Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הביג דיל במצלמות ה"גאטסו"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ממש רעש מהמצלמות ה"חדישות" שמותקנות עכשיו ברחבי הארץ.

מה הקטע הכל כך מיוחד בהם??

אוקי, אז הולנטיין שלי לא רואה אותם. אבל הם הרי מצלמות קבועות! כמה שלא ישימו, כל מי שיש לו ג'יפיאס יכול לקבל עליהם התראות כל הזמן.

אני לא מבין איך זה בדיוק הולך "לשנות את כללי המשחק" כמו שמכריזים בחדשות.

אני מפספס איזו תכונה מיוחדת במצלמות האלה?

הם בלתי ניראות? ניידות? מה הסיפור?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

כשיותקנו 900 מצלמות אמיתיות ו-900 דחלילים, ובכל חצי מטר תהיה מצלמה, אז תבין מה הביג דיל.

כשתקבל דו"ח גם על חריגה של 10 קמ"ש, אולי אז תבין מה הביג דיל...

מחלבת כספים.

פורסם

לא תקבל דוח על סך של 250 ש"ח על חריגה של 10 קמ"ש,

כמו שהיום לא מנפיקים דוחות מסוג זה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן, אבל מה הטעם להתקין מצלמות כאלה יקרות?

אם כבר המדינה הולך על פרוייקט מחלבתי שכזה, יכלו גם להמשיך ולהתקין את המולוטונובה או איך שלא יקראו.

הגיון פשוט אומר, שמרבית האנשים מקבלים דיווחי מכמונות מהג'י פי אס שלהם, ורק קמצוץ משתמש בגלאים יקרים.

המצלמות החדשות והיקרות, גלויות לעין ויכנסו מהר מאוד למאגרי המכמונות בג'י פי אסים שלנו.

אז.. אני לא מבין את הסיבה.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אני משערת שאנשים עדיין לא ידעו ב 100% על קיום של מצלמות מהירות,

ולראיה לכך ניתן לקחת את המצלמה הוותיקה, לפני מחלף מורשה (לשני הכיוונים, צפון ודרום),

שפועלת ומצלמת ואנשים עדיין מצולמים בה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבעיה היא שזה לא נקודה אחת שיש בה מצלמה והאטתם והיא לא צילמה.

הבעיה שבאותו הכביש אחרי המצלמה הראשונה תהייה עוד אחת,ושתיהן ביחד יחשבו את המהירות הממוצעת שעברתם

ממצלמה א' למצלמה ב'.

מי שחשב שייקנה צ'יטה ויגלה מצלמה ויעשה לה שלום במהירות המותרת אז כדאי שימשיך באותה מהירות ויכין את היד לשלום גם למצלמה הבאה.

טובים השניים מן האחד

פורסם

אני כבר רואה את בתי המשפט מתבקשים להכריע האם במכמונות האלה עברו כיול לגבי שעון שחייב להיות מאוד מדוייק וליתר הפרמטרים... לדעתי עורכי דין טובים יוכלו לערער על הקטע הזה של מהירות ממוצעת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חישוב מהירות ממוצעת בין נקודות מחייב שינוי החוק, ואני גם לא בטוח שהגאטסו מתוכנתות למטלה זו. מי שיכול לעשות זאת בקלות הן המערכות של כביש 6 או מנהרות הכרמל, אשר מתוכננות למעקב אחר מיקום מכוניות ותזמון המעברים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הבעיה היא שזה לא נקודה אחת שיש בה מצלמה והאטתם והיא לא צילמה.

הבעיה שבאותו הכביש אחרי המצלמה הראשונה תהייה עוד אחת,ושתיהן ביחד יחשבו את המהירות הממוצעת שעברתם

ממצלמה א' למצלמה ב'.

מי שחשב שייקנה צ'יטה ויגלה מצלמה ויעשה לה שלום במהירות המותרת אז כדאי שימשיך באותה מהירות ויכין את היד לשלום גם למצלמה הבאה.

טובים השניים מן האחד

המצאה שלך? בכדי שהמערכת "תדע" לזהות שמדובר באותו רכב, היא צריכה לזהות אותך באופן וודאי בשתי הנקודות וכל עוד אין חתימה אלקטרונית/ לכל רכב ורכב בישראל (יש רעיון כזה בדרך), נדרשת מערכת שתזהה את המספר כמו שיש בכביש 6 וגם שם זו מערכת איטית שלא מתאימה לאכיפת מהירות.

פורסם

לא המצאה שלי

לפי מאמר שקראתי

"בנוסף, וכדי להפוך את התמונה להרבה יותר מכוערת, מסתבר שבמסגרת חלק חשאי של הפרויקט אמור הזכיין להתקין מספר ערכות מהירות ממוצעת למקטעי כביש שאורכם בין 15 ל-20 ק"מ. המשמעות של החלק הזה של הפרויקט היא שבקטעי כביש מסוימים, סביר להניח כאלה ישרים, מהירים, בהם התנועה שועטת ובהם אין שום משמעות לאכיפת המהירות, תבוצע אכיפת מהירות ממוצעת. זה אומר שאם נכנסת לאותו קטע והפעלת טריגר (צולם המספר שלך ונרשמה שעת הכניסה לקטע, ברמת עשיריות שניה), ואז יצאת מאותו קטע אחרי 15 או 20 ק"מ והפעלת טריגר נוסף, המערכת תחשב את המהירות הממוצעת שלך באותו קטע על ידי זמני הכניסה והיציאה מן הקטע המנוטר, והופה, קיבלת הפתעה בדואר."

