Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, כמו שאתם יודעים אני מתעסק בבניה ושיפוצים, יש לי רישיון General contractor ממדינת קליפורניה ואני מאוד נהנה מהעבודה שלי, עכשיו לא אתחיל להעלות פה כל פרוייקט שאני עושה אלא אתמקד באחד שיקר לי מאוד.

מדובר בבית של חברה שלי, נבנה ב1927 על הוליווד בולוורד, איזור הררי שנמצא מעל SUNSET BLVD המהוללת, כשניגשתי לפרוייקט עמד מולי בית ישן, שנראה ישן ומרגיש ישן, המטרה הינה להפוך את הבית לנוח יותר ומודרני יותר, להעלות את ערך הבית בטעם טוב ומבלי לפגוע באופי המיושן משהו של המבנה, מבפנים ומבחוץ.

אתמקד כרגע בקומה העליונה, 2 חדרי שינה ו2 חדרי אמבטיה, צמוד לחדר השינה הגדול היה מעין חדר נוסף בגודל של כ40מ"ר שמשמש כחדר לילדים עם דלת לחדר השינה הראשי ולמסדרון.

מה שעשיתי הוא - סגירת המעבר למסדרון והפיכת החלל לחדר אמבטיה, חדר האמבטיה הנוכחי שצמוד לחדר השינה הופך להיות חדר ארונות בימים אלו ממש.

הנה כמה תמונות שצילמתי היום לאחר התקנת דלת המקלחת, אני לא יודע עד כמה זה מעניין מישהו אבל במידה ותהיה התעניינות אעלה תמונות ממהלך העבודה, נכון לרגע זה תשומת הלב ניתנה ל3 חדרי אמבטיה בבית ולמטבח.

במאסטר יש לנו ג'קוזי עם מראה קלאסי אך אבזור מודרני, הוא מגיע מצוייד עם רדיו מובנה, תאורת לדים (8 צבעים ומצב דיסקו שמשנה צבעים בהתאם למוזיקה), השליטה על המנוע נעשית באמצעות מחשב בילט אין, מעל הג'קוזי, טלוויזיה 32 אינטש עם DVD BLU RAY מובנה וחיבור WIFI.

במקלחת יש 4 ג'טים מתכווננים וספסל (לא מצאתי אבטיח אז שמתי את האייפד) שמאכלס 2 אנשים בוגרים או אפילו 3 בחורות חטובות.

לאסלה יש חדר נפרד בגודל של 4 מטר על מטר וחצי עם 3 חלונות :)

הכיורים יושבים מתחת למשטח מאבן קררה לבנה וכל האבזור הוא כרום.

הבעיה הכי גדולה הייתה העבודה עם הקירות הקיימים, מכיוון שבזמן בניית הבית לא נעשה שימוש בלוחות גבס אלא בהשפרצה של בטון על רשת מתחת והחלקה ידנית, נה שבאמת גרם לי לעבוד קשה ע"מ לשמור על מראה אותנטי (כל הקירות עקומים).

מסביב לכל החדר יש קו תוחם מפסיפס וכל הריצוף הוא אלכסוני וקטן (פי 3 עבודה).

בתמונות הנוספות ניתן לראות את חדר האמבטיה לאורחים, אבן קררה בגוון תכלכל על הקירות וקררה לבנה על הרצפה, מראה נקי ופשוט שתואם לעיצוב הבית. רק הכיור שעומד על הרגליים עלה 1700 דולר.

בנוסף צירפתי תמונה של ה POWDER ROOM, מה שהיה חדר אמבטיה נוסף והפך להיות חדר שירותים מרווח בצמוד למטבח, שם כבר בחרתי בריצוף שהזכיר לי את יפו, צבוע ידני.

זהו בערך, אמנם זה לא נראה הרבה אך יש להתחשב בעובדה שכל הצינורות הישנים מברזל הוחלפו לצינורות נחושת, מערכת ניקוז חדשה הותקנה בבית והיא יורדת 4 קומות עד למרתף, הוכנס בידוד לכל הקירות החיצוניים ועוד כמה בעיות שאני לא זוכר כרגע.

עלות - באיזור ה$45K מתוכם כ15-20K רק על הריצוף שהגיע מאיטליה וכל הקשקושים מסביב.

אה, ויש גם תמונה של הפרוייקט הבא, האח הזה ירד מתצוגה ועלה 2500 דולר סה"כ (עולה באיזור ה6K) מורכב מ4 יציקות כבדות מאוד (כ350 ק"ג).

אז מה אתם אומרים ? יש עתיד ?

