Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אמת בדבריך חוץ מפרט אחד עיקרי מאוד לדעתי.

לעבור אחרי ליקויים שתוקנו במוסך של מכון הטסטים בטוח ב-100% שהרכב יעבור.

הבעיה היא שאתה לא יכול לסמוך לעולם אם העבודה נעשתה כמו שצריך לאור העובדה שהמוסכים האלה עובדים בשיטת התור לקולנוע ואתה מספר שרוצים לסיים איתו כמה שיותר מהר וכמובן שהחתימה תגיע בסוף על הטופס כי עדיין הליקוי תוקן במוסך שלהם.

מיקרה קצר שהיה לי לפני כמה שנים:

ניגשתי לטסט, לא עברתי על בעיה במשאבת ברקס אחורית נוזלת. ניכנסתי לתיקון למוסך של המכון, פתחו, סידרו, איזה כייף לי משאבה חדשה הרכב עבר חלק. בדרך הבייתה תיקתוקים מאותו גלגל אחורי. דיונים עם המכון, אין עם מי לדבר, מה מסתבר דפקו את המיסב בסגירה חזקה של התוף האחורי עם הבורג המרכזי...אם אני לא טועה זו הייתה סובארו די אל או דייהטסו שרייד. בקיצור עוד איזה 100 ש"ח הלכו להם על החלפת מיסב בגלל פאק של המוסך במכון.

נקודה נוספת למחשבה משהו לא?

:)
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיין לא הבנתי את הקשר בין עבודה לא מקצועית שבוצעה במוסך לבין המלצה לבצע הכנה לטסט.

פורסם
עדיין לא הבנתי את הקשר בין עבודה לא מקצועית שבוצעה במוסך לבין המלצה לבצע הכנה לטסט.

הכנה לטסט אדם יבצע מין הסתם במוסך הקבוע שלו שהוא סומך עליו בעניים עצומות שלא יישחט אותו במחיר ובטח שיעשה עבודה מיקצועית.

ההמלצה היא כדי למנוע את האי נעימויות האלה.

פורסם

לחץ של זמן וחוסר סבלנות.

בגלל זה לא משאירים טסט לימים אחרונים.

ולי יש הרגשה (לא יודע למה) , שלפותח השרשור אין הרבה סבלנות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין מפריע כלל לבצע זאת במוסך הקבוע פשוט אלה דברים שיכולים לעלות עליהם לפני ההגעה לטסט וכך לחסוך עמידה בתור, תשלום על טסט נוסף ובנינו (לבין כל הפורום :) ) כימעט אף אחד לא רץ למוסך האם שלו על ליקויים שנימצאים בטסט ופשוט מסדר את הליקויים הנ"ל במוסך של המכון כי זה הכי נגיש ונוח באותו רגע ורק לסיים עם הטסט הזה כבר. תקנו אותי אם אני טועה....

פורסם

מבחינתי אתה טועה, אלא אם מדובר בהחלפת נורה, מגבים או מספר הרכב.

את כל שאר הדברים (יותר רציניים) אני לא אעשה במוסך של המכון או מול המכון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

VOGI,אתה טועה.

הנה שוב, בצורה הכי פשוטה - אם אתה עושה הכנה לטסט - אתה צריך להכנס למוסך (הקבוע או להלא קבוע, לא משנה).

אם אתה לא מבצע הכנה לטסט - יש סכוי שלא תצטרך להכנס למוסך. מאזדה 3 עם 80 אלף קילומטר זה רכב חדש יחסית, אם הוא מבצע טיפולים תקופתיים - לא רואה שום סיבה שלא יעבור טסט ללא הכנות מיחדות.

פורסם

היתכוונתי אל הרוב הגדול של האנשים שאת זה ניתן לראות במוסכים של מכוני הטסטים אם מגיעים באמצע היום לטסט וניכשלים על איזה ליקוי אתה רואה טור של אנשים מחכים שייסדרו להם שם את הליקוי.

פורסם
VOGI,אתה טועה.

הנה שוב, בצורה הכי פשוטה - אם אתה עושה הכנה לטסט - אתה צריך להכנס למוסך (הקבוע או להלא קבוע, לא משנה).

אם אתה לא מבצע הכנה לטסט - יש סכוי שלא תצטרך להכנס למוסך. מאזדה 3 עם 80 אלף קילומטר זה רכב חדש יחסית, אם הוא מבצע טיפולים תקופתיים - לא רואה שום סיבה שלא יעבור טסט ללא הכנות מיחדות.

בהחלט כל מיקרה לגופו....גם לי יש רכב חדש וברגע שיגיע טסט אני ישר אגש ללא בדיקה מוקדמת אבל בעלי הרכבים עם השנתונים הנמוכים יותר צריכים לשים קצת יותר דגש על העניין.

פורסם

גם אם זה רכב בן 100 שנה, הכנה לטסט מיותרת.

במוסך לא יכולים לבדוק יעלות בלימה, בהרבה מוסכים אין מכשיר 4 גזים, בשום מוסך אין מכשיר לבדיקת כיוון אורות, אין מכשיר שבודק כהות עשן לדיזל ועוד.

פורסם

טוב...דבריי בעניין נאמרו וכל אחד ייקח זאת לכיוון שהוא בוחר. אני פשוט את הלקח של לא לעבור על הרכב בעיין מקצועית לפני הטסט עברתי על בשרי שהייתי טירון. היום אני כבר בודק את רכביי לפני הטסט בעצמי ואם אני רואה משהו חריג שנחוץ החלפה אני מבצע זאת ובהחלט מרגיש עד כמה זה מישתלם.

פורסם

טוב חברים, העברתי את האוטו טסט. תודה על כל העצות והעזרה!!

לאחר בדיקה של אותו אדם אליו הופנתי שיטפל ברכב מסתבר שאני צריך להחליף 2 בולמים ולעשות רפידות בלם וצלחות - מה סדר גודל העלות באופן כללי, אני רוצה לדעת עד כמה המחיר שהוא הציע לי הוא טוב.

שאלה נוספת, הוצע לי 2 צמיגי דנלופ 15 ב-750 ש"ח - זול/יקר?

פורסם

לאחר בדיקה של אותו אדם אליו הופנתי שיטפל ברכב מסתבר שאני צריך להחליף 2 בולמים ולעשות רפידות בלם וצלחות - מה סדר גודל העלות באופן כללי, אני רוצה לדעת עד כמה המחיר שהוא הציע לי הוא טוב.

שאלה נוספת, הוצע לי 2 צמיגי דנלופ 15 ב-750 ש"ח - זול/יקר?

מקפיץ שוב, מבקש את עזרתכם..

• תוכן חדש...