Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גאטסו על כביש 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי פרסומי תקשורת אף את מהן לא מבצעית עדיין.

חברים תזהרו מאוד מכביש 4 הכביש שזור במצלמות מהירות במיוחד איזור בין חדרה לרעננה. בכביש מהירות מותרת 90 (אני מניח מהירות אכיפה עומדת על 100), אולם מאחר וכביש לעיתים קרובות ריק ודי טוב, נהגה בו מזמינה לנסוע מהר. אני אישית, נזהר מאוד נוסע 90 על נתיב ימני.

כם קטע כביש 4 אחרי מחלף חולות לכיוון דרום שזור במצלמות מהירות. בכביש מהירות מותרת 110 (אני מניח כי מהירות אכיפה 120) אבל גם כאן כשכבי לא עמוס, הוא מזמין נסיעה מהירוה מאוד.

היום נסיעה בכבישים הפכת יותר ויותר כמו נסיעה על שדה מוקשים. צריך כל הזמן להציץ במד אוץ. הדבר גורם להסחת דעת רבה מנהיגה ודווקא יכולה לגרום לתאונה. פשוט בושה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כביש 4 בקטע ראשל"צ - אשדוד מוגדר כבר שנים רבות כ"כביש אלקטרוני" עם תיבת מולטנובה כל 2 ק"מ, רק שחלק גדול מהתיבות היו חסרות תשתית אלא דחלילים לשמם, והמצלמות נדדו בין מספר קטן של תיבות בעלות תשתית. אין לי מושג מה המצב שם היום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כביש 4 בקטע ראשל"צ - אשדוד מוגדר כבר שנים רבות כ"כביש אלקטרוני" עם תיבת מולטנובה כל 2 ק"מ, רק שחלק גדול מהתיבות היו חסרות תשתית אלא דחלילים לשמם, והמצלמות נדדו בין מספר קטן של תיבות בעלות תשתית. אין לי מושג מה המצב שם היום.

לאחרונה הותקנו שם הרבה מצלמות מהסוג החדש. אני לא יודע אם הם מתפקדות (ולא בא לבדוק את זה).

אבל בכל מקרה עם מהירות אכיפה של 120 קמ"ש אין שום סיבה לנהג מעבר לכך ולחתוף דוח

פורסם
יזלגו יזלגו, כבר יש כיום תשתית למצלמות בנתיבי איילון, בכביש 431, כביש 4 והיד עוד נטוייה. מה שאני חושב שצריך לעשות, זה לקחת יוזמה ולפגוע במצלמות לא בצורה של ספריי או בצורה לא חוקית אלא בדיוק ההפך, לשחק במגרש שלהם. הרי הטענה היא שהמצלמות נועדו להורדת מהירות הנסיעה באותם הכבישם ובכך להפחית את מספר תאונות הדרכים.

לדעתי, צריך פשוט לקחת שלטים, שיוכנו באופן מקצועי, להתקין כ-500 מטר או משהו כזה לפני כל מצלמה ושיהיה כתוב בבסגנון של "אמצעי אכיפה לפניך, המהירות המותרת בכביש זה היא 90 קמ"ש, סע במהירות המותרת למען בטיחותך" במשטרה בטח יגידו שזו הפרעה למילוי תפקידה שכן כך היא לא תוכל לתפוס עבריינים, אך מבחינה תקשורתית, אף אחד לא יוכל להתנגד לזה.

זה לא יוריד את המצלמות, אך לפחות יתן תזכורת לכל הנהגים. מה שכן יהיה מעניין לראות אם מערך אכיפת המהירות הנייד של משטרת התנועה יצומצם לטובת הוספת שוטרים שינועו בכבישים, מה שאין כלל כיום או...

רעיון מצויין, מעניין כמה זמן ששלטים כאלה יחזיקו מעמד לפני ש"וונדליסטים" יורידו אותם

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שימו לב כי גם מצלמות רמזור הוחלפו לגאטסו שכוללת גם לרמזור אדום וגם מהירות (הם כתומות וגבוהות ומהישנות).

כמו כן שימו לב לכביש וואיד ערה -3 מצלמות שמכוונות כבר לכביש (מתחילתו ועד לפני מקדונלד-לכיוון עפולה ).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

השרשור קצת איבד מהכיוון שלו, אני מציע לאחד עם השרשור הדביק של המכמונות.

Sent from my Nexus S using Tapatalk

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הפסקתי כבר לנסוע בכביש 1,2,4.

משתמש כמה שאפשר בכביש 6 ומשם יוצא לאן שצריך גם אם זה עולה לי בעוד 20 קילומטר.

זה כבר הפך לטימטום.

פורסם

גם 6 לא לחלוטין חף מניידות. גם שם יש את הטמבל התורן שרוצה לדפוק קופה.

אני חושב שעוד 20 ק”מ (על הדלק והזמן הכרוכים בכך) זה קצת מוגזם.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תאמין לי שאני נוסע בו כמעט על בסיס יומי מקצה לקצה.

הנסיעות שלי ארוכות ולא אכפת לי להוסיף עוד 10 דקות בשביל להמנע מתמונה.

לרוב אני חוסך בזמן דווקא (אין פקקים אין צמתים מרומזרים והנסיעה ברוב המוחלט של הזמן על מהירות קבועה)

רק דוגמא אחת.

ירושלים רעננה על כביש 443+6 - 45 דקות

ירושלים רעננה על כביש 1+4 - שעה עד שעה ועשר דקות

ושוטר? בשנתיים האחרונות שאני משייט עליו בקושי ראיתי 2 ניידות מולטנובה (לא לייזר)

פורסם
גם 6 לא לחלוטין חף מניידות. גם שם יש את הטמבל התורן שרוצה לדפוק קופה.

אני חושב שעוד 20 ק”מ (על הדלק והזמן הכרוכים בכך) זה קצת מוגזם.

יש הוראה במשטרה שלא להכנס לכביש 6 עם הניידות על מנת לממלז. קשור גם בעצירה בצד הכביש ושליחת ניידת כביש 6 לפינוי מפגעים, גם במקרה של משטרה. לכן הזמן שלהם לממלז קצר, ולא משתלם כלכלית למשטרה.

לגבי המצלמות החדשות, עדיין לא מבצעיות.

יש שיטה קלה לחסלן, הן כולן עובדות על רשת אלחוטית ואנטנה קטנטנה בראש הקופסא מבחוץ.

משבש קליטה מאיבאי על סוללה ב10 דולר ישבית אותן לחלוטין. אף אחד גם לא ידע. כי המשטרה פשוט לא תקבל דוחות.

אחרי שהרבה צילומים יתקבלו, ולא ישלחו, המצלמה מתחילה למחוק אותם (זיכרון פנימי נמוך, יכולה להחזיק מספק קטן של צילומים) ואז אין זכר לנזק. לדעתי כל 3-4 שעות היא תתמחזר. ואף אחד לא יידע.

• תוכן חדש...