להכנס לאתר אינטרנט שחסום ברשת של המשרד על מסך גדול.

הכל עובד נהדר. חבל רק שהמסכים עובדים רק במצב של שיכפול תמונה.

יום טוב גם לך

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלומות. 

אני חושב על להחליף את הגלקסי 8 הקשיש שלי (6 שנים פלוס דומני) לאחר כמה עיזים שהוא התחיל לעשות לי (לא ניתן לענות או להוציא שיחה- מתנתק מיד כשהצד השני עונה או כשאני עונה. לך תבין. נפתר אחרי ריסטרט).

לקראת סוף החודש סמסונג צפויים לשחרר את דגם S25. 

זו הזדמנות מצויינת עבורי לרכוש את S24 במחירי S23... 

כמה זמן אחרי יציאת הדגם החדש אני יכול לצפות לירידת המחירים לרמה דומה למחירים של S23 כיום?

תודה לעונים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מהנסיון שלי לתזמן את המחירים של סמסונג בעבר, סדר גודל 4-6 חודשים עד שהמחירים של הדור הקודם מתחילים לרדת באופן מורגש. 

וגם אז הירידה די איטית. לא בטוח ששווה לך את ההמתנה. מתישהו עכשיו יצא s24fe, שווה לשקול אותו.

הייתי מסתכל גם על שוק היד2 של מכשירי דגל, לפעמים יש מציאות. אני קניתי אתה s22 ultra שלי בזמן שחיכיתי לירידת מחיר אחרי שיצא s23, ואז פשוט מצאתי מחיר טוב למכשיר משומש במצב מעולה. ההבדל בין הדורות מינורי.

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 23 שעות, ברווז כתב:

שלומות. 

אני חושב על להחליף את הגלקסי 8 הקשיש שלי (6 שנים פלוס דומני) לאחר כמה עיזים שהוא התחיל לעשות לי (לא ניתן לענות או להוציא שיחה- מתנתק מיד כשהצד השני עונה או כשאני עונה. לך תבין. נפתר אחרי ריסטרט).

לקראת סוף החודש סמסונג צפויים לשחרר את דגם S25. 

זו הזדמנות מצויינת עבורי לרכוש את S24 במחירי S23... 

כמה זמן אחרי יציאת הדגם החדש אני יכול לצפות לירידת המחירים לרמה דומה למחירים של S23 כיום?

תודה לעונים. 

אם מדובר על הדגמים הקטנים (לא האולטרה) אז שים לב שה S23 מגיע עם מעבד סנאפדרגון ואילו ה 24 עם אקסינוס (בעבר היה תלונות שהוא מתחמם וזולל סוללה שהיא גם ככה קטנה במכשירים האלה, לא יודעת אם השתפר המצב מאז).

אני גם רואה שיש ביניהם פער של כמעט 1000 ש"ח, יש מצב שעדיף לך ללכת על ה S23.

בכל מקרה חכה את החודש עד להשקת ה S25, לפעמים סמוך להשקה יש מחירי pre order מפתים ואז הפער די זניח בין ה 24 ל 25.

• מעניין 1

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לפני 3 דקות, `Infinity כתב:

(בעבר היה תלונות שהוא מתחמם וזולל סוללה שהיא גם ככה קטנה במכשירים האלה

אקסינוס מתחמם או סנפ? לא הבנתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...