Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 + חדשה , שפע תקלות, בקשת ייעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני 3 חודשים בדיוק קיבלתי את ה206 פלוס החדשה ולצערי, אין לי נחת ממנה.

הרכב הנוכחי החליף 206 1.6 ידנית, 90 כ"ס שנת 1999 אותה אהבתי מאוד ושירתה אותי נאמנה.

הרכב הנוכחי מספק אותי מבחינת הכח ואני מרגיש בבית כשאני יושב בו.

לעומת זאת, ב1,800 ק"מ שנגמעו בשלושת החודשים האחרונים, חוויתי לא מעט צרות, כד כדי כך שהצטערתי שמכרתי את ה206 הקודמת שלי.

ב200 ק"מ הכנסתי את הרכב למוסך בפעם הראשונה בגלל בעיות התנעת בוקר, הרכב לא התניע תמיד בפעם הראשונה ובכל בוקר כאשר מתניעים, הרכב מגמגם ורועד במשך כדקה (מזכיר תקלת בית מצערת בה יש משחקים בסיבובי המנוע)

הרכב הוכנס למוסךולא נמצאה בו כל בעיה.

לאחר מכן הרכב הוכנס שוב על אותה תקלה ובדיקת תקלת המזגן המפורסמת.

התקלה לא אותרה ותקלת המזגן זוהתה - לאחר כשבועיים זומנתי למוסך לאחר שהורכב קיט ברכב המונע את יציאת מדחס המזגן מפעולה.

בעיית התנעת הבוקר נבדקה שנית ולא נמצאה שום תקלה.

בפעם השלישית, העניינים התחילו להחמיר.

אמנם מדחס המזגן לא יצא מפעולה, אבל הקיט החדש שהורכב החל להשמיע תקתוקים מעצבנים וכמו כן, מכיוון היחידה הפנימית של מיזוג האוויר החלו להופיע רעשי גריסה.

התנעות הבוקר המשיכו להיות בעייתיות והכי גרוע, הרכב נכבה על כביש מהיר ללא שום התראה.

הרכב הוכנס שוב למרכזי של לובינסקי, אושפז שם יותר משבוע, מדחס המזגן הוחלף לאחר שנמצא לא תקין וזה שגרם לרעשים.

נאמר לי שראו את משחקי הסל"ד בהתנעות הבוקר, אך לפי הפרמטרים שהגדיר היבואן זה תקין ואמרו שזה מכיוון שהרכב בתקן יורו 5. ???

לא נמצאה תקלה הקשורה להדממת הרכב בזמן הנסיעה.

עברו כשבוע וחצי מאז שקיבלתי את הרכב חזרה

1. התנעות הבוקר התקינות, מאוד לא מוצאות חן בעיני בעיקר שישנן פעמים בהן הרכב כבה אחרי ההתנעה הראשונית

2. רעשי הגריסה מהיחידה הפנימית החלו להופיע בשנית

3. הרכב כבה בפעם השניה בכביש מהיר.

יש לציין שאנשי השירות בלובינסקי עושים מעל ומעבר כדי לרצות אותו ולתת מענה לצרכי. יש לציין כי רכב חליפי סופק לא כל שאלה בכל פעם שהרכב הוכנס למוסך, אפילו ליום אחד.

לצערי, לא נראה שהם מסוגלים לפתור את הבעיות ברכב, שלחלקן גם משמעות בטיחותית ואיני רוצה את הרכב.

אני לא מהאנשים שילכו אליהם להפוך שולחנות, כי זה לא האופי שלי, עד עכשיו, קיבלתי את כל מה שרציתי בנימוס וכך אני מתכוון להמשיך לנהוג.

אני לא רוצה לסחוט מהם שום דבר נוסף, אלא רק שיקחו ממני את הרכב, יצא לי כל החשק להמשיך לנהוג בו והרסו לי את חווית קניית הרכב החדש.

אשמח אם למישהו יש עצות מעשייות מה לעשות מכן והילך.

ניתן לחסוך תגובות של צרפתי זבל, חרא אוטו, חרא יבואן וכד' :)

תודה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

que c'est de la merde?? :twisted:

סורי, הייתי חייב, פשוט הרמת לי להנחתה :wink:

טוב, לגבי הרכב:

כנראה שנפלת על רכב לימון. קודם כל, האם שלחת מכתב רשמי ליבואן בנידון? שלח מכתב עם כל השתלשלות העניינים ועם דרישתך לפיצוי. אתה יכול לדרוש מהיבואן להאריך את האחריות לרכבך. שנית, אם באמת כלו כל הקיצין ואינך מעוניין לנהוג בו יש דרך (ארוכה) בפניך מול בתי המשפט כמו כאן כאן וכאן ויש לך עצה מעו"ד גם כאן.

על פניו הבעיה נשמעת לי כקצר חשמלי כלשהו או הארקה לא תקינה. רכב שנכבה בכביש מהיר זו סכנת נפשות.

פורסם

גם לי יש את הרכב הנ"ל ואני לא מכיר את התופעה של הרעידות בהתנעה , בנתיים לא הבאתי את הרכב לתיקון המזגן כך שאני לא מכיר את הבעיה של המיזוג.

