Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור הכופרים הראשי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל, באוירת חג, האם תסכים שהפרק FLYING ON EMPTY , עם AIR TRANSAT והאירבס ללא הדלק, שהצליח לנחות לבסוף, הוא הטוב ביותר בסדרה?

גם לדעתי זה אחד מהפרקים הכי טובים בסידרה. בעיקר בגלל שהפעם כולם ניצלו. בעיקר חזקים הקטעים שהטייסים מדווחים לאחר כיבוי המנועים והכל ברקע נהייה שקט וגם הנוסע שמספר על הנחיתה שאומנם המסלול שנחתו עליו היה ארוך מספיק אבל בקצהו היה צוק תלול.

ולמי שרוצה זה הפרק:

http://www.youtube.com/watch?v=mgtDGyc9IME דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אחד מהפרקים הטובים הנוספים הוא בריטיש איירוויז טיסה 9 שנתקלה בענן געשי:

http://www.youtube.com/watch?v=Zyb7H7o3TQ4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אחד מהפרקים לטעמי הכי קשים הוא יפן איירליינס 123 שהתרסקה בגלל תיקון לקוי שנים לפני התאונה:

http://www.youtube.com/watch?v=eTEYcIIhgJg דרך יוטיוב
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

מכניסת הצום עד עכשיו?

ארוחת ערב עם החברים. פוקר. שתייה. סרט. פוקר. שתייה. ארחות בוק. בירה. סשן של שעתיים על לונגבורד הת"א. עכשיו ארוחת ערב וזהו. נגמר. אם מישהו הולך לבירה של שבירת צום, תקראו לי:roll:

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אצלי יום דבש יום בצל. אתמול היה הדבש - ראיתי את הפרק הראשון של העונה של "תמרות עשן" (סדרה מצוינת) ועוד

שלושה סרטים: Everything must go - חביב פלוס, Good Dick - לוותר (אלא אם אתה יוצא עם בחורה מתוסבכת),

ו Middle men - קצת פשע, פורנו וקומבינות באל.איי. סה"כ אחלה יום.

היום בצל - הילדה בת שנה קמה בבכי, כנראה שהשן הטוחנת הראשונה החליטה לצאת בלילה. מהבוקר עד עכשיו רק בכי

בכל דרגה אפשרית, לקחתי אותה לטיולים של קילומטרים כבר, נתתי לה אאקמולי, אשתי לקחה אותה לשחק בגן, והילדה סובלת.

כבר נהייה לא נעים מהשכנים. עכשיו סוף סוף היא ישנה קצת.

איך שיפתח הסופרפארם נלך לקנות משהו שירגיע.

נ.ב

לבחור שפתח את השרשור על הפוסטינור, אני מקווה שלא קראת את זה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מכיוון שאצלי השעון עדיין בכיפור, התעוררתי ב10:30, הטלפון מכובה שטפתי פנים והוצאתי את הראש מהחלון, הכל שקט, דממה, אחת לכמה דקות אני שומע מכונית עוברת, אבל התחושה היא של כיפור, אפילו יותר שקט מיום ראשון, אני גר בשכונה סואנת אבל מלאה יהודים, אלה שלא שומרים נשארים בבית בשקט :)

אתמול בלילה הבאתי 3 סרטים, FASTER, PAUL, TAKE ME HOME TONIGHT, בישלתי ארוחת ערב, עשיתי לימונענע עם הרבה וודקה, שתינו קצת בייליס ונזרקנו.

עכשיו אני עם הקפה של הבוקר, עין אחת עוד עצלה, אנקה את הבלאגן של אתמול, קצת כביסה וזהו בערך.

לכל חובבי הסדרות והסרטים יש אתר שנקרא NETFLIX, הגישה אליו היא רק מארצות הברית אבל אפשר לעשות מירור או משהו.

8 דולר לחודש ואפשר לראות הכל אונליין ללא הגבלה. איש משפחה, שובר שורות, מד מן, דקסטר וכד' והכל בHD.

haters will hate

פורסם

שבתי מעיסוק הכיפור המסורתי (שנעלם בשנתיים האחרונות).

התמקמות לפני כניסת כיפור וקיפול בסופו.

המתכון - חמישה חבר'ה, שני כלבים, פוייקה, כמות לא הגיונית של אסאדו ועוד נשנושי בשר שונים, 20 ליטר גולדסטאר, יין, וויסקי, וודקה. מחצלות, מזרונים, שק"שים, כריות ושמיכות. ערימת גזעי גפנים וגזעי אפרסמון.