IMG_20110606_182055.jpg

IMG_20110606_182359.jpg

IMG_20110606_182144.jpg

IMG_20110606_182909.jpg

IMG_20110606_182848.jpg

IMG_20110606_183153.jpg

IMG_20110606_183039.jpg

haters will hate

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנצי ,

מתי אתה מגיע לביקור בארץ?

יש לי חדר מקלחת ושירותים שעומדים לפני שיפוץ , (אני אסביר לאישה שכדאי לחכות):-P

עבודה יפה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני בטוח שהבית שלך לא בן 90 :)

אני לא חושב שהתמונות עושות חסד עם העבודה, עדיין לא סיימתי והכל עוד מלא אבק, כמובן שתמונות מהסלולרי זה לא תמונות.

כשתחליט לשפץ בארץ אשמח לעזור לך עם העיצוב, תן לי מידות ואעשה לך עיצוב ב3D + רעיונות .

P1051688.JPG

haters will hate

פורסם
אני בטוח שהבית שלך לא בן 90 :)

.

כמו שציינתי, אין לי בעיה לחכות...:wink:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

ממש יפה.

אני בכלל אוהב את כל הקטע של שיפוצים וכל המלאכה שעומדת מאחורי זה.

הלוואי והייתי יודע יותר ממה שאני יודע היום.

אשמח אם תשתף עוד.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

בנצי שלום,

מצטרף למברכים.

שמח לשמוע שיש שימוש בצינורות נחושת (?) כי פה בארץ לא משתמשים בזה בכלל.

הלוואי ויכולתי לשפץ ככה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

שאפו, מעטים בעלי המקצוע שיודעים לנהל פרוייקט ולהביא אותו לרמת גימור כזו. ראיתי לא מעט פרוייקטים יוקרתיים. הפרוייקט ששיתפת עומד בקנה אחד עם היקרים והמעוצבים שבהם ברמת העיצוב ונראה שגם ברמת הגימור.

הפרט שבאמת קסם לי הוא הכיור שיושב על קונסטרוקציית המתכת והצנרת שמתלווה לו(נירוסטה + כרום?).

שוב, כל הכבוד.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הכי קשה בדברים האלה לשמור על אוטנטיותוטוב טעם. הצלחת בשניהם. הכי כיף לעשות דברים שלא בולטים אבל מוקפדים עד הפרט האחרון

פורסם

תענוג לראות, ועוד יותר תענוג לשמוע על בעל מלאכה המתגאה בעבודתו!

נקי ויפה, אהבתי!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נראה מליון דולר , רגע בעצם זה בטח מעליב ... :wink:

בכל מקרה נראה מעולה :-D

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

במקלחת יש 4 ג'טים מתכווננים וספסל (לא מצאתי אבטיח אז שמתי את האייפד) שמאכלס 2 אנשים בוגרים או אפילו 3 בחורות חטובות.

את זה הייתי רוצה לראות בלייב :-P

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ממש יפה, כל הכבוד על העבודה.

בפעם הבאה, תצרף, בבקשה, גם תמונות חיצוניות של הבית.

כשאני רואה תמונות פנים, מיד אני מנסה לדמיין איך הבית נראה מבחוץ.

פורסם

עבודה יפה אהבתי את סגנון העיצוב והגימור של העבודה.

שפו בנצי! :-) אשמח לראות עוד פרויקטים שעשית ממש כייף לראות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אוקיי אז הנה כמה תמונות מאיך שזה התחיל :

IMG_7734.jpg

IMG_7735.jpg

IMG_7775.jpg

IMG_7809.jpg

IMG_7776.jpg

IMG_7730.jpg

IMG_7746.jpg

צירפתי תמונה של המבחוץ, יש כ"כ הרבה עבודה על הבית, אך הוא נקנה 30% פחות ממחיר השוק וכל העבודה תעלה את הערך משמעותית ככה שלטווח הארוך מדובר על השקעה מצויינת, המיקום כ"כ מבוקש ותמיד הנדל"ן חזק בשכונה.

תודה רבה על הפרגון, אני מקפיד מאוד לבצע עבודה נקייה ככל האפשר, לקוחות נדהמים כשהם חוזרים מהעבודה וכל הבית עטוף בניילון.

הנה מטבח קטן בדירה שעשיתי לא מזמן, המטבח היה לבן ומגעיל עם פורמייקה, השארתי את המטבח הקיים כבסיס, צבעתי בירוק כהה (שאלתי את הלקוח מה הצבע האהוב עליו), דלתות חדשות בצבע שחור כשבארונות העליוניים יש זכוכית, אבן קיסר מישראל! ופסיפס מזכוכית על הקירות, הכל היה עם תקציב מצומצם מאוד אך התוצאה פגז :

IMG_7492.jpg

haters will hate

• תוכן חדש...