Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירח דבש - תאילנד או ארה"ב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי בטיול של הטאנה טיול ממש כיף! ממש נהנתי בו אתה רואה הרבה דברים,

עושה דברים מעניינים אני אישית נפלתי על טיול נטול ערסים עם אחלה אנשים,שחזרתי לטאנה ראיתי שהטיול שיוצא אחרי

מלא ערסים אז שוב תלוי איך אתה נופל אבל לדעתי גם אם יש ערסים אין לך ממש אינטרקציה עם כולם.

ואם אני זוכר נכון זה עלה בסביבות ה 150 דולר לאחד

הינה כמה טעימות של הטאנה

DSC06010.jpg

DSC05939.jpg

DSC06039.jpg

DSC06019.jpg

Vw Polo GTI

פורסם
קודם כל, תודה לכולכם על התגובות. בהחלט עזרתם לי לקבל תמונה כללית.

החלטנו בסופו של דבר להשאיר את הדוד סם לפעם אחרת, ואפילו הצלחתי לשכנע את האישה לטוס דרך טשקנט (הפרש של 300$ לאדם ביחס לאל על - לא מבוטל בכלל!).

קושיה נוספת לי אליכם, בוגרי תאילנד: לאחר מספר ימים בבנגקוק, בכוונתנו לטוס צפונה לצ'יאנג מאי ולצאת לטיול ג'יפים של שני לילות. ביקשתי מסוכן הנסיעות שלי להזמין עבורי טיול כזה, אבל הוא הסביר לי שאם אעשה את זה מהארץ המחיר יהיה מנופח ולכן הוא ממליץ לי להזמין את זה בעצמי כשאהיה שם (הסוכן הוא חבר ואני סומך על כל מילה שלו). מעבר לזה, הוא לא ידע לתת לי פרטים נוספים על הטיול הזה.

השאלה שלי היא האם הטיולים הללו יוצאים מידי יום? האם כדאי (ואפשר) להזמינם מראש באמצעות האינטרנט? היכן מזמינים אותם?

כמובן שכל פיסת מידע בעניין תתקבל בתודה ובהערכה.

ראשית, מזל טוב!

שנית, לא הייתי ממליץ על כמה ימים בבנגקוק, יש גבול לכמה עשן אפשר לספוג לריאות, יומיים גג מספיק, אם אתה רוצה לעשות סיבוב באתרים ה"תיירותיים" (מקובל גם לנסוע גם ללטף טיגריסים מסוממים במקום שנקרא קנצ'נבורי).

בכל מקרה, הסוכן צודק, עדיף להזמין שם וכל מה שאתה צריך לדעת הוא את המילה הבאה- "קוואסן". זה שם הרחוב ה"ישראלי" בו תמצא את מסעדת\סוכנות הנסיעות "הקשר הישראלי" ולידה את מסעדת\סוכנות הנסיעות "מסעדה ישראלית". (ב"קשר" מזמינים טיולי ג'יפים ל"טאנה" (שזה בכלל טנא אבל הערסים הפכו את זה לtana) וב"מסעדה" לרד בריק. אני ממליץ בחום על הרד בריק שמושך פחות ערסים, בדוק מדעית). חוץ מזה יהיה להם תשובות לכל דבר אפשרי ותוכל להזמין שם מלונות\טיסות\רפסודות\מעבורות חלל\מסע על פיל ולקבל מידע על כל מקום בתאילנד (ובעברית).

תהנו !!

פורסם

אלעד, אתה מתכנן לעשות גם טיול ג'יפים\טרקטורונים?

הבנתי שצריך לעשות ביטוח ספורט אקסטרים מהארץ ולהוציא רישיון נהיגה בין לאומי כי הרישיון הישראלי(גם החדש) אינו תופס וחברות הביטוח מתנערות מאחריות על תשלומי פיצויים וכו', וכנראה שבצדק.

Mazda 2 2013

פורסם
ראשית, מזל טוב!

שנית, לא הייתי ממליץ על כמה ימים בבנגקוק, יש גבול לכמה עשן אפשר לספוג לריאות, יומיים גג מספיק, אם אתה רוצה לעשות סיבוב באתרים ה"תיירותיים" (מקובל גם לנסוע גם ללטף טיגריסים מסוממים במקום שנקרא קנצ'נבורי).

