Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגירוש או נוקיה 2 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמירה שהאירוע לא היה מתקיים נאמרה על דעתו של חן ולא משקפת, לעניות דעתי, את דעת המועדון. .

תגובה אופיינית לשואל שלא יודע את העובדות. מתבקש לפחות נוסח:"האם למועדון שמכבד את עצמו יש דובר" וכו'

אז יש, דובר מיקצועי שחי בתקשורת וגם בפורום (הפתוח והסגור) והשיקול אם לענות לכל אחד שמנסה להכנס לאירוע ולא מוכנס, הוא שיקול מיקצועי שלו.

.

אני חושב שהציטוט הראשון ביחד עם הציטוט השני מסבירים היטב את כוונתי, מועדון מסודר אבל אחד נותן את הפרשנות המיוחדת שלו לסיטואציה, אחד משתיק את כולם, אחר "סוגר את המועדון", שלישי אומר שתגובת "סוגר המועדון" לא משקפת את כלל חברי המועדון.

ורק דובר המועדון, שמסתבר שיש כזה, שומר על זכות שתיקה מתוך שיקול מקצועי.

מה המקצועיות פה בדיוק ?

אם עכשיו הוא שותק אז כנראה שהוא לא מבין את תפקידו (לא נכתב במטרה להעליב).

לגבי כמה המועדון מכבד או לא והאם זו תחושה סובייקטיבית שלי, ממליץ לך לעשות חיפוש ולמצוא כמה שירשורים דומים היו פה בעבר, כנראה שלא רק אני חושב כך, יתרה מכך, באחד השרשורים האחרונים שרצו כאן בנושא דומה חבר מועדון ציין שלעיתים המועדון מקרין תחושה שזה מועדון של "אליטיסטים" (לא זוכר את הנוסח המדוייק, אתה מוזמן לחפש ולמצוא את השרשור).

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתפלא, אבל גם לדובר המועדון יש, רחמנא לצלן, חיים פרטיים והוא לא ממש חייב להגיב ON LINE בנוגע לאדם שמבקש להכנס למתחם נוקיה.

תשובתו של נחום קדמיאל, יו"ר המועדון היתה מספקת בהחלט ו"סגרה" את הנושא היטב, בתקווה שלא ישנו מקרים אלו בעתיד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

* אני משכפל כאן שוב את הודעתי בתגובה מס' 30, מסתבר שדובר צריך להגיב לא רק בכל שרשור אלא גם בכל עמוד *

אירוע הגביע הנודד על שם גלאי ז"ל הוא אירוע שנתי של מועדון החמש, ומיועד לחבריו. ההזמנה לאירוע הדגישה זאת בצורה חד משמעית, לרבות הסדרי החניה במקום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=369617&highlight=%D7%92%D7%9C%D7%90%D7%99

לאור זאת ומבלי להיכנס לעניינים אישיים, לא ברורה לי הטרוניה מצד מי שאינו חבר מועדון, לא הוזמן ושנדחתה בקשתו להיכנס למתחם. עם זאת, כולנו צריכים קודם כל "להיות בני אדם", וגם אם בקשה נדחית יש לעשות זאת בסבר פנים יפות וללא התנשאות. על פי רוב, כך נהוג וכך נעשה. מרבית חברי המועדון ומרבית הפעילים אינם חשים ואינם נוהגים בהתנשאות כלפי מי שאינם חברים, ובכל מקרה כולם מוזמנים להצטרף, עם או בלי רכב, וליהנות ממגוון אירועי המועדון והשירותים שהוא נותן. אך אנא, מי שבוחר לא להצטרף - יאות להתאים עצמו לכללי המשחק: יש אירועים שפתוחים לכולם, ויש אירועים סגורים לחברי המועדון - הכל בהתאם להזמנה ולאופי האירוע.

זה לא שמספר כלי הרכב שיכלו להשתתף היה מוגבל, הוא לא תפס מקום של חבר המועדון, לדעתי ראוי היה לתת לו להשתתף מבלי לפתוח תיבת פנדורה.

אדון קבריו, אתה טועה. אני אישית הגעתי למתחם ב-11:30, החניה הייתה מלאה ונאלצתי לחנות את הקדילק שלי בחוץ, ליד הרכבים החדשים. לא הייתי החבר היחידי שהופנה החוצה. מה לעשות, מספר המקומות בתצוגה מוגבל.

