Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דוד גוגל יודע לספר עליה?

משום מה השם שלה נקשר לי לחברה המייצרת חלפים בעיקר לרכבים אמריקאיים (אולי משהו שקשור לג'נרל מוטורס) ולדעתי שורשיה הם אמריקאיים למהדרין, אבל שווה להריץ חיפוש בגוגל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מדובר בחברת בת של GM והמוצרים שלה מעולים לכל רכבי GM האמריקאים (רוב החלקים תוצרת ארה"ב, אבל כדאי עדיין לבדוק כל מוצר לגופו מאחר וארץ הייצור מחוייבת להיות רשומה על האריזה של הפילטר). דרך אגב, יש רכבים של GM שאינם תוצרת ארה"ב כמו האופטרה והאוויאו כך שחשוב גם לאיזה רכב אתה מתכוון...

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם
מדובר בחברת בת של GM והמוצרים שלה מעולים לכל רכבי GM האמריקאים (רוב החלקים תוצרת ארה"ב, אבל כדאי עדיין לבדוק כל מוצר לגופו מאחר וארץ הייצור מחוייבת להיות רשומה על האריזה של הפילטר). דרך אגב, יש רכבים של GM שאינם תוצרת ארה"ב כמו האופטרה והאוויאו כך שחשוב גם לאיזה רכב אתה מתכוון...

תודה על המידע, יש לי חבר שיש לו חנות חלפים והוא עובד עם החברה והמליץ לי עליה אז אני רוצה לקנות לרכב CUCV (בלייזר) 88' פילטר אויר, פילטר סולר, ופילטר שמן.

השמח לעוד חוות דעת תודה.

דייב.

• תוכן חדש...