Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוש שמעלים שריטות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסרטון ההדגמה זה נראה כאילו זה מחולל פלאים. אני לא מאמין שבמציאות זה עושה עבודה כזו מושלמת.

מדובר על שריטה. צבע לא יכול להעלים אותה, רק לנסות ולתת לה "הגנה" עם צבע.

אם כבר מדברים על צביעת שריטות, אני מכיר מוצר הרבה יותר איכותי - paintscratch, שמותאם לצבע הרכב לפי קוד היצרן, הכולל גם לכה למריחה לאחר הצבע. לא זול בכלל, אבל תוצאת הצביעה תהיה הכי קרובה למקור, למי שלא רוצה לצבוע את כל החלק השרוט.

פורסם

אני גם מחפשת צבע, לא להעלמת שריטות אבל לפחות לטשטש, או למלא אותן בצבע.

מה שפורסם בפוסט הראשון יכול לענות על הדרישות? מישהו ניסה?

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

אגב לגבי כל הטושים האלו, מנסיון על הרכב של אבא (כריזמה 99 אם זה משנה), הטוש אכן מעלים, אבל לעשות איזה שטיפה אמריקאית או משהו רציני כולל פוליש וכו' גרם לשריטות לחזור, כלומר לצבע לרדת...לדעתי זה סתם זמני .

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מוכן לתרום את שלי. צבע שחור חדש לחלוטין ללא עלות. הזמני בשביל הרכב שלי אבל רק שהרכב שלי בצבע מאוד כהה אבל לא שחור אלא סוג של אפור-שחור ולכן הוא לא מתאים. הטוש אצלי כבר חודשיים ללא שימוש. אתם מוזמנים לאסוף אותו ולספר לי על התוצאות. מיוחד למאזדה שם הטוש COLOR EASY מס' הצבע YM-6 16W

• תוכן חדש...