Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לזוגתי יש טויוטה קורולה 2001 הרכב אוכל שמן כמו כל רכב מהדגם הזה אבל חוץ מזה עובד חלק וסוחב טוב מאוד

לפני כחודש נסעתי עליו בלי מאמץ מיוחד והרגשתי ריח שרוף עצרתי בדקתי ולא היה שום דבר חריג המשכתי לסוע

שלקחתי אתה רכב למוסך מורשה טויוטה אמרו לי שהמנוע גמור לפי השסתומים שדופקים יש לציין שרכב לא מרעיש

מהמנוע שלי שהוא תקין סוחב מצויין. איך אני יודע שבאמת הלך מנוע או שסתם מספרים לי סיפורים כי לא מוצאים את התקלה

הרכב עבר 200000 ומטופל נכון.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אם נסעת ונדלקה לך נורית לחץ שמן , והמשכת בנסיעה עד שהטלטלים נתפסו ופרצו את בלוק המנוע. או שלא כיבית מנוע במיידי.

אם המנוע התחמם, והמשכת בנסיעה עד שהבוכנות נתפסו.

אם יש לך אוטו משופר , ונסעת עם תערובת דלה , וכתוצאה מכך הבוכנות הותכו.

ברגע שלחץ השמן יורד , שומעים את השסתומים כיוון שחוסר השמן [או איכות שמן נמוכה] גורם לכך .

שמן טוב ואיכותי , ישקיט את כל הרעשים.

פורסם

yaf16 שלום רב !

אפוא קראת שבעל הרכב נסע עם נורת לחץ שמן דולקת?

אפוא קראת שהמנוע התחמם, והוא המשיך בנסיעה עד שהבוכנות נתפסו?

אפוא קראת שהשסתומים דופקים והמנוע גמור, אלא רק לפי שמיעה סלקטיבית בלבד של מוסך טיוטה?

אם צריכת השמן סבירה, המנוע שקט, ולא פולט עשן יתר, ההמלצה היחידה שאני מחזק היא להשתמש בשמן איכותי לפי הוראות יצרן כולל החלפת מסנן שמן מקורי, ולהקפיד להחליף בזמן, או אפילו לפני הזמן, עקב בעיה מוכרת של בוצה המצטברת ברשת משאבת השמן ובתחתית אגן השמן, בגלל תדירות החלפה ארוכה, ובשימוש בשמן זול ולא מתאים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דובק לחלוטין בעמדתו של צביקה הותיק וממליץ ולא להיבהל סתם ובתור התחלה פשוט לבצע החלפת שמן לאיכותי יותר ולבדוק אם קיימת בוצה במנוע ובמידה וקיימת אפשרי לבצע פלאשינג. כמו כן אפשרי לגשת לשמוע חוות דעת נוספת בעניין מעוד מוסך.

:)
פורסם

בטיפול שמן של AC DALCO סינטטי מלא ואחר מכן המשכתי למלא LIQUI סגול שוב מלא

לפני זה השתמשו בשמנים נחותים יותר אבל מאושרים ע"י המוסך.

הרכב שותה הרבה שמן אני ממלא קרוב לליטר בחודש עד 3 שבועות

מה סיכוי שפלשינג יזיק למנוע?

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
הרכב שותה הרבה שמן אני ממלא קרוב לליטר בחודש עד 3 שבועות

לא ניתן לקבל אינדיקציה ממדד הזמן, מה הנסועה של הרכב בזמן הזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מניח שהשתמשת בשמנים עם צמיגות 5W40 - כנראה שהשמן דליל מדי בשביל בשביל המנוע שלך ולכן הוא צורך הרבה שמן, קרה לי פעם עם הפיג'ו.

נסה לעבור ל10W40 איכותי, קשה למצוא סינטטי מלא בצמיגות הזו אבל אפשרי ויקר, של רויאל פרפל למשל.

לחילופין 10W40 חצי סינטטי של Mobil או Agip למשל, גם יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...