Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נצא מנקודת הנחה שאף אחד לא משווה לגטס GLF שהיא אכן כל מה שרשמת ואני אזרום איתך בקביעה הנחרצת שלך (למרות שאיני מסכים איתה לחלוטין), באותה הנשימה גטס GLS\GLI עם 2 ו4 כ"א ABS ו4 כוכבים במבחן הריסוק הבינלאומי, עונה בדיוק על ההגדרה של מכונה אמינה ובטיחותית. ואתה מוזמן לשוחח עם כמה קציני רכב של כמה חברות שיהללו את הגטס בסעיף האמינות כאילו הייתה טויוטה:wink:.

ובנוגע לצריכת הדלק, באמצע שנת 07 עם המעבר למנועי ה1400 הצריכה השתנתה לטובה והיא סבירה בהחלט.

לכן אני ממש לא מבין איך יאריס משנת 2000 עדיפה על גטס 2008? כאשר ע"פ הפרמטרים שהצבת, הן זהות לחלוטין עם יתרון לגטס ולו רק בגלל הגיל. וזה מבלי לדבר על המחיר ההזויי והמטורף שמבקשים על הרכב הזה ועל היאריס בכלל.

+1 , זה לא יאריס 2006 מול גטס 2008 , זה 8 שנים הבדל !

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כאשר אתה בעל רכב כזה אתה לעולם לא תוכל להיות אובייקטיבי בחוות הדעת עליו.

בעיניי להשוות רכב מיושן מסוף שנות ה90 תחילת ה2000, לרכב משנת 2008 זה פשוט דבר מגוחך.

כשזה יונדאי גטס אפשר להשוות. הרכב הזה כול כך ספרטני שזה בושה בכלל שמייצרים דברים כאלה ב-2008.

(נכתב רק מנסיון של יונדאי גטס בסיסית מאלדן, לא שאר הגירסאות המאובזרות יותר, שאני בספק אם הם מרגישות שונה)

פורסם

מצחיק אותי שכולכם משווים את היאריס לגטס, כשבפועל ההשוואה צריכה להתבצע לדייהטסו סיריון, אחותה החולקת איתה את אותו מנוע בדיוק.

בסה"כ במחיר של 45K בערך קונים היום דייהטסו סיריון בחברת באדג'ט, עם אחריות לשנה וכו' וכו' - וכמובן משנתון 2008 ובלי תאונות. הק"מ יהיה בסביבות 100-110K, בדיוק כמו הרכב של פותחת השרשור (שעדיין לא הגיבה כאן בכלל).

אני אישית מתקשה להבין למה לרדת 8 שנים בשנתון בשביל לחסוך 7K אבל יכול להיות שהבחורה בכלל לא מודעת לאופציה ולזהות המכלולים בין סיריון ליאריס.

• תוכן חדש...