Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם הכיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כאשכנזי הסתובבתי הרבה בחברת חובשי כיפה ולכן קניתי לעצמי כיפה סרוגה.

מחר יש לי ארוע משפחתי ושאבא שלי ראה את הכיפה הסרוגה שלי הוא אמר שאשכנזים לא לובשים כאלו.

הוא מתכנן לי שאלבש כיפה לבנה עם חוט זהב (כמו בבר מצווה).

השאלה שלי היא מה מקובל? האם זה בסדר שאלבש כיפה סרוגה?

תודה.

פורסם

תחבוש מה שמתאים לטעמך. אישית, כאשר אני צריך לחבוש כיפה אני מעדיף סרוגה.

כיפת בר מצווה חובשים בבר המצווה, אבל אם אינך בעל השמחה אינך זקוק למשהו חגיגי.

אבל - אם אבא רוצה - אולי תהיה "ילד טוב ירושלים".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אשאל אותך שאלה, האם אתה רוצה שאנשים יסתכלו עליך כאדם חילוני גמור ששם כיפה בשביל לכבד את המעמד וכדי שאנשים יצחקו מאחורי גבו, או שיראה כמו דתי לאומי לכל דבר?

נ.ב.

כאשכנזי חובש כיפה לשעבר הייתי רק עם כיפה סרוגה ולא עם לבנה\שחורה\כורדית או סיר של חמין.

פורסם

מהכותרת הייתי בטוח שמישהו פה צריך הפניה לרופא עור ומין :)

בברכת שבוע טוב ופרו ורבו!

פורסם

לבנה עם חוט זהב - רק אם זה עתה מלאו לך 13. אם נסרגה עבורך אישית אז אולי בשבת (לא בחג חוץ מכיפור).

לגבי סרוגה: המהדרין יילכו עם כיפה שנסרגה עבורם, נקייה ומגוהצת (התפר מופנה לאחור). בעלי שיער יכולים לשים סיכה כסופה פשוטה כדי להצמיד את הכיפה לראשם. קרחים משתמשים בנעץ או סקוטש.

מי שאין לו גישה לכיפה סרוגה מעשה יד, ירכוש כיפה סרוגה בדוכן, אבל יקפיד שתהיה איכותית למראה. גם אותה מומלץ לשמור נקיה ולגהץ, בטח לא לקפל לרבעים...

שיהיה בשמחות לכולנו.

עריכה: גולף, פירקת אותי מצחוק, תהיה בריא.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני לא חובש כיפה לשום מקום כי אני זה אני והאמונה שלי היא שלי. מי שרוצה אותי שיקבל רותי כמו שאני (פרט לאירועים של דתיים כשיש תפילות כמו חופה או בר מצווה ואז אני חובש רק לזמן התפילה).

כל סוג כיפה שייך לזרם אחר ולכן לך כם מה שאתה מרגיש איתו הכי נוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ואיך אפשר בלי אבטיח:

הייתה לי חברה שהוריה ואחיותיה היו דתיים (תושבי רעננה יוצאי דרום אפריקה) והיא עצמה חילונית. אחרי חצי שנה בערך שהיינו יחד, אחותה קנתה לי שי צנוע- כיפה בדוגמת אבטיח- היקף ירוק דק, פנים אדום ונקודות שחורות :-)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
WTF? :headscratch:

אתה טוען שכל תושבי גוש קטיף וההתנחלויות השונות הם ממוצא מזרחי?

גם אלה ששם משפחתם פינקלשטיין וגרפונקל?

WTF? אתה מחפש אקשן?

קיבלתי את התשובה שלי פה למרות שהייתי צריך לחפש אותה, תודה!

מגניב שהכותרת הייתה מספיק מעניינת שמתוך 9 צופים בתרד (שאחד מהם הוא דיפולט) קיבלתי 8 תגובות!

פורסם

WTF זה ביטוי המביע פליאה ו/או תהייה. הוא לא מתוכנן לפגוע באף אחד, דתי או חילוני, אשכנזי או מזרחי. נא לא להיעלב.

את זה שענית ישירות רק לתגובה שלי מתוך ה-8 שניתנו לך, אקבל כמחמאה אישית. רוב תודות.

פורסם

לגבי סרוגה: המהדרין יילכו עם כיפה שנסרגה עבורם, נקייה ומגוהצת (התפר מופנה לאחור). בעלי שיער יכולים לשים סיכה כסופה פשוטה כדי להצמיד את הכיפה לראשם. קרחים משתמשים בנעץ או סקוטש.

שחכת לציין שהמהדרין שבמהדרין עד לגיל 18 הולכים עם הסרוגה כשהיא תלויה מהסיכה ובעצם הפוכה ומכסה את האוזן!

מאוד פופולארי בקרב נוער הגבעות, ילדי יצהר ואגודת נוער מעריצי מרגלית הר שפי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
סיר של חמין.

אני אומר שתבוא ככה (רק אל תשכח לאכול את החמין לפני, כי יהיה לא נעים. בעצם גם אחרי שאכלת יהיה לא נעים :onfire:. או שיהיה נעים לך, ולא נעים לסובבים אותך, אלא אם אתה נמצא בפגישת מחזור של קורס מגדלי חזירים, או מפעילי מיכליות ביוב של העיריה, אז לא יהיה אכפת לאף אחד).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מגניב שהכותרת הייתה מספיק מעניינת

יכול להיות שהם ציפו לכיפה אחרת, זה לא שלא היה לנו שירושים כאלה. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...