Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 + חדשה , שפע תקלות, בקשת ייעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תריץ בעצמך חיפוש ברשת,לחבר שלי יש 206+ וגם אצלנו בסלד גבוהה הייתה בעיה,העידכון פתר את זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש 206+.

אצלי בעיית המזגן פשוט "התפוגגה" עם צבירת הקילומטרים ללא כניסה למוסך.

בהרצה זה היה בלתי נסבל, המזגן היה נכנס לפעולה ומתנתק מתי שבא לו, יצאתי מהרכב מזיע כאילו אני בגרוטאה.

עם הצטברות הקילומטרים זה פשוט הפסיק לקרות בשלב מסוים.

כרגע אני עם 4500 ק"מ והמזגן תקין- מקפיא ולא מתנתק יותר, גם לא מעל 3000 סל"ד.

מה שכן, ביום חם במידה ולא חניתי בצל ואני נכנס ל"חממה" לוקח לרכב בערך 5 דקות עד שהוא מצליח לקרר את התא נוסעים.

פורסם

מוזר ומעניין,לפי חברי הפורום רק באחרי העידכון זה נפתר,וכך גם אצל מי שאני מכיר,תגיד תודה שאין לך מסחרית.:wink:

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לי יש 206+.

אצלי בעיית המזגן פשוט "התפוגגה" עם צבירת הקילומטרים ללא כניסה למוסך.

בהרצה זה היה בלתי נסבל, המזגן היה נכנס לפעולה ומתנתק מתי שבא לו, יצאתי מהרכב מזיע כאילו אני בגרוטאה.

עם הצטברות הקילומטרים זה פשוט הפסיק לקרות בשלב מסוים.

כרגע אני עם 4500 ק"מ והמזגן תקין- מקפיא ולא מתנתק יותר, גם לא מעל 3000 סל"ד.

מה שכן, ביום חם במידה ולא חניתי בצל ואני נכנס ל"חממה" לוקח לרכב בערך 5 דקות עד שהוא מצליח לקרר את התא נוסעים.

אני יודע שאתה אוהב את תוצרת PSA, אבל מה שאתה מתאר יותר גרוע מהמזגן המקומי ב- 205 של אמצע שנות ה- 90...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הרכב הזה היה צריך להקרא 206- עם כל הצרות האלה, 13 שנה הרכב הזה על הכבישים ועכשיו הוא יוצא מהפס עם תקלות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אני יודע שאתה אוהב את תוצרת PSA, אבל מה שאתה מתאר יותר גרוע מהמזגן המקומי ב- 205 של אמצע שנות ה- 90...

ידידי היקר, אני לא מאוהב בתוצרת PSA ואני לא עיוור למציאות (בניגוד למישהו אחר) ותהיה בטוח שלא תמצא אותי ממליץ בחירוף נפשי בשנת 2011 על רכב עם גיר אוטו' 4 הילוכים או רובוטי חד מצמדי.

וצר לי שאני מחבב את ה-C5 V6 שבבעלות משפחתי, זה באמת לא בסדר מצידי, אני מאוד מקווה שתסלח לי על עוונותיי הרבים.

ולעניין עצמו- פרשית המזגן ב-206+ היא חרפה מצד היצרן שהעז למכור רכב עם מזגן לא תקין וגם התנהלות היבואן לא הייתה מושלמת שבהתחלה אמרו "לא ידענו, לא שמענו".

ובכל זאת, יצא לי לדבר עם גיא (פותח השרשור) מספר פעמים והבנתי שהמוסך המרכזי טיפל בו בצורה טובה שכוללת רכב חלופי.

אם הרכב שלו לימוני אז הוא צריך להיפטר ממנו, אין שום סיבה שמישהו שרוכש רכב חדש יצטרך לסבול ממנו. אני מקווה שימצא הסדר הוגן עם לובינסקי.

פורסם
זה כ"כ נשמע אופייני לתקלה של התקנה מקומית, אילו התקנות מקומיות בוצעו ברכב (אצל היצרן וגם אצלך)?

ברכב הותקנו על ידי היבואן : קודנית, מרימי חלונות חיישני רברס. - לא אמרת כלום.

על ידי סלקום: דיבורית bluetooth

הרכב טופל על ידי מנהל המחלקה הטכנית של המרכזי בבני ברק, אני בספק שלאחר כל כך הרבה ביקורים, הוא לא היה עולה על זה אם היה מדובר בהתקנה מקומית.