אני כבר רואה את בתי המשפט מתבקשים להכריע האם במכמונות האלה עברו כיול לגבי שעון שחייב להיות מאוד מדוייק וליתר הפרמטרים... לדעתי עורכי דין טובים יוכלו לערער על הקטע הזה של מהירות ממוצעת.

תמיד יהיה לעו"ד עבודה,בגלל אנשים טיפשים

אבל תראה לי בנאדם אחד חכם שינסה לעבור מהירות נסיעה ממוצעת בידיעה שזה מה שהמצלמות עושות ואחרי זה ייכנס ראש בראש מול מצלמת הגאטסו בבית משפט.

לא עושים דברים כאלה,זה כמו שתצא ממועדון שיכור ותקפוץ לתוך ניידת ותבקש להיבדק בינשוף-הרי כבר הוכיחו בבית משפט שהוא לא אמין, בא לך לקחת עו"ד ולשלם לו חבילות ?

בקיצור כל הקונספט הזה מאוד מאוד מרתיע וכנראה שהחתול תפס את העכבר, ויהיה לו כסף גם לארוחות גורמה

חישוב מהירות ממוצעת בין נקודות מחייב שינוי החוק.

מה כל כך מסובך בזה ?

פורסם

המדינה לא משקיעה במצלמות המצלמות מופעלות ע"י חברה פרטית.

חברה פרטית תראה היא מפסידה כסף כמו שבאנגליה הפסידו כסף מהמצלמות הם יתנו דוחות על 5 קמ"ש.

הביג דיל עם המצלמות שאי אפשר לברוח מהם,הם עובדים בכל מזג אויר ושעות היום.

אייל

פורסם

חברה פרטית תראה היא מפסידה כסף כמו שבאנגליה הפסידו כסף מהמצלמות הם יתנו דוחות על 5 קמ"ש.

הביג דיל עם המצלמות שאי אפשר לברוח מהם,הם עובדים בכל מזג אויר ושעות היום.

לא מדוייק כלל - המצלמות גאטסו אינן מספקות קריאה תקינה בתנאים של מעל 90% לחות (כך לפי מפרט היצרן).

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לא מדוייק כלל - המצלמות גאטסו אינן מספקות קריאה תקינה בתנאים של מעל 90% לחות (כך לפי מפרט היצרן).

נתונים שראיתי היו מאנגלים שניסו הכול ובעיקר לשבור את המצלמות.

הם אומרים שבשלג המצלמות עובדות.

שם גם היו הרוגים שניסו להאט בשביל לא להתפס ע"י המצלמות.

motorcyclenews

אייל

פורסם

מצלמות שמחשבות מהירות ממוצעת קיימות ועובדות בבריטניה.

אז מבחינה טכנית אין בעיה - טכמולוגיה קיימת ועובדת.

מבחינה חוקית - ייתכן ויש בעיה כי ניתן לעשות הרשאות רק על סמך "אמצעים מאושרים".

ממל"ז הוא כזה.

מצלמות רגילות הן כאלו.

סרט צילום בווידאו - הוא לא כזה.

אז יכול להיות שגם מערכת למדידת מהירות ממוצעת גם דורשת אישור.

ואם כן - לי אין מושג עד כמה זה מסובך והאם משטרה מתכוונת להשקיע משאבים כדי לקבל את האישורים הנדרשים.

האמת - אם מסתכלים על הפרוייקט כולו - הם שמים משאבים בלי לחשוב פעמים.

אז אולי גם כאן הם לא יחסכו :oops:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

>הם בלתי ניראות? ניידות? מה הסיפור?

הקטע הוא לא המצלמות, אלא המיקום שלהם.

(המצלמות עצמן מאוד מרשימות מבחינת עמידות וכושר תפיסה, אל תטעה, אבל זה לא מה ששם אותן בכותרות בזמן האחרון)

כשפורסים כמות כל כך מפגרת של מצלמות בקטעים שאין שום סיבה בעולם לאכוף שם מהירות (דהיינו כביש 2 וכבישים מהירים נטולי-רמזורים אחרים) אלא רק בשביל לחלוב כספים מהנהגים, שברור לכולם שלא נוהגים שם במהירות חוקית של 90/100 - זה מעצבן.

במקום למקם אותן בצמתים ראשיים בערים, נגיד הרצל\ויצמן בנתניה, שיצלמו את כל עשרות פראי האדם שעוברים שם באדום כל יום - בחרו לשים אותן בכביש מהיר שהפשע היחיד בו הוא שסיכנת את כל הסובב אותך בנסיעה מופרעת של 120קמש.:roll:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...