Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי זול יהיה לרכוש איזה גזיבו 3*3 באייס, הכי זול 150₪, ולקבע אותו איכשהו לריצפה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תגובות 181
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השאלה איזה רמה של סגירה אתה רוצה

קצת להגן מהשמש ? או משהו רציני יותר ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אני גר בבניין משותף ויש לי חניה בטאבו שהיא היחידה בבניין שלא מקורה.. אני מחפש לעשות סוג של סככה לרכב שלא תמשוך את הפקחים של העירייה, מישהו עשה משהו בסגנון ?

פורסם

למיטב ידיעתי סככה שגשם יכול לחדור דרכה לא אמורה להיות מחוייבת ברישיון/ארנונה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

יש לך אישור מהשכנים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא בטוח שצריך לחמוק מהפקחים.

אפשר להקים הצללה לרכב ללא צורך בהיתר, לפי המגבלות המופיעות ברפורמה 101.

כדאי לברר את העניין בוועדה המקומית לרישוי ובניה.

יתכן מאד ותופתע לטובה מהתנאים הבפשוטים הדרושים לעשות זאת חוקית ורשמית.

*כמו שספיראל אמר-הסכמת שכנים דרושה בכל מקרה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
יש לך אישור מהשכנים?

למה הוא צריך אישור מהשכנים? כל עוד הוא בונה את הסככה בשטח החנייה שלו, והוא לא יוצא מהקווים, אז אין בעיה. הרי חנייה שרשומה בטאבו היא נכס\שטח פרטי ולא מקום ציבורי.

פורסם

יש לך טעות שנובעת מחוסר הכירות עם חוק התכנון והבניה.

בניה שמשנה נראות בבית משותף (בין אם זה שינוי חזית,גידור בגבול המשותף, או הקמת גגון/פרגולה/סככה) דורשת את הסכמת בעלי הזכויות בנכס.

בבית משותף, למרות החלוקה הרישומית לתתי חלקות, ה"נכס" הוא החלקה או המגרש, וכל בעליו צריכים לחתום על הבקשה להיתר.

(ברוב המקרים זה נכון אגב גם לקוטג'ים דו משפחתיים, מה שמשום מה מפתיע מאד חלק מהלקוחות שלי...)

פורסם

אתה יכול לבנות גם מסגרת שלא מתפרקת. תראה כאן:

Untitled-1.jpg

שים לה משולשים בפינות, תשאיר קצת רווחים מהצדדים, ותן לה שיפו קל הצידה (שלא תהפוך לבריכה :-P)

RHS'ים במידות שתיכף יתן לך אחד ממהנדסי הפורום. 7/7 נראה לי באצבע מול הרוח נכון. אבל ממש ממש אל תסמוך על מה שאני אומר.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

למישהו מחברי הפורום יש גגון לרכב שמותקן בחניה בבניין משותף?

לפי חוק הפרגולות הבנתי שחוקית שניתן להתקין ללא אישורים

אם לא צריך אישור מוועד הבית?

פורסם
מה שאתה יכול לעשות זה התקנה של פרגולה, שתפתח ותסגור אותה עם מנואלה. כך זה לא נקרא "מבנה קבוע", ולא ניתן לקנוס אותך או לחייב אותך להוריד אותה.

ממליץ קודם לפניי מתן המלצות - להתעדכן בחוקים ובתקנות השונות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נניח ועושים הצללה באישור והכל, יכולים להעלות את הארנונה בגלל זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תלוי בחוקי העזר העירוניים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בבניין בו אני מתגורר, הרכב מחנה בין שני עמודים מתחת לחלונות הבניין, ולמרות ששמתי דוקרנים נגד ציפורים אצל השכנים הן עדיין מצליחות ללכלך לי את האוטו ובנוסף אני מחפש הגנה מגשם עד כמה שניתן/חום בקיץ.

בגדול אני מחפש משהו דיי פשוט: ברזנט בגודל של 4X3 מטר (ממה שבדקתי אמור לעלות בסביבות 180 ש"ח) ועוד 4 מוטות מחוברים שיחזיקו את הכל.

אני מוצא בכל מיני אתרים באינטרנט סכומים של אלפי שקלים לסוכך שאמור לעלות בסביבות 700 ש"ח (ותקנו אותי אם אני טועה בבקשה) אבל אני לא מוצא מקום שמוכר סככה לבניה עצמית במחיר שפוי.

מכירים אולי מקום כזה? או ששווה ללכת לרתך לקבל הצעת מחיר למוטות ולקנות בנפרד את הברזנט?

• תוכן חדש...