בכל מקרה, הסוכן צודק, עדיף להזמין שם וכל מה שאתה צריך לדעת הוא את המילה הבאה- "קוואסן". זה שם הרחוב ה"ישראלי" בו תמצא את מסעדת\סוכנות הנסיעות "הקשר הישראלי" ולידה את מסעדת\סוכנות הנסיעות "מסעדה ישראלית". (ב"קשר" מזמינים טיולי ג'יפים ל"טאנה" (שזה בכלל טנא אבל הערסים הפכו את זה לtana) וב"מסעדה" לרד בריק. אני ממליץ בחום על הרד בריק שמושך פחות ערסים, בדוק מדעית). חוץ מזה יהיה להם תשובות לכל דבר אפשרי ותוכל להזמין שם מלונות\טיסות\רפסודות\מעבורות חלל\מסע על פיל ולקבל מידע על כל מקום בתאילנד (ובעברית).

תהנו !!

קבל גם דעה הפוכה.

בנגקוק היא עיר מדהימה, מלאה חיים, צבעונית ומטורפת. יש בה כל כך הרבה דברים מעניינים לראות. שווקים אין סופיים (הגדול שבהם שוק סוף השבוע CHATUCHAK, בגודל עיר קטנה), קניונים ענקיים מכל הסוגים, מקדשים ישנים ליד גורדי שחקים, פארקים, הרובע הסיני, תעלות המים המתפתלות בעיר כמו ורידים (שיט בתעלות חושף ממש עיר בתוך עיר, פתאום שקט, בתים על פני המים, אווירה אחרת), מסעדות, פאבים (מקומיים ותירותיים), מופעים מכל הסוגים, אוכל ברחוב, אוכל בדוכני הקניונים, מגוון אנשים אינסופי מכל העולם... ועוד ועוד... קוואסן הוא חלק קטן בבלאגן ענקי וכייפי.

יומיים גג בבנגקוק, בגלל העשן ? לדעתי הפסד גדול. רק בשביל הצלעות של =&distance[search_distance]=&distance[search_units]=mile&province=All"]Tony Roma's (בטח אתה מכיר אותם מארה"ב) הייתי נשאר שם יומיים.

כמו-כן, בקשר למקומות הישראליים, אנחנו חיפשנו דווקא להתרחק מהם. לדעתי זה קצת מוריד את חווית החו"ל לטוס 11 שעות ואז לדבר שוב בעברית, על הצבא והעבודה וההוא שהוא מכיר וההיא זוכרת, וזה לפני שמדברים על כמות הערסים האין סופית. אנחנו לא הגענו כמעט כלל לקשר הישראלי, מדי פעם היינו בבית חב"ד שהוא מעודן יותר והיה מאוד נחמד לעשות שם קבלת שבת.

אולי זה היה כי טיילתי עם חברה שלי, ושנינו רצינו לפגוש אנשים מכל העולם, לנו היה מאוד כיף לטייל עם אוסטרלים, אמריקאים, אנגלים (אנחנו עדיין בקשר עם זוג חברים אנגלי שטיילנו איתם שבוע בצפון), לנקות קצת את הראש מנושאי השיחה הישראלים, בכל זאת זה החצי השני של כדור הארץ.

בכל מקרה אתה תפגוש ישראלים, אנחנו פגשנו זוג שהם היום אחד מהחברים הכי טובים שלנו, שבמקרה גם גרו אז בקריות :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

בקשר לטלפון בתאילנד, ממליץ לך לבדוק באתר הזה: http://www.spikko.com/index_he_il.htm

אני לקחתי סים שלהם.

מהארץ מתקשרים למספר ישראלי ומשלמים שיחה מקומית וגם השיחות היוצאות שלהם לארץ ממש זולות.

בנוסף, יש מספר תאילנדי שאיתו אתה משתמש בתוך תאילנד.

לגבי הטיול של טנא, תבדוק טוב טוב את מצב הזרימה לפני שאתה נכנס לקטע ראפטינג.

אצלינו זה נגמר בשתי סירות הפוכות, נקע אחד והרבה מכות יבשות(מבחינתי חוויה, מבחינת החברה טראומה).

בנוסף, תיירת ישראלית נהרגה בשבוע האחרון מהתהפכות בראפטינג באיזור שם. ממליץ לכם להזהר בנושא הזה.

פרט לזה, לדעתי, ההנאה מהטיול תלויה באנשים, במיוחד באלה שאיתך ברכב רוב הזמן.

תנסה להכיר את האנשים לפני הנסיעה וביום שיוצאים לטיול תבקש שישימו אותך ביחד עם האנשים שהכי הסתדרת איתם.

לי אישית לא הספיקו שלושה ימים בבנקוק, בסוף הטיול.

