Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כבר מספר שבועות שיש את את התופעה,

כאשר אני מפעיל מזגן הטורים מתחילים לזוז כלפי מטה עד שהמנוע מתחיל לרעוד.

ובמצב רגיל הטורים זזים קצת, למטה ולמעלה.

בכל המקומות אמרו לי שצריך להחליף את המצערת.

בחיפושים שעשיתי כולם רוצים באזור 400 שקל למשומש.

1. האם כדאי לקנות משומש או שיש סיכוי לקנות תחילפי או מקורי במחיר הגיוני? (חושש מהתקלה שתחזור על עצמה).

2. האם קשה להתקין את החלק בעצמי?

תודה לעוזרים,

פורסם

מדוע לא ניבדקה האופציה לבצע ניקוי למצערת הקיימת ולמנוע הצעדים שעליה? זה בהחלט אופציה ראשונית שתתן ככל הניראה את הפיתרון לבעיה. המצערות של טויוטה לא ידועות כרגישות במיוחד.

:)
פורסם

ומה לגבי חיישן מצב מצערת? פשוט בדר"כ מצערות מכניות מחזיקות כימעט לאורך כל חיי הרכב. אבל בכל מיקרה אם אתה סומך על אותו מוסך אין יותר מידי מה להוסיף ידידי...

:)
פורסם

בעקרון התקלה נבדקה מספר פעמים ע"י מקומות שונים ואפילו בוצע בדיקה ממוחשבת שלא עלתה על התקלה, גם במצב של ניתוק החיישן.

אני לא שולל שזה גם יכול להיות חיישן בית מצערת.

ממש לא בא לי לבזבז כסף סתם, אז ככה שאני ממש עובד עצות...

פורסם

כשניתקו את החיישן היה הבדל!? אם לא אז אולי באמת הוא דפוק.

בכל אופן, מהנסיון שיצא לי לחוות בחודשיים האחרונים, מומלץ חדש, ומקורי, אם המחיר מטורף כמו אצלי, תתחיל לחפש בEBAY תגלה שזה ממש זול...ביחס לארץ, תוכל למצוא חדשה מקורית במחיר של אחת מפירוק..

פורסם

אני חשבתי להזמין מחול, ראיתי גם שהמחירים נעים סביב 100 דולר עקב כך חששתי שיתקע ממכס ויהיה קשה מאוד להוציא אותו בגלל שזה חלק רכב.

אגב אך אפשר לוודא ב200 אחוז שאכן מדובר במצערת ולא בחיישן?, עדיין ממש חבל לזרוק 500 שקל!

פורסם
עשיתי את הניקוי מספר פעמים

לא עזר :-/

אפשר לשאול מי עשה את הניקוי? האם המצערת פורקה מהרכב (שכוללת בין היתר ניתוק צינורות נוזל הקירור שנכנס אליה) ועברה ניקוי ייסודי בכל המעברים ולא רק בפרפר שאותו ניתן לנקות גם בלי פירוק?

אם התשובה היא שהמצערת מעולם לא עברה ניקוי יסודי זה הזמן לגשת למכון הזרקות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הניקוי נעשה פעם אחת כשהיא מפורקת, אך לא זכור לי באיזה רמת חלקים ופירוק זה היה.

ו- 2 פעמים נוספים בוצע ניקוי מקומי ע"י מוסכים, כולל בדיקה דיאגנוסטית (אחד המוקמות זה "מצת אור" בחיפה).

היתי בבדיקה בעוד מספר מקומות וכולם אומרים שככול הנראה זה מצערת.

כדאי לנסוע לבדיקה וניקוי פעם נוספת? אם כן, אשמח מאוד להמלצה על מכון הזרקות מקצועי ואמין באזור חיפה.

תודה לעוזרים!

פורסם

לפי דעתי אם ביצעת ניקוי מס' פעם ולא עזר מה גם שכמה מוסכים מצביעים על אותה תקלה פשוט החלף את בית המצערת עם החיישנים שעליו, ותחסוך כסף וזמן.

• תוכן חדש...