Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

על פי פרוספקטים של בילשטיין ה-B6 מיועד למי שרוצה בולם ספורטיבי אבל לא רוצה להנמיך את הרכב.

אולם קיימת גם גירסת B6 heavy duty למרבים לנסוע בדרכים משובשות. בכל אופן מדובר עדיין בבולם ספורטיבי.

הייתי נוטה לבחור את ה-B6 הרגיל, אבל היבואן בארה"ב מחזיק רק את גירסת ה-HD ולא את הגירסה הרגילה. בגרמניה, לעומת זאת, קיימים שניהם אבל המחיר יוצא כ-750 ש"ח יותר לסט, בין אם זה HD ובין אם זה רגיל.

אני חושב להביא מארה"ב בגלל המחיר, אבל אני לא בטוח מה הוא הבולם הכי טוב בשבילי. אולי הדגם לא HD ייתן ביצועים יותר טובים? ואולי דווקא ה- HD יותר מתאים לדרכים המשובשות שלנו בארץ?

אשמח לשמוע מבעלי ניסיון.

אגב, הרכב המיועד הינו BMW E30.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הבילישטיין לא מיועדים להנמכה אגרסיבית, אבל מנמיכים את הרכב מספיק נמוך.

הרכב יהיה קשיח וצריך להתרגל לזה, כי אתה תתחיל להרגיש כל דבר בכביש.

מה שכן היציבות משתפרת פלאים.

אני אם B12 ואני מרוצה מהבחירה שלי.

לא משנה איזה דגם תבחר בילישטיין זה בילישטיין.

פורסם

אני לא רוצה להנמיך בכלל, לכן אני בוחר B6. אם הייתי רוצה להנמיך הייתי הולך על B8 או B12.

איזה רכב יש לך?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

האם יש אפשרות ליבא אותם באופן אישי?

ממה שקראתי אנשים כתםבו שיש המון קשיים ואני קיבלתי רגליים קרות מלנסות להביא חלפי רכב

אשמח לשמוע אם יש אפשרות

קובי

:-)

• תוכן חדש...