במקום לקחת טוקטוקים ומוניות הלכתי שם הרבה ברגל. אזור הקוואסן וה MBK לא באמת מייצג את העיר(וגם כל שאר האזורים המתויירים). כשנכנסים לאזורים שאין בהם תיירים, מקבלים אווירה אחרת לגמרי. התנהגות אנשים, היחס והאווירה הכללית ואפילו המחירים של המוצרים השונים.

פורסם
אלעד, אתה מתכנן לעשות גם טיול ג'יפים\טרקטורונים?

הבנתי שצריך לעשות ביטוח ספורט אקסטרים מהארץ ולהוציא רישיון נהיגה בין לאומי כי הרישיון הישראלי(גם החדש) אינו תופס וחברות הביטוח מתנערות מאחריות על תשלומי פיצויים וכו', וכנראה שבצדק.

טיול ג'יפים - כן. טרקטורונים? הממ... אין לי מושג :conf:

הג'יפים האלה בכלל בנהיגה עצמית או שמישהו משלהם נוהג?

תודה על ההארה בנוגע לרישיון.

אגב, הסוכן היום שוחח עמי ואמר לי שאחת החברות שעושות את הטיולים האלה (נדמה לי RED BRICK) כוללת בטיול איזה סיור באמצעות אומגה. מישהו מכיר?

חבר'ה, אתם באמת לא מאכזבים. המידע שאתם שופכים פה מבחינתי זה אוצר בלום. המון תודה לכולכם!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שמע,

רוב האנשים לא נוהגים.

אני הבאתי רשיון בין לאומי, התעקשתי ונהגתי עם עוד בחור שהיה איתי בג'יפ. תיקתק מתרגלים לצד ה"לא נכון".

אגב,

באמת חשוב שתעשה ביטוח הכי אקסטרים שיש כדי שיתפוס על זה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אגב, הסוכן היום שוחח עמי ואמר לי שאחת החברות שעושות את הטיולים האלה (נדמה לי RED BRICK) כוללת בטיול איזה סיור באמצעות אומגה. מישהו מכיר?

חבר'ה, אתם באמת לא מאכזבים. המידע שאתם שופכים פה מבחינתי זה אוצר בלום. המון תודה לכולכם!

יש לך אופצייה לבקש לנהוג בג'יפ אני עשיתי את זה היה ממש כיף רק חשוב שתדע שהמצב של הג'יפים לא משהו.. והיו להם כמה תנאים אני פשוט לא זוכר מה הם ביקשו.

אל תוותר על האומגות!! זה סוג של חובה, אני ממש אהבתי את זה. לא נראה לי שתנשום אוויר כל כך טוב כמו שם על העצים הגבוהים.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3017944&postcount=23

לפני 7 שנים טסתי לתאילנד עם חברתי דאז. אחרי 10 ימים עשינו את הטיול ג'יפים בצפון יחד עם כמה חבר'ה ישראלים.

אחד מהם הוא בעלה דהיום :shock::-D

שיהיה במזל טוב!!!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בעבר היו נוהגים להתחלק לקבוצות של 4 ולהכנס למלכודות מוות בדמות סמוראי פתוח מתפרק שעבר הסבה באמצעות גג פיבר לסגור, כמובן שעל כלוב התהפכות לא שמעו שם, הרכב היה כל כך חלש שהוא נסע קבוע על low, בסמוראי היה ניתן לנהוג שכל השאר שלא רצו לנהוג\לא הסתדרו ברבעיות עברו לפג'רו דור קודם לראשון שהגיע לארץ (שנות השמונים עד 94) וברכב הזה נהגו המדריכים. לפי מה שאומרים פה החבר'ה ניתן לבקש לנהוג בפג'רו.

לגבי טרקטורונים, אני ראיתי רק בקופנגן (אי שבטוח תהיה בו), ניתן להשכיר קטנוע או טרקטורון ועדיף קטנוע כיוון שהטרקטורונים 150 סמק אינם בטוחים ותוצרתם אינה ידועה, הקטנועים הם של יצרן ידוע ובטוחים יותר(שים לב לבדוק טוב את הקטנוע, שמחזירים אותו הם נוהגים לקחת הרבה כסף על כל שריטה שלכאורה עשית).

פורסם

כשאני הייתי. הג'יפים היו, פג'רו והיו במצב על הכיפק. נסוע מעולה ,הן בשטח והן על הכביש. זה היה לפני 3 שנים.

שביט, ענקקקק.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...