Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגירוש או נוקיה 2 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תיקון טעות,

האמרה שייכת לגאוצ'ו מרקס , מהאחים מרקס ולא לוודי אלן.....

אני דווקא ציטטתי את וודי אלן שציטט את גראוצ'ו מרקס...

בכל מקרה, אם בתיקונים עסקינן אז שמו גראוצ'ו מרקס (Groucho Marx)... :-)

ארז רונן

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי שמח להגיע למפגשים שלכם אבל נבצר ממני מאחר ואני גר בחו"ל, תבין שכל הנכתב פה לא נכתב במטרה לעורר "מהומה" אלא בשביל באמת להבין איך הדברים מתנהלים.

היינו שמחים אם תגור בארץ.

אבל לגור בחו"ל ולנהל לנו את החיים זו התנשאות חוצפתית ומרגיזה.

אז עד שתחזור לחיות בארץ, לשלם מיסים לעשות מילואים לגדל משפחה וכיו"ב, תשדל להבין את הגויים וליעץ להם.

כמובן שתוכל לתרום לנו מהידע שלך ככל שזה קיים ביחס לרכבים.

אבל אנחנו מסתדרים נהדר.

שיהיה לך שבוע טוב.

שלמה דן גדרון

פורסם
חברים יקרים!

זאת חוכמה קטנה מאוד לשבת בצד על הגדר ולזרוק הערות.

הרי ידוע שמי שמצביע - משפיע!

אתם רוצים לשנות? - תצטרפו למועדון (ואז גם בטוח שלא יהיו בעיות עם כניסה לארועים...)

אני לא הייתי נוקט בשיטה של לעולם חוסן ,יש לך בטחון עצמי ששינוי יכול לבוא רק מקרב נרשמי המועדון שלך ,אבל אני אומר ומייעץ ,לא לעולם חוסן ,גרוש אורח שמגיע די מרחוק אינו מתאים למועדון החמש ,כפי שאני מכיר אותו ,מועדון שתרם הרבה לעולם הנהגים בארץ ,אני חושב וזו רק הארה.. צניעות נימוס וחזות לכל היא אמצעי לחיזוק כל מועדון .

לא בכדי צצים להם מועדונים והתארגנויות שבעיניי הן מבורכות ,אבל יש לזה קצה חוט ,כי טענותיו של בני זהר מכתימות את כבוד המועדון .

אני אישית איני רואה זאת בעין יפה .

חבל .

פורסם

בני זהר אינו "שה תמים" והרוויח ביושר רב את העובדה שיש כאלה שלא רוצים לראותו בסביבה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
את קיפניס ... החזרתם לאזור המועדון ולפורום,

צ'מע בחור,

אף אחד לא סילק אותי ואף אחד לא החזיר אותי. לא חידשתי חברות במשך מספר שנים, וחזרתי כאשר האווירה השתנתה לטובה. אחרי שתי החלטות אומללות של ועד מועדון החמש לפני יותר משנה, שוב לא חידשתי חברות. אף אחד גם לא יכול לסלק אותי ממועדון שאיני חבר בו. פעם הבאה דייק במה שאתה כותב.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
הייתי שמח להגיע למפגשים שלכם אבל נבצר ממני מאחר ואני גר בחו"ל, תבין שכל הנכתב פה לא נכתב במטרה לעורר "מהומה" אלא בשביל באמת להבין איך הדברים מתנהלים.

אז עד שתחזור לחיות בארץ, לשלם מיסים לעשות מילואים לגדל משפחה וכיו"ב, תשדל להבין את הגויים וליעץ להם.

אבל אנחנו מסתדרים נהדר.

שיהיה לך שבוע טוב.

אף אחד לא ניסה לנהל לך את החיים או את המועדון, זה כנראה צורם כשמישהו אובייקטיבי שרק צופה בכם מהצד מעיר את תשומת ליבכם ששרשורים מסוג זה קמים לא פעם אז אולי כדאי שתשפרו משהו שהמועדון שלכם ייוצג טוב יותר.

בהחלט התנשאות חוצפנית מצדי.

:roll:

אגב, השורה המודגשת בציטוט הדברים שלך ממש לא מתנשאת.

כתבתי במקור תגובה באותה רמה שלך, אבל האמת ?

לא יורד לרמה הזאת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

וואח, איזה שרשור, איזה כעסים אנשים מוציאים פה...?

אז אני אהיה האם תרזה לעניין הזה: אני לא חבר, פשוט מכיוון שאין באפשרותי. כבר כמה שנים. עדיין אני מרגיש רצוי ואוהד את המועדון.

מדי פעם עולות טענות על התנשאות, על קליקות... מניח שיש, אבל לא מרגיש, למרות שאני בתחום האפור יותר של התחביב (המשאיות, ה"סתם" מכוניות מפעם...)

