Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עצה....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני מעוניין להחליף "ראש" לסטריאו שלי.....ככה אני אגיד מה יש ותתנו לי המלצות למה כדאי להחליף:הראש הנוכחי הוא SONY CDX-620X מסדרת XPLOD 50X4 עם צ'יינג'ר של SONY XPLOD 10 דיסקים....הצערכת כוללת מגבר לנזר 1000 וואט קומפוננט לנזר 200 וואט,רמקולים אחוריים 230 וואט וסאב PIONNER 600 וואט...אני מעוניין להחליף את הראש והצ'יינג'ר למשהו אחר לא משנה אם זה יהייה רדיו דיסק התקציב הוא בערך 1500 שקל ואני מעוניין במכשיר עם דגש על איכות שמע!! לא חייב MP-3 אבל אני מחפש מכשיר ברמה ושיהייה חזק... :roll:

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

נותנים רק את ה"לחם וחמאה" אם אתה מעוניין במשהו איכותי יותר ממה שיש לך תצטרך לפחות להכפיל את הסכום....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מכיר מישהו שמוכר רדיו דיסק של אלפיין מדגם CDA 7930 .

זה מכשיר מקצועי, איכות סאונד מעולה, שלוש יציאות למגבר של 4V, שליטה נפרדת על הבאסים של הסאב.

המכשיר נמכר בזול עקב בעיה עם תדרים אמריקאים, כלומר רדיו לא קולטים שם טוב.

המכשיר עולה בארה"ב 650 דולר, אם הדבר היחיד שאתה מחפש זה איכות סאונד, המכשיר תפור עליך !.

פורסם

אני מכיר את הבעיה עם התדרים...היה לי מכשיר JVC MP-3 "קטלני" שנמכר עקב הבעייה הזו....תגיד לי כמה הוא רוצה על המכשיר...

תודה..

פורסם

כבר החלפתי לא פעם ולא פעמיים מערכות "כבדות",

בחיים לא עניין אותו בכלל אם המכשיר קולט רדיו.

וכאשר מכרתי את המערכות לא ידעתי אפילו איך להסביר לקונה את סידור התחנות...

האלפא

פורסם
אני מכיר את הבעיה עם התדרים...היה לי מכשיר JVC MP-3 "קטלני" שנמכר עקב הבעייה הזו....תגיד לי כמה הוא רוצה על המכשיר...

תודה..

עד כמה שאני יודע, 1000 שקל.

אם זה מעניין אותך, צור קשר בהודעה פרטית.

פורסם

שאני חושב על זה עכשיו פעמים מעטות מאוד הן הפעמים ששמעתי רדיו במערכת שלי.....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
שאני חושב על זה עכשיו פעמים מעטות מאוד הן הפעמים ששמעתי רדיו במערכת שלי.....

מה זה בכלל רדיו ??? :roll:

סתאאאאם, אני בכלל לא משתמש ברדיו אבל ההורים שלי משתמשים בזה כי אני תמיד ממלא את הצ'ינגר בדיסקים שלי ואז אין להם מה לשמוע אז הם שומעים רדיו (איזה מתחשב אני,נכון ?! :oops:) . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני שומע לפעמים רדיו בעיקר 102 FM חזק..

• תוכן חדש...