Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור הכופרים הראשי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עובד :) הרגע סיימתי קונג פו פנדה 2 , עכשיו רואה UFC אחרון שפספסתי , ב10 הולך לישון קצת ואח"כ חוזר לעוד כמה שעות עבודה , רק עוד 14 וחצי שעות לסוף המשמרת (מאתמול ב2 בצהריים)

במה אתה עובד? הוצאת אותי סקרן.

אני לא צם, אבל כן מכבד את אלו שכן.

הדבר הכי מעצבן הוא שהבנק סגר את המסחר, עקב יום כיפור. אני לא רואה את הדבר הנ"ל בעין יפה.

פורסם

משלים פרקים וסירטונים מיוטיוב מהשבוע הזה שלא הייתי בבית :)

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

באווירת יום כיפור ראיתי אתמול את "שתיקת הצופרים" (שוב) והיום אני עומד לראות את "כיפור" (שוב).

בין לבין קורא את "מישהו לרוץ איתו" (שוב) וממשיך את חיי כרגיל.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
שובר שורות

איך זה נקרא באנגלית?

אתה מדבר במקרה על Breaking Bad?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
גלישה בפורום, קריאת כתבות בנושא קליאו, צפייה בסרטים ומרתון של "מחשבות פליליות" ומשפחה מודרנית :)

בן לבין ישן, ואכול מה שבא ליד :)

אני בדיוק גיליתי את משפחה מודרנית, סדרה באמת מצויינת :-D

איך זה נקרא באנגלית?

אתה מדבר במקרה על Breaking Bad?

כן, ככה היא נקראת באנגלית. סדרה מעולה, לא שמתי לב שהיא חזרה - צריך להשלים פערים.
פורסם

איש משפחה עונה 8, פרק 2. אחד הפרקים היותר מצחיקים לדעתי, מומלץ לצפות.

http://www.megavideo.com/?v=3SKR8I78

אגב מישהו יודע מה אפשר לעשות עם הבפרינג המעצבן הזה שלפעמים לוקח לפרק של 20 דקות שעה להיטען ולעיתים זה נטען תוך כמה דקות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לפני שנכנס הצום שמרתי בערך 20 פרקים ב-VOD.

למרות שה-VOD נסגר ביום כיפור, את השמירות אפשר לראות.

חוץ מזה יש פלייסטיישן...

• תוכן חדש...