Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קוקה קולה היא דוגמא טובה לפלצנות שלנו. אומרים שאם טועמים קוקה קולה ו אר.סי. קולה (ללא ידיעה מה שם המוצר) רוב האנשים מתבלבלים ביניהם. אז מדוע הרוב משלם יותר וקונה קוקה קולה?

יהודה

אז אומרים.

כששתיתי קולה רגילה (היום אני על דיאט) הייתי מזהה את הקוקה בוודאות של 100%, חד וחלק, כולל (בתקופות יפות במיוחד -הייתי שותה 3 בקבוקי ליטר וחצי ליום) לומר לך באיזה חודש הבקבוק יוצר:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 305
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה נכון שניתן להבדיל בין קוקה קולה ל-RC, אבל כאשר בקבוק תוצרת החברה הראשונה, עולה 8 ש"ח ו-RC נמכר 2 ב-12. אין פה שום מקום להתלבטות.

נ.ב

מצבך טוב, אני כבר ממזמן על ZERO :).

פורסם

איפה לעזאזל מוכרים קוקה קולה ב-8 ש"ח לבקבוק?!

בסופר עולה בערך 6 ש"ח...

ואתה יודע מה? גם אם החיקויים היו עולים שקל לבקבוק, לא הייתי נוגע בהם. לא טעים לי בכלל. פכסי מר מדיי, ערסי נוזלי (מיימי) מדיי, ולגבי ההוא עם השם של סם, אני כבר לא מדבר.

ו"מצבי טוב", לא הייתי אומר- אבל זה עדיף על ZERO...

פורסם
איפה לעזאזל מוכרים קוקה קולה ב-8 ש"ח לבקבוק?!

בסופר עולה בערך 6 ש"ח...

7.5 ש"ח בסופר ליד הבית.

שופרסל, חיפה, עוד מעט בדראגסטורים יהיה יותר זול :?

פורסם
7.5 ש"ח בסופר ליד הבית.

שופרסל, חיפה, עוד מעט בדראגסטורים יהיה יותר זול :?

תנסה את סופרסל שהיה בזמנו יוניברס קלאב, באיזור תעשייה תל חנן בנשר (בן-דור).

או כמה סופרים אחרים.

על מה ולמה כל כך הרבה כסף לבקבוק נקטר האלים?!

פורסם

תלוי מה ההגדרה למכולת. זה לא המכולת של ביז'ו, זה סופר לא קטן מרשת סופרים ענקית- ועדיין הפרשי המחירים בין סניף לסניף לא קטנים.

לגבי יוניברס לשעבר, זה בעייתי כי אין לי רכב בחודשיים האחרונים :-(

פורסם

האמת היא שהוא לא מסביר שום דבר. הוא רק מתאר איך משרות עוברות ממדינות מערביות למדינות מזרחיות.

הסיבה לתהליך זה היא פשוטה: במערב יש הרבה חוקים ותקנות מהסוג המכונה "הגנת העובד". ולמה "המכונה"? כי כסף לא צומח על עצים, ואם מכריחים את המעביד לשלם לכל עובד תשלומים רבים, בין אם העובד מועיל לעסק ובין אם לא - אז יש שתי תוצאות אפשריות:

א. העסק שוכר פחות עובדים.

ב. רווחיות העסק נפגעת ולכן יותר עסקים נסגרים.

בשני המקרים אותה תוצאה: המשרות עוברות למקומות שבהם אין חוקים כאלה - כלומר למזרח.

ויש גם פתרון יצירתי: חברות כוח אדם שבכל מיני שיטות מצליחות לעקוף את החוקים הנ"ל ולשלם לעובדים מעט. אז כאן לא המשרות עוברות למזרח, אלא תנאי השכר של המזרח עוברים למערב.

כך או כך אותה תוצאה: החוקים שמכונים "חוקי הגנה" פוגעים באלו שעליהם הם מתיימרים להגן.

חוקים אלו הם סוציאליסטים במהותם ומביאים (בהדרגתיות) למצב שהיה בברה"מ, שכידוע היתה מבוססת על העקרון של דאגה לעובד, אבל לא היה מה לאכול. וזאת בזמן שבארה"ב מספר קטן של איכרים גידל כמויות אוכל עצומות.

דני

פורסם

ועוד כתבה:

מיוחד ל"כלכליסט" - שכר בישראל: מי עובר את מבחן ה-8,000?

38% מאוכלוסיית מעמד הביניים בישראל מצהירים שלא יוכלו לעמוד בהוצאה חד־פעמית ובלתי־צפויה של 8,000 שקל בחודש הבא, כך עולה מסקר "כלכליסט" ומכון מדגם. בסקר דומה שנערך בארה"ב, שיעור זה עמד על 25% והוגדר ע"י החוקרים המובילים כ"כמעט לא ייאמן"

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3520662,00.html

Mazda 2 2013

פורסם

מה שאותי מדהים זה איך כל מוצרי הצריכה כל הזמן מתייקרים (כולל כמובן הדיור) ועדיין המדד נשאר יושן, ממש כאילו שטייניץ מרים טלפון ללמ"ס ואומר להם, "שמעו, לא מתאים לי אינפלציה בסקרים, תעשו טובה, אל תעלו את המדד החודש" :?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

8K? אלוהים אדירים, זה יהרוס אותי לגמריי. גם עם 1K לא אוכל להתמודד כל כך.

פורסם
מה שאותי מדהים זה איך כל מוצרי הצריכה כל הזמן מתייקרים (כולל כמובן הדיור) ועדיין המדד נשאר יושן, ממש כאילו שטייניץ מרים טלפון ללמ"ס ואומר להם, "שמעו, לא מתאים לי אינפלציה בסקרים, תעשו טובה, אל תעלו את המדד החודש" :?

זה תמיד תמוה בעיני, שמחיר העגבניות שירד, מוריד את מחירי הדירות שעלה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...