אני שוב שואל, למה מועדון שמכבד את עצמו לא יכול לקבוע דובר מסודר שיגיב לשרשורים מסוג זה ויענה בצורה מכובדת לבעיות שעולות לפרק?

למה יש הרבה פעמים תחושה שהמועדון מאוד לא אוהב או מכבד את מי שלא חבר מועדון ?

עידן, 2,341 הודעות פרסמת בקארס פורום על פני 8 שנים, ואתה לא יודע שיש למועדון החמש דובר? סימן שאתה לא מכיר כלל את המועדון ואת פורום המועדון, אין הסבר אחר. ומאחר ואינך מכיר, מוטב היה שלא היית מגיע למסקנות חותכות לגבי מי "המועדון" אוהב ומכבד. אתה מוזמן למפגש האזורי הקרוב אליך, ותרגיש בעצמך במה דברים אמורים. מבטיח לך שלא תתאכזב מהיחס של החברים.

בברכה,

רון פז

דובר מועדון החמש

הערה נוספת לעידן בעקבות הודעתו האחרונה (מס' 32): הודעה חצופה מאין כמוה. אני עובד אצלך? אני חייב לך תשובות? באיזו זכות אתה בא בטענות ומחלק ציונים למקצועיות? אתה אפילו לא שמת לב שכבר הגבתי בשם המועדון ובכל זאת כתבת את מה שכתבת, ולי אתה מחלק ציונים על דוברות ותגובות.

מי שאינו חבר מועדון החמש ובא בדרישות כלפי המועדון או כלפי בעלי תפקידים בו, ועוד לגבי אירועים פרטיים של המועדון - פשוט חי בסרט וכדאי שיתעורר.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

נעים להכיר רון,

מתנצל, באמת פיספסתי את ההודעה המקורית שלך (#30).

אמנם יש לי מעל 2000 הודעות בפורום, זה לא אומר שאני מכיר את כל משתתפי הפורום אישית ולכן השאלה ששאלתי היתה לגיטימית לגמרי.

אני מקבל את הודעתך לחלוטין, זו גם הסיבה ששאלתי אודות דובר המועדון, כי בדיוק לתגובה כזאת ציפיתי, לא לתגובות בגדר "שליפה מהמותן" של כל חברי המועדון כי זה לא מכובד ולא ממש מקצועי.

חן, מקובל לחלוטין שלדובר המועדון יש עיסוקים נוספים, אבל האם דובר המועדון איש שב"כ או שמא איש מוסד ?

בהנחה ולא, מה כל הסודיות בנוגע אליו ?

למה כשמישהו שואל (ולא פעם אחת...) "יש דובר ? מי הדובר ?" אך אחד פה לא אומר "כן, יש את רון פז שהוא הדובר הרשמי של המועדון" ?

במקום זה זורקים באויר "בטח שיש דובר" וממשיכים לירות מהמותן.

רון,

הייתי שמח להגיע למפגשים שלכם אבל נבצר ממני מאחר ואני גר בחו"ל, תבין שכל הנכתב פה לא נכתב במטרה לעורר "מהומה" אלא בשביל באמת להבין איך הדברים מתנהלים.

אני מאמין לדברייך שאנשי המועדון אינם מתנשאים ודווקא נחמדים, אבל הודעות מסוג "מבקש מכולם לשתוק" אינם מכבדות את המועדון שלכם ובהחלט מקרינות סוג של התנשאות (להבדיל אם במקום היו כותבים "אני מבקש שחברי המועדון לא יגיבו עד לתגובת דובר המועדון", זה היה הרבה יותר "מקובל ומכובד").

בכל אופן, בהצלחה!

פורסם

קריאת הקטע הבא למטיבי לכת בלבד!

בואו נדייק דברים על עמידתם או נעמיד דברים על דייוקם איך שבא לכם:

אם הכניסה תהיה רק לחברי המועדון ולהם בלבד, המועדון יתפס כאלטיסיטי ומרוחק מהעם (ברמה?) -לא טוב.

אם המועדון יכניס כל אחד ואז ישארו חברים בחוץ היכן הפריבלוגיה לחברים ששילמו דמי חבר? - לא טוב.

אם ידברר רק דובר המועדון מה יעשו כל מעצבי הדיעה? - לא טוב.

אם ישתוק הדובר ויאפשר לכולם לדבר אז יאמרו דברים שלא התכוונו להם -לא טוב.