אני גם לא מכיר (לפחות עד עכשיו לא הכרתי במכונית זו) את הבעיה החמורה של כיבוי המכונית בכביש מהיר , אם כי אני מכיר את התופעה מהפיג'ו הקודמת שהייתה לנו , 307 , דבר שסודר לאחר עדכון תוכנה

זו אכן בעיה חמורה ומפחיד להתקע ככה באמצע כביש מהיר.

לדעתי תפנה לשירות ותראה מה הם יכולים לעשות.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

זה כ"כ נשמע אופייני לתקלה של התקנה מקומית, אילו התקנות מקומיות בוצעו ברכב (אצל היצרן וגם אצלך)?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ברכב צרפתיים לא נופלים על רכב לימון, אם כבר נופלים על רכב לימונדה :razz:

מה אתה רוצה, יש להם אפילו יצרן בשם "איש הלימונים" (Citroen) :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה כ"כ נשמע אופייני לתקלה של התקנה מקומית, אילו התקנות מקומיות בוצעו ברכב (אצל היצרן וגם אצלך)?

ברכב הותקנו על ידי היבואן : קודנית, מרימי חלונות חיישני רברס.

על ידי סלקום: דיבורית bluetooth

הרכב טופל על ידי מנהל המחלקה הטכנית של המרכזי בבני ברק, אני בספק שלאחר כל כך הרבה ביקורים, הוא לא היה עולה על זה אם היה מדובר בהתקנה מקומית.

פורסם
ברכב הותקנו על ידי היבואן : קודנית, מרימי חלונות חיישני רברס.

על ידי סלקום: דיבורית bluetooth

הרכב טופל על ידי מנהל המחלקה הטכנית של המרכזי בבני ברק, אני בספק שלאחר כל כך הרבה ביקורים, הוא לא היה עולה על זה אם היה מדובר בהתקנה מקומית.

זה נראה יותר כמו בעיית מחשב ,הבעיה של ההנעה והכיבוי .

האם הכיבוי בכביש מהיר מתבצע במעבר מהילוך כלשהוא או בגלישה ?

פורסם

אני מהמר על אותם מרימי חלונות (כ"כ קשה להרים לבד?) שעשו בעיות גם למישהו אחר כאן בפורום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני ממליץ לך להתחיל לנתק את ההתקנות המקומיות [מהקל לפירוק ועד הקשה].

את הדיבורית.

את מרימי החלונות ואת חיישני הרברס.

אם הבעיה קוראת אך ורק בבוקר אז יתכן ולא מדובר בבעיה חשמלית של התקנה מקומית המקצרת.

אם הבעיה קוראת גם במהלך היום אז כנראה הבעיה עקב התקנה מקומית.

היית בודק אם יש חור [אפילו חור בגודל סיכה ] בין פילטר האוויר ועד כניסת האוויר לבוכנות.

ראיתי כבר בעיות של משחק בטורים ועד חוסר סחיבה עקב חור בסעפת היניקה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אני ממליץ לך להתחיל לנתק את ההתקנות המקומיות [מהקל לפירוק ועד הקשה].

+1 בענק. להחזיר את כל החיווט למצבו המקורי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אמנם ברור שעקב היות הרכב פיג'ו , יש פוטנציאל תקלות בלתי מוגבל, אבל דווקא ב206 שהוא רכב וותיק שעבר את כל מחלות הילדות, לא הייתי מצפה לדבר כזה , לכן הייתי מנסה כפי שאמרו כאן -לתקוף את הבעיה ממקום אחר.

תקלה כתוצאה מהתקנה מקומית לא יכולה לגרום לרעשי הגריסה אבל כן יכולה להיות קשורה לכיבוי הרכב.

תנסה בתור התחלה : ביטול הקודן ,יש סיכוי שהוא קשור לכיבוי הרכב (עלוקה על משאבת דלק?)

אפשר גם להוציא פיוזים לאלמנטים האחרים שבהתקנה מקומית לפני שמפרקים.

עוד רעיון: תנסה להחליף מוסך. אם בבני ברק לא הצליחו אולי במורשה אחר כן יצליחו...

לפעמים חוות דעת שניה יכולה לשנות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
גם לי יש את הרכב הנ"ל ואני לא מכיר את התופעה של הרעידות בהתנעה , בנתיים לא הבאתי את הרכב לתיקון המזגן כך שאני לא מכיר את הבעיה של המיזוג.

אני גם לא מכיר (לפחות עד עכשיו לא הכרתי במכונית זו) את הבעיה החמורה של כיבוי המכונית בכביש מהיר , אם כי אני מכיר את התופעה מהפיג'ו הקודמת שהייתה לנו , 307 , דבר שסודר לאחר עדכון תוכנה

זו אכן בעיה חמורה ומפחיד להתקע ככה באמצע כביש מהיר.

לדעתי תפנה לשירות ותראה מה הם יכולים לעשות.

הבעיה של המזגן קוראת כשהסל"ד מעל 3000.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברכב המבחן שקיבלנו גם הופיע הזמזום המעצבן מכיוון הדשבורד \ יחידת המזגן הפנימית. גם אנחנו שמנו לב שהוא מגיע בעיקר כאשר הרכב במאמץ, כינינו אותו "זמזם התגרזנות". על אף זאת יכול להיות שמדובר ברעש תקין, בכל מקרה שווה לגשת למוסך מורשה ולדאוג לתיעוד בנושא התקלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...