Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תקנה את הרמקולים שרצית!

יש לי את המערכת הזאת ואכן בהתחלה הכל היה טוב ויפה, איכות טובה ואפילו רעשי הרקע לא הפריעו לי יותר מידי..

לאחר שנתיים (לא זמן ארוך לדעתי) הרמקולים התחילו להשמיע רעשים לוואי בטונים מסויימים. הרעשים שיגעו אותי עד שחזרתי לרמקולים של קריאייטיב בני ה6, שמספקים איכות פחותה אבל ללא כל תקלות.

מה שכן, השלט של האלטק מאוד נוח (הרבה יותר משל המתחרים).

פורסם

אחרי 3 סטים שונים של אלטק חוץ מהATP3 המהולל אין סט שלא עשה רעשים סטטים!

פשוט נהיו זבל של חברה,תקנה לוג'יטק או קרייטיב תתרחק מאלטק,הזמזום הזה בסוף יטמטם אותך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חיפשתי לך את הדגם שהתכוונתי של חברת MicroLab

הדגם הוא: FC330

תחפש סיקורים ברשת בתקציב הזה לא תמצא משהו יותר טוב.

כל רמקול של חברה אחרת כמו לוג'יטק\קריאטיב וכו' באותו רמה עולה פי 2.

בהצלחה

פורסם

פה יש את לוג'יטק x230 (לא בטוח בדגם אבל לפי התמונה זה בדיוק אותו הרכב רק ב-2.1 ולא 5.1).

מעולים ומהנים! איכות משובחת במוזיקה, שידורי ספורט, משחקים, בלי רעשי רקע ובלי חצי בעיה כבר שנתיים-שלוש.

לדעתי ברמקולים אין יותר מידי חידושי טכנולוגיה - הכי טוב לשמוע הדגמה בחנות, בעוצמה חרישית עם הגברה עד עיוות, ואז תוכל להחליט. שין לב לאורך החיטווט שמספקים (די קצר) ובדוק אם הוא מתאים למיקום אצלך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ברשותכם אני אתעלק קצת על השירשור.

בזכותכם או שיותר נכון בגללכם התחלתי להסתכל על מפרטים של רמקולים של מיקרולב והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המערכת שלי (פיוניר מתחילת שנות ה90 שעבר הסבה ממערכת למערכת-מחוברת למחשב).

כרגע אני בהתלבטות בין הM880,X16 ו...SOLO7C.

אם אני רוכש את הSOLO אני אצטרך לחבר בינו לבין המחשב מגבר?

עריכה:

הרגע ראיתי את הלוגיטק Z2300 וכל מה שיש לי לומר זה WTF?!?!?!

פורסם

אני עם מערכת של CAMBRIDGE SOUND WORKS דגם CSW 100 2.1 . כבר 5 שנים. טוחן אותה. אין בעיות כלל.

ביום יום.

בשביל לשמוע מוזיקה בכיף.

יש לי מערכת צמודה. של זוג EV S200 על מגבר קראון .= 300W RMS רציניים.

הזוג שבתמונה זה 12" + אינטש וחצי משי.

C-S200-1.jpg

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך מחברים מערכת של 5.1 למחשב?

האם מספיקה הכניסה הרגילה של הרמקולים?

Polo 2012

פורסם

מהיציאת סאונד של כרטיס הקול שלך במחשב מחברים כבל PL ל-RCA (אדום-לבן אם אתה לא מכיר)

את הכבל מחברים למגבר (ביציאת RCA פנויה,יציאת AUDIO או AUX בד"כ)

ואת הרמקולים מחברים למגבר.

פורסם
מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך מחברים מערכת של 5.1 למחשב?

האם מספיקה הכניסה הרגילה של הרמקולים?

מחברים את 3 הכבלים למחשב, לכל אחד צבע שונה לפי צבע הכניסה במחשב.

כרטיס הקול כבר יפזר את הסאונד ל5.1

כל לוח אם מ5 השנים האחרונות אמור לתמוך בזה (במקרה של כרטיס OB)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
היי,

אני מחפש לקנות רמקולים 2.1 למחשב במחיר של עד 350 שקל.

כרגע אני די נעול על VS2421 של ALTEC LANSING.

c_big778826.jpg

יש לי את הסט הזה כבר 3 שנים. בהתחלה לא היו כל אותם רעשי הרקע שאנשים מדברים עליהם, יום בהיר הם הופיעו. עם זאת מדובר ברעש סטטי כמעט ולא מורגש, אלא אם ממש מתקרבים אל הרמקול או אם אתה נמצא בחדר אטום נטול כל רעש מבחוץ. חסרון נוסף הוא שהם רגישים לקרינה מטלפונים סלולריים כך שאי אפשר שהם ישארו דולקים ובו בזמן לנהל שיחה הטלפון (ובשנייה זו נכנסת שיחה :wink:).

בכל אופן, אני באמת שלא יודע מה הסיכוי שתמצא את הרמקולים האלה בחנויות, מדובר בדגם די ישן (במונחים של עולם המחשבים) אבל אני בכל אופן מבסוט מהם.

יצרנים מוכרים כמו לוג'יטק, קריאייטיב ואלטק לנסינג לא יאכזבו כל עוד אתה לא לוקח את הרמקולים הפשוטים של החברה. סדרה בינונית ומעלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...