אם המועדון יסגור שעריו לכל פורד דפוקה וחיפושית חבוטה, מה יגידו אזובי הקיר - לא טוב

אבל אם הפורד תערבב שמנייה בשמן החתול השחור, והסוס הצוהל ישרוט בפרסותיו

את דלתה של החיפושית היכן יחביאו את בושתם הארזים? -לא טוב.

אם יגיע ידידו של "הידיד" מהצפון הצהוב למפגש, מה יגידו ידידי המועדון המשלמים - לא טוב.

אבל אם יאסר על הידיד להיכנס למתחם יזמן הידיד ידידיו החשובים ויאסור האוסרים....לא טוב.

ככה זה שמנסים להיות בסדר עם כולם, כי עוד מעט בחירות וכל קול שופר הוא.

ומי ששומע חדשות יודע כי לא לעולם חוסני...

מוקדש באהבה לכל אלה שיודעים להקשיב וגם לאלה שלא-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
נעים להכיר רון,

מתנצל, באמת פיספסתי את ההודעה המקורית שלך (#30).

אמנם יש לי מעל 2000 הודעות בפורום, זה לא אומר שאני מכיר את כל משתתפי הפורום אישית ולכן השאלה ששאלתי היתה לגיטימית לגמרי.

אני מקבל את הודעתך לחלוטין, זו גם הסיבה ששאלתי אודות דובר המועדון, כי בדיוק לתגובה כזאת ציפיתי, לא לתגובות בגדר "שליפה מהמותן" של כל חברי המועדון כי זה לא מכובד ולא ממש מקצועי.

חן, מקובל לחלוטין שלדובר המועדון יש עיסוקים נוספים, אבל האם דובר המועדון איש שב"כ או שמא איש מוסד ?

בהנחה ולא, מה כל הסודיות בנוגע אליו ?

למה כשמישהו שואל (ולא פעם אחת...) "יש דובר ? מי הדובר ?" אך אחד פה לא אומר "כן, יש את רון פז שהוא הדובר הרשמי של המועדון" ?

במקום זה זורקים באויר "בטח שיש דובר" וממשיכים לירות מהמותן.

רון,

הייתי שמח להגיע למפגשים שלכם אבל נבצר ממני מאחר ואני גר בחו"ל, תבין שכל הנכתב פה לא נכתב במטרה לעורר "מהומה" אלא בשביל באמת להבין איך הדברים מתנהלים.

אני מאמין לדברייך שאנשי המועדון אינם מתנשאים ודווקא נחמדים, אבל הודעות מסוג "מבקש מכולם לשתוק" אינם מכבדות את המועדון שלכם ובהחלט מקרינות סוג של התנשאות (להבדיל אם במקום היו כותבים "אני מבקש שחברי המועדון לא יגיבו עד לתגובת דובר המועדון", זה היה הרבה יותר "מקובל ומכובד").

בכל אופן, בהצלחה!

אנא דייק גם בציטוט דבריך.

והנה אצטט אותך "אני שוב שואל, למה מועדון שמכבד את עצמו לא יכול לקבוע דובר מסודר שיגיב לשרשורים מסוג זה ויענה בצורה מכובדת לבעיות שעולות לפרק ?"

אתה קבעת שאין דובר ואני עניתי לך בדיוק כמו שבקשת ושאלת שיש דובר.

ובקשר לדבריי או לדברי חן ה"בלתי מקצועיים". סליחה אבל לי כחבר המועדון שאתה לא חבר בו, זכות מלאה להגיב בפורום באופן חופשי בדיוק כמו זכותך או זכותו של רן או זכותו של בני זהר ואני מבקש שתכבד את דבריי כמו שאני מכבד ומתיחס לדבריך. אתה באמת חושב שבגלל שאנחנו חברי מועדון אז אנחנו חייבים לשתוק?

אז תחליט, אתה רוצה שנשתוק או לא?....:-)

ומילה אחרונה לגבי הדובר הסודי מהשב"כ. זאת אמירה מזלזלת באדם שמגיב כאן בפורום בכל אשר נדרש וחותם בשמו ובתוארו. כמו כן שמו הסודי נמצא באתר המועדון וגם כאן בפורום ברשימת בעלי התפקידים ב"דביק" על המועדון. בקיצור, בדוק בבקשה קודם כל את עצמך לפני שאתה לא טורח לברר וגם קצת מזלזל.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני לא ירדת לסוף דעתי.

