Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לעשות הבדלה בין צנורות מתכת לצנורות נחושת, במתכת מצטברת חלודה, במקרה של קור צינורות פלסטיק יכולים להשבר בקלות רבה יותר מנחושת.

לבניה מעץ יש יתרונות רבים, אמנם טרמיטים הם חסרון אבל טיפול אחת ל10 שנים מונע נזקי טרמיטים. היתרון הגדול של עץ הוא האפשרות לשנות ולשחק עם המבנה בקלות רבה יותר, מה גם שבאזור מוכה רעידות אדמה ותזוזות רבות עץ גמיש יותר, הבית שלנו זז המון, אחת לחודש אני צריך למלא חריצים בין המרצפות מכיוון שהבית זז כל הזמן.

כל הבסיס של הבית עשוי מבטון, היסודות מבטון מעין מסגרת חיצונית מבטון ועליה מורכב העץ.

יש פה חשיבה דווקא בכיוון של פשטות מסויימת, מאוד פשוט להריץ צנרת חדשה לדוגמא, או לפתוח חלון, אין רצועות בטון וסכנות שמלוות בד"כ לבניה עם בלוקים.

הנה תמונה מעבודה שסיימתי מזמן, בניית יחידת דיור בחצר, זה שלב הFRAMING, אפשר לראות את היסודות מהבטון, את המסגרות לחלונות ואת הרצפה. הדבר חזק מאוד ופשוט מאוד לתחזוקה.

IMG_7437.jpg

haters will hate

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני צריך לצלם איזה בית ולהעלות לפה, היה בקרבת מקום בית שנבנה מאבן על גבעה, הוא קרס ונהרג ילד בן 4, אני מאמין שבבניה עם חגורות בטון ולבנים אין גמישות כמו בבניה מעץ על בטון. או בבניה עם רלסים ממתכת ועץ.

haters will hate

• אחראי פורום
פורסם

בנוסף יש לנו פה עוד איזה 5 עיתונים שבועיים בעברית.

נראה כמו גל-גפן חולון ואזור עם המודעה סטייל שוק אפור הזאת.

עבודה יפה ומרשימה, הבית מיוחד מאוד.

לגבי האריחים בכל קירות השירותים/מקלחת, תחשבו על ניקיון לאורך שנים, על קירות שלא מחופים שצבעם ניזוק, מתקלף

או מתמלא עובש. מספיק שאתה מנסה להכין למקלחת את הילד המטונף שלך והוא מניח יד מלאה שוקולד/בוץ על קיר חשוף.

הקטע הקלסטרופובי נכון לתכנון עצמו. אם יש לך תא שירותים קטן ולא מאוד מואר, אל תשים אריחים כהים ובגוון מט למשל.

אצלנו יש (יהיו...) 3 חדרי שירותים/מקלחת ותכננו כל אחד שונה בהתאם למבנה שלו, על בסיס בהיר.

בנצי, בבניית קונסטרוקציית עץ, עם מה מחפים מבחוץ ומבפנים?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

את קירות האמבטיה צובעים בצבע GLOSS, משהו בסגנון של צבע שמן אבל צבע על בסיס שמן הוא לא חוקי בקליפורניה.

באיזור האמבטיה עצמה יש תמיד חיפוי על הקירות.

כשעושים בניה מעץ את החלק החיצוני אפשר לכסות בצמנט-בורד או בעץ, נגיד ושמתי עץ, עליו אני שם TAR PAPER שהוא למעשה מגן מלחות ונוזלים, מעין נייר זפת שכזה, עליו שמים רשת מתכת ומרססים את החיפוי החיצוני (STUCCO) או שמרכיבים SIDING שזה לוחות מפלסיק\פח\עץ. את החלק הפנימי מצפים בגבס אחרי שמסיימים את כל הצנרת והחשמל, שמים בידוד ומכסים הכל עם הגבס.

את הרצפה שעשויה מפלטות עץ אפשר לכסות ברצפת עץ (פרקט) או בבטון ואז במרצפות.

הכל פה פשוט יחסית ועם היגיון.

haters will hate

• אחראי פורום
פורסם
את קירות האמבטיה צובעים בצבע GLOSS, משהו בסגנון של צבע שמן אבל צבע על בסיס שמן הוא לא חוקי בקליפורניה.

באיזור האמבטיה עצמה יש תמיד חיפוי על הקירות.

מכיר את הפיתרון הזה ופחות אוהב אותו, מזכיר לי מרפאות עתיקות. מצד שני, את קירות החנייה וחדר העבודה

אני מתכנן לצבוע עם צבע שמן.

תודה על ההסבר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מה הסיבה לכך?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מעולם לא שאלתי, יש צבעי שמן אבל הבנתי שהם שונים כי אין בהם עופרת או משהו כזה אני אבדוק לעומק.

בינתיים קצת עדכונים, מכיוון שהייתי עסוק מאוד לאחרונה הכל זז די לאט אבל זז טוב, כל הסדקים בקירות של הסלון תוקנו וכשאני אומר תוקנו אני מתכוון להכל נשבר מסביב ונבנה מחדש, מערכת החשמל שודרגה מהחוטים הישנים שהיו מצופים בבד לחוטים שעומדים בתקן עכשווי.

הסלון לפני :

IMG_20110606_183120.jpg

אחרי קצת עבודה :

IMG_1565.jpg

2011-11-02_16-59-03_HDR.jpg

הרצפה מסביב לאח:

2011-11-02_16-58-36_HDR.jpg

הפריימינג של האח החדש :)

2011-11-03_13-44-27_HDR.jpg

הכל נעטף בעץ בכדי לתת חוזק, כזכור האח שיתלה על הקיר הזה שוקל 350 ק"ג...

IMG_20111107_105609.jpg

IMG_20111107_124146.jpg

ואז בגבס :

IMG_20111107_140149.jpg

haters will hate

• תוכן חדש...