אין חכם כבעל ניסיון. מה שכתב בגירה=זהב :-o

כול ההתקנות שמבוצעות בארץ ברכב חדש=תקלה היום או בעתיד.

ההתקנות לא מבוצעות על-ידי הייבואן אלא על-ידי חברות 'המתמחות' בהתקנות של הדברים שציינת.

בהרבה מקרים המתקין מגיע עם תיק כלי עבודה והפריטים להתקנה למוסך הייבואן ושם הוא מבצע את העבודה.

אם היית רואה איך מבצעים התקנה של חיישני רוורס ברכב חדש (המתקין מגיע עם קטנוע+תיק כלי עבודה) מפרק את הריפוד היכן שצריך וזרוק אותו על הריצפה המלוכלכת של המוסך או במקרה שאני הייתי נוכח על האספלט מחוץ למוסך ומתחיל את ההתקנה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני ביקרתי במרכז הכנה למסירה של יבואן מסוים וראיתי איך עושים התקנות. עובדים טכנאים מנוסים, לכל אחד יש ארגז כלים, מפרקים הכל בעדינות ואפילו שמים שטיח נייר כדי לא ללכלך את הרכב. העיקר להשמיץ.

פורסם

אני ביקרתי במרכז הכנה למסירה של יבואן מסוים וראיתי איך עושים התקנות. עובדים טכנאים מנוסים, לכל אחד יש ארגז כלים, מפרקים הכל בעדינות ואפילו שמים שטיח נייר כדי לא ללכלך את הרכב. העיקר להשמיץ.

אז ממקרה בודד אתה משליך על כל היבואנים? אתה לא בכיוון.

יותר מזה, גם אם היה המתקין הכי פרפקציוניסט בעולם שעשה עבודה "לפי הספר" - הציוד שמביאים לארץ הוא המיץ של הזבל והוא יודע לעשות צרות שונות ומשונות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה אתם עדיין לא תבינו שרכבים צרפתיים לא מתאימים למדינת ישראל ? האקלים פה לא מתאים בגרוש הם מתחרפנים משתגעים כל הבעיות חשמל הללו הכל בגלל זה מניסון של מהנדס מכונות בתואר שני

פורסם

אני חושב שיצרן בודק את הרכבים גם קצת מעל 18 מעלות אירופאיות.

פורסם
מה אתם עדיין לא תבינו שרכבים צרפתיים לא מתאימים למדינת ישראל ? האקלים פה לא מתאים בגרוש הם מתחרפנים משתגעים כל הבעיות חשמל הללו הכל בגלל זה מניסון של מהנדס מכונות בתואר שני

מהנדס מכונות בתואר שני? וואוו! אז בתור מהנדס מדופלם אולי תסביר מה הקשר בין אקלים לבעיות חשמל? יותר מזה, למה אתה חושב שבישראל יש איזו בעייה עם האקלים? כי חם? אתה טועה, ישראל היא לא מדינה חמה על אף מה שנראה לנו.

רכבים אירופאיים רגישים יותר למשחקים במערכות החשמל. ההתקנות המקומיות הללו גרומות למספר תקלות לא מבוטל בכלל. לרכב שעלה על פס הייצור לראשונה לפני למעלה מעשור לא צריכות להיות תקלות חשמל, נקודה. כל "מחלות הילדות" שמלוות רכבים במהלך שנותיהם הראשונות לייצור נפתרו מזמן, מה גם שה 206 מראה אמינות לא רעה בכלל עד עצם היום הזה, על אחת כמה וכמה שרכב חדש לא אמור לעשות בעיות.

רכב שלא מניע וכבה בכביש מהיר זו תקלה קלאסית של קודנית או נזק שנגרם בעקבות התקנתה. את עניין המזגן צריך לבדוק, לא ברור לי מה עושים בארץ, אם מתקינים ממש קיט או סה"כ עדכון תוכנה. אני הייתי ניגש למוסך מורשה, מבקש מהם להעיף לאלף עזאזל את כל ההתקנות שעשו בארץ, לקבל עליהם זיכוי ונוסע לשלום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הם כ"כ מקצוענים שאצל חבר במאזדה 6 (יד ראשונה מהחברה) הם התקינו את המנתק על משאבת הדלק חוט על חוט (מלופפים), בלי איזולירבנד, בלי הלחמה ועוד מדובר על אזור דליק מאוד.

פורסם

עוד לא פגשתי מהנדס עם תואר שני שלא יודע לפסק.

אבל תמיד יש פעם ראשונה.

• תוכן חדש...