את המנגל שכחנו, אולתרה רשת משאריות גדר שהונחה על אבנים סביב המדורה, והעוף השלם שנוקה קומפלט מעצמות נצלב על גזע והסתובב לאיטו מעל המדורה :). Jesus, what a chicken.

שבת בבוקר - שקשוקה מביצים טריות מהלול של אחד החבר'ה בתוספת חלה תוצרת בית. בצהריים פוייקה אסאדו מהמשובחות שנראו במחוזותינו. ואלה מחוזות בהם הפוייקה עובד המון.

לא נותרה חתיכת בשר (והכמות הייתה לא הגיונית), לא נותרה טיפת אלכוהול (אבל הוא נגמר בזמן הקיפול, כלומר בול בזמן).

הכל תחת אקליפט ענק אחד בלב הכלום של הנגב המערבי, שילוב מדוייק של צל ובריזה - והיה פשוט מעולה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
איך לעזאזל עושים משמרת של 32 שעות, זה בכלל חוקי??

ואם אפשר לשאול באיזה מקום אתה מאבטח?

חוקי , נניח בעמדה יש שומר אחד , אז מביאים 2-3 ליום כיפור שעושים ביניהם תחלופה איך שנוח להם , העיקר שכל הזמן יהיה שומר אחד , בתמורה לזה אתה מקבל 150 או 200 (לא סגור לגבי כיפור נראה לי 200) אחוז מהשעה הראשונה , ואתה יושן במקום עצמו (מביא מזרון מהבית) ומקבל שכר על כל היום , כאילו שמרת 32 שעות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

FASTER

:mm_yeah:

אחלה סרט עם THE ROCK (דווין ג'ונסון)

ולעניין השרשור - אני דווקא צמתי (כמו כל המשפחה)עבר מהר :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
חוקי , נניח בעמדה יש שומר אחד , אז מביאים 2-3 ליום כיפור שעושים ביניהם תחלופה איך שנוח להם , העיקר שכל הזמן יהיה שומר אחד , בתמורה לזה אתה מקבל 150 או 200 (לא סגור לגבי כיפור נראה לי 200) אחוז מהשעה הראשונה , ואתה יושן במקום עצמו (מביא מזרון מהבית) ומקבל שכר על כל היום , כאילו שמרת 32 שעות.

וואו, כל הכבוד לך. ממש כמו בצבא. אני אישית בחיים לא הייתי מסכים לעבודה כזאת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אתמול אני והחברה ראינו את "green lantern", דווקא היה נחמד. לאחר מכן היא נרדמה, המשכתי לראות את wall-e עד 3 לפנות בוקר.

מהצהריים אני לומד למבחן בכלכלה הנדסית ביום ב', שם עין על הריטלין כדי לא לזוז מהספרים.

בין לבין-בודק מה החברה מבשלת ומבצע טעימות לבדיקת איכות :wink:

פורסם
וואו, כל הכבוד לך. ממש כמו בצבא. אני אישית בחיים לא הייתי מסכים לעבודה כזאת.

למה לא? אני לא צם גם ככה , בבית אין משהו יותר טוב (חוץ מחברה שלי) , אינטרנט יש , מוסיקה , אוכל , ישנתי גם , סרטים ראיתי , עבר מהר , והכי חשוב - מעל 1200 ש"ח ב32 שעות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
באוירת חג, האם תסכים שהפרק FLYING ON EMPTY , עם AIR TRANSAT והאירבס ללא הדלק, שהצליח לנחות לבסוף, הוא הטוב ביותר בסדרה?

אצלי שניים אחרים מתמודדים על הפרק הטוב ביותר, טיסת DHL בעירק (זה שחטף טיל) וגימלי גליידר, בשניהם מדובר בתצוגת תכלית מ-ד-ה-י-מ-ה של הטייסים.

יום כיפור עבר כמו אצל רוב המשתתפים כאן באכילה ובתפילת הודיה לבורא עולם על היס-מקס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
למה לא? אני לא צם גם ככה , בבית אין משהו יותר טוב (חוץ מחברה שלי) , אינטרנט יש , מוסיקה , אוכל , ישנתי גם , סרטים ראיתי , עבר מהר , והכי חשוב - מעל 1200 ש"ח ב32 שעות.

חזק, החלטה נבונה:).

זה הרגיש שבגלל שיום כיפור נפל על ימי שישי-שבת, זה עבר ממש מהר.

• תוכן חדש...