Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למתענינים זאת הונדה סיוויק 2008 עם 77 אלף ק"מ, ידנית :)

היום החלטתי לפנק את האוטו ולשטוף אותו יסודי מאוד. שטפתי ועשיתי ווקס לצבע מאטלי, ואחרי זה ציפוי ננאמטרי (בספק עם זה עובד אבל זה עמד אצלי אז החלטתי להשתמש).

אז אחרי הרבה עבודה קשה החלטתי לשתף אתכם גם !

תהנו!

imag0213s.th.jpg

imag0214w.th.jpg

imag0215t.th.jpg

imag0216q.th.jpg

imag0218q.th.jpg

imag0221t.th.jpg

imag0222j.th.jpg

פורסם

סחטיין על ההשקעה, האוטו נראה מצויין.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

וואו נראית חדשה! :shock:

אני גם הייתי רוצה לעשות טיפול ייסודי לשלי, אבל אחרי שמישהו שיפשף לי אותה חזק בפגוש,

אני מתלבט אם להשקיע (התיקון עצמו יעלה לי 800 ש"ח ללא מע"מ במקום מקצועי שיחזיר את הפגוש למצבו החדש)

זה שווה את זה? עם אנשים במדינה כמו שלנו?

באמת שהיית רוצה לשמור על הרכב ככה אבל זה בלתי אפשרי כאן.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

נראת מעולה .מתעלק על השרשור .איפה אפשר להשיג את העט הזה שדיברת עליו ? ראיתי באיזשהו אתר ב29 שקל ולא קניתי ...:shock: ..אם למישהו יש לינק - גם למוצר מאייביי שהוא התנסה בוא ,אשמח.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

תודה רבה!

ואכן הגאנטים מתאמים יותר יחסית לג'אנטים עם הפסים העבים שהיו משווקים בהתחלה, כשהזמנתי אותה לא ידעתי איזה ג'אנטים אני אקבל, וכבר הייתי מוכן לאלה עם הפסים העבים.

פורסם

מצטרף למחמאות. נראה רכב חדש.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...