Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון ב.מ.וו והשקת 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מומחה ל-BMW, אבל משהו בעיצוב הזה לא עובד לדעתי... :headscratch:

לא בטוח אם זה הג'אנטים, או הקשתות עם הניטים (למה?), אבל האוטו הזה נראה יותר מתאים למרוצי אספנות מאשר לתצוגה.

מה שבטוח, לבעלים יש טעם מאד... נקרא לזה "יחודי". :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אהבתי מאד!!

באמת ייחודית, יפה, מעניינת מאד ומדהימה!

לדעתי לא תמיד צריך להחזיר את הרכב לצורה המקורית שלו, אני חושב שהמטרה הייתה לתת לרכב לוק של רכב מסלול מאותה תקופה ובהחלט הצליח לו. :mm_yeah: :mm_yeah:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מבחינתי, ב.מ.וו. בלי אנג'ל אייז, מדבקות עם סמל של נייק, ג'נטים של אוטו דיפו עם צמיגים סיניים, בקליות מושחרות, מערכת ששווה יותר מהאוטו (שהותקנה על ידי קוף שימפנזה משותק בפלג גוף עליון) ותאונות שלדה, זה כבר טוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פחות אהבתי את הניטים אבל היא בהחלט נראת רע במובן המאוד טוב של המילה.

אני רואה שמפגש נערך בחיפה, אחלה מקום למפגש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כבוד על ההשקעה והנכונות, תמיד כיף לראות תוצאה סופית של פרויקט ארוך.

אישית הבימר קצת מצועצעת לטעמי, לא אהבתי את ההסבה של החצאיות המודרניות (לא הקשתות מעל הגלגלים אותן דווקא אהבתי) לדעתי הן לא משתלבות יפה עם הקו הקלאסי של הרכב כמוכן מראות קלאסיות לטעמי יתאימו יותר.

עניין של טעם, התוצאה הסופית ללא ספק מעניימת ומעוררת :)

סעו בדרכי טובות.

ללא קשר לרכב שלך, בזמנו הסתובבה 2002 לבנה מנופחת שהיתה של בנצי (הגולה) יש למישהו מושג מה עלה בגורלה?

פורסם

וואו, פשוט מדהימה.

אני מקווה שבבוא היום תהיה לי 2002 וזאת שהייתה שלי מחכה עדיין לשיפוץ, מי יודע אולי היא תהיה שוב שלי.

haters will hate

פורסם

כל הכבוד לדני על השיפוץ!

הרכב נראה GERMAN LOOK לגמרי!

(רק מה, לדעתי לא מדובר על 2002 - אלא אם הוסבה לכזו).

[ביטון, אי שם ב-2007 כל כך רציתי את הרכב הזה, באמת מעניין מה קורה איתו]

משכנתא זה קל

פורסם

נראית מדהים, שאפו ענק!

אהבתי מאוד את שילוב הצבעים, וגם שילוב החלקים המודרניים עושה את הרכב למאוד ייחודי ומעניין.

אגב, למועדון BMW יש אתר אינטרנט?

• תוכן חדש...