Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חבר בפורום הזה כבר כמעט שנתיים. יצא לי כבר להיות במפגש לבעלי טויוטה עם איתמר ועוד כמה חברים (שלצערי איני זוכר את שמם) לפני למעלה משנה באיצטדיון בר"ג.

בכל מקרה, חשבתי להרים את הכפפה ולהציע פה מפגש למעוניינים. זה יכול להיות לחברי הפורום ללא שום קשר לרכב, לבעלי טויוטה, מה שבא ברוך הבא. לדעתי גם יכול להיות טיול נחמד בפסח או באחת השבתות עקב מזג האוויר הנאה. בנוסף, כחובב צילום יש ברשותי מצלמה דיגיטלית (אמנם בת 7 שנים אך עדיין כוחה במותניה) והתחלתי לאחרונה להתעניין בצילום רכבים אחרי תקופה שלא צילמתי.

אם מישהו מעוניין, צרו עמי קשר בה"פ או עדכנו בשרשור הזה.

פורסם

בעלי פיאט מוזמנים גם ? ;)

יש מצב, אם זה יסתדר עם העבודה כמובן.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
היי, כולם מוזמנים, בין אם יש לך פיאט 127 או BMW Q5 :-P

חשבתי על יום שני ה 25.4 או באחת השבתות שלאחר מכן.

לי יש BMW Q5 !@#$ וטויוטה פג'ארו לשבתות !

(הכל בהומור כמובן :wink:)

הבוז לך.

פורסם

ההיענות פה מדהימה :shock::wink:

לגבי מסלולים, אשמח להצעות. יש לי רעיון לגבי נסיעה- כביש ואדי ערה/ואדי מילק, לאחר מכן עלייה לכפר תבור, צומת גולני ואז דרך נוף של יער בית קשת, עצירה שם לפיקניק/סשן צילומים.

אפשרי גם לנסוע לכנסייה בפסגת הר תבור ולעצור שם לצילומים/סיור במקום.

עוד מקום שניתן לנסוע אליו הוא מורדות הכרמל/זכרון יעקב, עם עצירה באחד החניונים ביערות למנגל במידה ומישהו מעוניין.

לחליפין, אפשרי גם לדרום-אך אני לא מכיר שם כל כך הרבה מקומות. רעיונות יתקבלו בברכה.

פורסם

אתם רציניים? כמה מפגשים ניסו להרים ביוזמות כאלו בפורום עלו כבר ללא הענות שזה מדהים, וחבל על הזמן בכלל.

אלא אם מנהלי הפורום הזה יעשו מעשה וירימו כפפה בצורה רצינית ואחראית ויחשבו רווחית ואידיאולוגית נכון. שהרי המפגש יעשה שמות במידה לא מבוטלת ויגרום לפרסום רציני בתקשורת (הכל במידה שיתנו את התחת כאן), אז ורק אז יהיה כאן מפגש רציני עם הענות רצינית ששווה בכלל התייחסות.

בלי שמישהו רציני עם הידע והיכולת לפירסום של מפגש גדול ורציני של אלף איש או יותר , אין טעם להעלות נושאים שכאלה בכלל... שהרי זה לא מחזיק ואין לזה משמעות רצינית לטווח ארוך.

אגב פרט חשוב , אפשר לכסות עלויות עם חסויות במסלול סגור , מזנוני מזון ועוד ועוד, כאב ראש לא קטן אבל יעשה רעש למען מטרה מאוד מוצדקת שזה תחום הספורט המוטורי במדינת ישראל, ועם גרעין קשה של חברים רבים בפורום אפשר להרים אירוע מדהים, שיעשה רעש בתקשורת הארצית ויגרום או יתחיל שינוי משהו בהתייחסות לתחום הנל, וככל שזה יקדים טוב יהיה, שהרי הדרך היחידה היא אירועים בתחום ביוזמות פרטיות שהם יעשו לחץ משמעותי לזירוז יישום חוקים בתחום ופתיחתו בכלל.

פורסם

joker2k, לא התכוונתי שיהיה פה מפגש של אלף איש ויותר, איני חושב שכמות האנשים תהיה כזו גדולה :shock:

לדוגמה, ראיתי בפורום שירוקו מפגש של חברי הפורום, בסדר גודל של עד 20-30 איש, שבתוכו שולבה הדרכת נהיגה מתקדמת במסלול מיוחד ע"י אחד מחברי הפורום שלהם, שמתעסק בתחום והתנדב להדריך. אם מישהו בפורום מעוניין לעזור לי לארגן מפגש שכזה לדוגמה זה יהיה מעולה. אני יודע שהיו כבר מפגשי פורום גדולים עם חסויות וכאלה, אך לא לכך אני התכוונתי.

פורסם
אתם רציניים? כמה מפגשים ניסו להרים ביוזמות כאלו בפורום עלו כבר ללא הענות שזה מדהים, וחבל על הזמן בכלל.

אלא אם מנהלי הפורום הזה יעשו מעשה וירימו כפפה בצורה רצינית ואחראית ויחשבו רווחית ואידיאולוגית נכון. שהרי המפגש יעשה שמות במידה לא מבוטלת ויגרום לפרסום רציני בתקשורת (הכל במידה שיתנו את התחת כאן), אז ורק אז יהיה כאן מפגש רציני עם הענות רצינית ששווה בכלל התייחסות.

בלי שמישהו רציני עם הידע והיכולת לפירסום של מפגש גדול ורציני של אלף איש או יותר , אין טעם להעלות נושאים שכאלה בכלל... שהרי זה לא מחזיק ואין לזה משמעות רצינית לטווח ארוך.

אגב פרט חשוב , אפשר לכסות עלויות עם חסויות במסלול סגור , מזנוני מזון ועוד ועוד, כאב ראש לא קטן אבל יעשה רעש למען מטרה מאוד מוצדקת שזה תחום הספורט המוטורי במדינת ישראל, ועם גרעין קשה של חברים רבים בפורום אפשר להרים אירוע מדהים, שיעשה רעש בתקשורת הארצית ויגרום או יתחיל שינוי משהו בהתייחסות לתחום הנל, וככל שזה יקדים טוב יהיה, שהרי הדרך היחידה היא אירועים בתחום ביוזמות פרטיות שהם יעשו לחץ משמעותי לזירוז יישום חוקים בתחום ופתיחתו בכלל.

להרוויח?

1000 איש?

אתה גר בארץ?

הבן אדם מעלה יוזמה, מספיק גם הענות של 20 כלי רכב. לא חייב משהו בומבסטי.

אירוע ברמה של 1000 איש עם חסויות ולא יודע מה כבר הרימו אם אתה לא יודע, אוטוספורט עמדו מאחורי הארועים הללו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
ג'וקר, למה הייאוש? אולי מפה יצמח מפגש סוף סוף?

הבן אדם מעלה יוזמה, מספיק גם הענות של 20 כלי רכב. לא חייב משהו בומבסטי.

וכל המוסיף גורע.

פורסם

אלא אם מנהלי הפורום הזה יעשו מעשה וירימו כפפה בצורה רצינית ואחראית ויחשבו רווחית ואידיאולוגית נכון.

אני חושב שאפשר לעשות מפגש טויוטות או לחלופין, להפגש במחלקת המוצרים הלבנים של שקם אלקטריק...

סתם, סתם...8)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...