מקובל שחברי המועדון יגיבו, אבל אני חושב שבתור מועדון רציני שיש בו בעלי תפקידים מסודרים (יו"ר,דובר וכו') היה הרבה יותר מכובד שהראשון שיגיב לעניין מטעם המועדון יהיה הדובר, אחרת נוצר המצב שאחד נותן תגובה ומיד אחריו מגיע חבר המועדון הבא שמסייג את דבריי קודמו וכו'.

לגבי הזלזלול ברון, באמת שלא יודע מאיפה הבאת את זה, כששאלתי אודות דובר המועדון זה היה מסיבה מאוד פשוטה:

כי אני באמת לא מכיר אותו והיה נראה לי מיותר שכל אחד שולף איזו תגובה מהשרוול.

יתרה מכך גם ציינתי שאני מסכים לגמרי עם תגובתו של דובר המועדון שלטעמי נתן תגובה בהחלט מכובדת, לא היתה לי שום נימת זילזול.

פורסם
קריאת הקטע הבא למטיבי לכת בלבד!

בואו נדייק דברים על עמידתם או נעמיד דברים על דייוקם איך שבא לכם:

אם הכניסה תהיה רק לחברי המועדון ולהם בלבד, המועדון יתפס כאלטיסיטי ומרוחק מהעם (ברמה?) -לא טוב.

אם המועדון יכניס כל אחד ואז ישארו חברים בחוץ היכן הפריבלוגיה לחברים ששילמו דמי חבר? - לא טוב.

אם ידברר רק דובר המועדון מה יעשו כל מעצבי הדיעה? - לא טוב.

אם ישתוק הדובר ויאפשר לכולם לדבר אז יאמרו דברים שלא התכוונו להם -לא טוב.

אם המועדון יסגור שעריו לכל פורד דפוקה וחיפושית חבוטה, מה יגידו אזובי הקיר - לא טוב

אבל אם הפורד תערבב שמנייה בשמן החתול השחור, והסוס הצוהל ישרוט בפרסותיו

את דלתה של החיפושית היכן יחביאו את בושתם הארזים? -לא טוב.

אם יגיע ידידו של "הידיד" מהצפון הצהוב למפגש, מה יגידו ידידי המועדון המשלמים - לא טוב.

אבל אם יאסר על הידיד להיכנס למתחם יזמן הידיד ידידיו החשובים ויאסור האוסרים....לא טוב.

ככה זה שמנסים להיות בסדר עם כולם, כי עוד מעט בחירות וכל קול שופר הוא.

ומי ששומע חדשות יודע כי לא לעולם חוסני...

מוקדש באהבה לכל אלה שיודעים להקשיב וגם לאלה שלא-רן

מזכיר קצת את ההגדה של פסח לא?

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

חברים יקרים!

זאת חוכמה קטנה מאוד לשבת בצד על הגדר ולזרוק הערות.

הרי ידוע שמי שמצביע - משפיע!

אתם רוצים לשנות? - תצטרפו למועדון (ואז גם בטוח שלא יהיו בעיות עם כניסה לארועים...)

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
חברים יקרים!

אתם רוצים לשנות? - תצטרפו למועדון (ואז גם בטוח שלא יהיו בעיות עם כניסה לארועים...)

אבל אני לא רוצה להיות חבר במועדון שמוכן לקבל אותי... (וודי אלן)

ארז רונן

פורסם
בית המקדש חרב בגלל שהקבלן חסך בחומרים...

ממש לא ,כפי הנראה אינך מבין בנייה טובה מהי !

לטעמי השתיקה היזומה כאן כמוה כהודאה .

לא אהבתי את גירוש האורח ,מבייש מעט .

פורסם

חברי מועדון יקרים

פותח השירשור השליך גפרור וכעט אפילו "Super tanker" לא מצליח לכבות את השירשור.

איך אמר צביקה הדר בזמנו - "ותחשבו על זה"

מקבל את ההמלצה - אני לא מגיב ?!

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
חברים יקרים!

עקרונית איני מסכים ,ריבוי מועדונים ודעות יכול רק להועיל .

נגמרה התקופה של פה אחד ,כעת יש ריבוי מבורך .

כל המועדונים האחרים הם ברכה לענף .

אבל גרוש אורח זו בפרוש בושה ליזמי הגרוש .

פורסם
אבל אני לא רוצה להיות חבר במועדון שמוכן לקבל אותי... (וודי אלן)

תיקון טעות,

האמרה שייכת לגאוצ'ו מרקס , מהאחים מרקס ולא לוודי אלן.....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...