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אני חייב לרשום

שפשוט עצוב לקרוא את מה שקורה פה

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

עצוב אפילו לא מתחיל לתאר...

בא לי להקיא מההתנהלות וההתנהגות של חלק מהאנשים פה, רכלנים, סכסכנים ושומרי טינה.

אל תתפלאו אחרי זה שתחום האספנות לא מתקדם לשום מקום. :?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

, למרות שאני בתחום האפור יותר של התחביב (המשאיות, ה"סתם" מכוניות מפעם...)

דב

דב!

בחיים , אל תוריד ממה שאתה אוהב.

ישנם משוגעים לנושא , אתה , אני , ועוד כמה .

תחום המשאיות , הסתם מכוניות מפעם...הוא פשוט מאוד , אבל מאוד יקר ודורש הרבה יותר מקום , ולואי והיתה לי אפשרות להרים משאית אספנות על הכביש , ובנתיים אני מסתפק בתחום הטנדרים.

לסיכום דב , שנינו יודעים שתחום המשאיות מלא צבע (רק אין לנו מספיק צבע).

אוסיף ואומר לך , שבמסגרת הוראת הנהיגה שלי במשמר הגבול והמשטרה , יוצא לי לפחות שלוש פעמים בחודש להיות בתחום רמלה לוד , ואני חייב בכל פעם לעצור במוזיאון התעבורה , עושה סיבוב מסביב לגדר , ממלא מצברים וממשיך הלאה(כמעט כמו סמים).

וזו הסיבה לסיים ב:

בואו כולנו ונמשיך לעסוק במה שאנחנו אוהבים , ולא להגרר לשטויות של כל אחד שרוצה לרמוס את המועדון , ובחוצפתו הוא שוכח לציין

שהוא ביקש לחזור לחברותו באותו מועדון , אך מסרב לשלם את חובו , ולכן הוא מחוץ לגדר.

צביקה מרגלית

פורסם
אין שום טעות בלעבור לגור בחו"ל ואין לזה קשר לירידה בגיוס לקרבי (למרות שדווקא יש כיום עליה בביקוש ליחידות קרביות אבל לא משנה), אני שירתתי ביחידה קרבית,גם הייתי מפקד (השתחררתי כסגן,רובאי 12 מספיק טוב?), ציוני לגמרי (את יום העצמאות האחרון חגגתי עם חברים ישראלים עם דגלי ישראלים ענקיים שתלינו, בכל יום זכרון אני מגיע לטקסים,מעודכן בחדשות ואקטואליה בארץ יותר מרוב הישראלים).

אל תערבב בשר וחלב.

אין לי במה להתבייש אפילו לרגע, חצי שנה אחרי שעברתי תאונת דרכים קשה במהלך פעילות מבצעית (נכה צה"ל) בשירות מילואים וצה"ל פחד לגייס אותי שוב למילואים- לקחתי חופשה ללא תשלום מהעבודה שלי והתנדבתי למילואים ביחידה שלי למרות שעדיין סבלתי מכאבים נוראיים בעקבות אותה תאונה.

.

כמובן שתוכל לתרום לנו מהידע שלך ככל שזה קיים ביחס לרכבים.

אבל אנחנו מסתדרים נהדר.

שיהיה לך שבוע טוב.

עידן אני מתנצל מראש שגנבתי הודעה משרשור אחר לשרשור הזה.

תגובה של oldcar שלא קשורה לנושא , שאפשר לקשור לה הרבה תוארי גנאי.

ואם הוא בארץ ומשלם מיסים והולך למילואים מגדל כאן משפחה וכו' אז דברי ביקורת מתקבלים בברכה.

התשובה היא לא .

הגיע הזמן שחברי המועדון יפסיקו להגן על המועדון בחירוף נפש עילאי.

מדובר בתחביב ולרוב הכותבים כאן , אפילו אם הם מבקרים את המועדון , אין רצון להעבירו מן העולם.

לכן רצוי שתנהגו חכם ולא תמיד צודק.

בני זהר , אם הוא לא רצוי באירועי המועדון , ויקבל כתף קרה מחברי המועדון , לא ירצה לבוא בקהלכם אלא אם הוא מזוכיסט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
עקרונית איני מסכים ,ריבוי מועדונים ודעות יכול רק להועיל .

נגמרה התקופה של פה אחד ,כעת יש ריבוי מבורך .

כל המועדונים האחרים הם ברכה לענף .

אבל גרוש אורח זו בפרוש בושה ליזמי הגרוש .

לא דיברתי על ריבוי המועדונים.

דיברתי על החברה שלא חברים במועדון מצד אחד ומהצד השני מנסים לשנות ולהשפיע על המועדון.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...