Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לרכוש רכב בתקציב של 140 אלף ש"ח, מה שאני מחפש זה רכב ספורטיבי עם מפרט ספורטיבי עשיר.

הרכב שהכי הרבה עונה על מה שאני מחפש הוא הסיאט לאון 1.8T ידנית.

אבקש לדעת את דעתכם לגבי הרכב הנ"ל והאם יש עוד רכבים במחיר הזה שיענו על דרישותיי?

תודה.

פורסם

הכל תלוי מה אתה מחשיב בתור ספורטיבי. הלאון אכן נותנת "חבילה" מצוינת של ביצועים מול מחיר, אבל היא לא מכונית ספורטיבית פר-סה, אלא סוג של קומפקטית חמימה. אם אתה רוצה משהו באמת ספורטיבי, תצטרך להעלות את התקציב או ללכת על משומש בן שנה-שנתיים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הכל תלוי מה אתה מחשיב בתור ספורטיבי. הלאון אכן נותנת "חבילה" מצוינת של ביצועים מול מחיר, אבל היא לא מכונית ספורטיבית פר-סה, אלא סוג של קומפקטית חמימה. אם אתה רוצה משהו באמת ספורטיבי, תצטרך להעלות את התקציב או ללכת על משומש בן שנה-שנתיים.

רוני

תודה רוני,

שמע.. 160 כ"ס לרכב ששוקל 1280 ק"ג כשהמומנט שלו על 1500 סל"ד זה רכב ספורטיבי מאוד... כמובן שאני לא משווה אותו לספורטיבים באמת כמו הקופרה, שירוקו וכו' אבל זה רכב מאוד מהיר עם ביצועים מעולים...

עוד מישהו על הצעות במחיר הזה??

פורסם

אם כך זה כמו שחשבתי - מבחינתך ספורטיבי = ביצועים. וזה בסדר גמור. אם כך - אין ככל הנראה פתרון טוב יותר לרכב חדש בתקציב הזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למרות שנראה שאתה פשוט מחפש מתמודדים בכדי שתוכל להוכיח להם שהבחירה שלך היא המוצלחת, הרי שאם בכל זאת אינך נעול סופית, לך בדוק את האסטרה טורבו. היא לא מהירה כמו הלאון, אבל יש לה די כוח וחשוב מכך, היא אינה ספורטיבית אבל יש לה איכות נסיעה שנהג לאון ונוסעיו יכולים רק להתקנא בה, וגם זה בלי פיצוי של נהיגה ספורטיבית. זה בנוסף לאיבזור פנים מאוד מרשים בניגוד לפשטות המוגזמת שמשדרר לוח השעונים של הלאון.

פורסם

הלאון נותנת תמורה מצויינת למחיר.

רכשנו במשפחה 3 לאונים חדשים ב4 שנים.

אין תקלות מיוחדות, בנתיים רק חיוכים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא מחפש להראות לאנשים אחרים שיש לי רכב חזק ושאני יכול לעקוף אותם...

אם הייתי רוצה לעשות את זה הייתי משקיע ברכב ישן יותר עם שיפורים...

חשבתי על האסטרה אבל זה לא מה שאני מחפש, עדיין לא עשיתי נסיעת מבחן בלאון. כרגע אני נוסע על קורולה 2008.

אני רוצה להרגיש את הרכב ולהרגיש ברגליים את הספורטיביות, לא בשביל מישהו אחר אלא בשבילי.

פורסם
אני לא מחפש להראות לאנשים אחרים שיש לי רכב חזק ושאני יכול לעקוף אותם...

אם הייתי רוצה לעשות את זה הייתי משקיע ברכב ישן יותר עם שיפורים...

חשבתי על האסטרה אבל זה לא מה שאני מחפש, עדיין לא עשיתי נסיעת מבחן בלאון. כרגע אני נוסע על קורולה 2008.

אני רוצה להרגיש את הרכב ולהרגיש ברגליים את הספורטיביות, לא בשביל מישהו אחר אלא בשבילי.

ללאון אין שום מאפיין ספורטיבי, אפילו לא הקטן ביותר, היא פשוט משפחתית רגילה עם מנוע חזק.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אם כל מה שאתה מחפש מהרכב זה 0-100, שיהיה חדש מהסוכנות וישאיר לך עודף מ120K (כרגע 1.8TSI ידנית עולה 119K במבצע שלא בטוח מתי יגמר, נמשך מדצמבר אשתקד) - הלאון היא האופציה היחידה בערך.

יש לי חבר בדיוק באותה סירה כמוך. רוצה מנוע חזק בזול, אבל לא מקונצרן VAG בגלל היבואן המביש בארץ. אחרי המון פישפושים בקטלוג רכב חדש ביד2 הגיע למסקנה שפשוט אין שום דבר מתחרה במחיר הזה.

וחבל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני ממליץ בחום על רכישת לאון CUPRA בת שנתיים ב- זה נכנס תקציב הנ"ל (+/-). אני בטוח שאתה יכול למצוא אחת שמורה שתשמש אותך בהנאה.

המכונית אמינה מאוד, ספוטיבית ולא מוחצנת (זאב בעור של כבש).

מהניק שלי אנתה יכול ללמוד שהייתה לי אחת כזו עד לפני חצי שנה (היום אני נוהג על A5).

פורסם

NINJMNKY - כנראה שזה הרכב היחיד שנותן תמורה כזאת טובה למחיר הזה... כי רכבים שנחשבים ספורטיבים רק מתחילים במ160 אלף... המבצע עדיין בתוקף?!?!?

SCupra - העניין שהערך של הקופרה 2009 כבר צנח ואני צריך רכב חדש לבערך ה-3 שנים הקרובות חוצמיזה גם שאני רוצה את הצורה החדשה... וA5... עולם אחררר WOW !!!

פורסם

לטעמי ההפסד כולו שלך.

דווקא בגלל שדגמי 2008 / 2009 הפסידו מערכם הם קניה כדאית. ברכב החדש אתה תממן את ירידת הערך.

ההבדלים הקוסמטיים בין 2008 / 2009 ל- 2010 זניחים.

לעומת זאת, ההבדלים בין CUPRA שמורה 2008 / 2009 לדגם 1.8 חדש מהותיים.

אני בהחלט לא הייתי מסתפק במועט (1.8 חדש) והייתי רוכש CUPRA משומשת בת שנה או שנתיים.

בסוף ההחלטה היא שלך (וגם חווית הנהיגה ברכב החדש שתבחר).

פורסם

לדעתי עדיף לך להתפשר כמו שאמר כאן scupra ולקחת את הדגם החזק יותר

ההבדל הוא משמעותי בין הסטנדרט לקופרה

פורסם

אלפא מיטו, 120 כ"ס (0-100 ב-8.8 ש') על הנייר טיפה מעל 140 אבל יש מצב להנחה קטנה שתכניס אותה לתקציב, עוד כמה אלפים (ואולי בהנחה קצת יותר משמעותית, סמל"ת מפתיעים לפעמים) תוכל גם להגיע לדגם ה-155 כ"ס. מיטו גם היא לא מכונית ספורט של ממש (ויש שיגידו גם לא אלפא ממש), אבל לפחות היא פונה לנהג, יש בה תחושה נעימה של זריזות, חדות וקלילות, ובסה"כ חבילה לא רעה בכלל. ונכון להיום, גם היבואן עדיף על צ'מפיון - גם מבחינה זו שנותנים לך להרגיש שרוצים אותך כלקוח, ואפילו השרות במוסך המרכזי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ערן, מבחינת כוח נטו ולמקרה הזה ספציפית אסטרה טורבו תיתן פתרון יותר זול ויותר חזק.

המטרה היא להשיג כמה שיותר פוני בפחות מ120K (שזה המחיר של 1.8TSI לאון במבצע, במקום 139K). כאשר 140 אפילו עם הנחה של 7K לא מגיע קרוב.

אסטרה טורבו כמדומני עולה 131K עם 156. אבל אל תתפוס אותי במילה - האתר שלהם ירד זמנית ואי אפשר לראות את המפרט.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...