Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וזה עוד בעדינות.

אז אני יודע שלא כולם נוהגים כאילו הכביש של אמא שלהם ואני חייב משהו לאבא שלהם, אבל שימו לב:

פנקס פינת נמיר, בת"א - למי שמכיר. אני מגיע על נמיר מצפון. ישנם חמישה נתיבים: שלושה ישר ועוד שניים משמאלם, לפניה שמאלה. אני נעמד ראשון ברמזור אדום על הנתיב הרביעי (הראשון מבין שניים שפונים שמאלה).

לשמאלי, בין שני נתיבים שפונים שמאלה כאמור, מתיישב טוסטוס.

הרמזור מתחלף לירוק, אני מתחיל לפנות שמאלה ואז הטוסטוס הבן-כ%$ה הזה, יימח שמו - רק שלא ייקח איתו אנשים אחרים, נותן גז ונוסע ישר. שימו לב: נעמד בין שני נתיבים שהתחילו לפנות שמאלה ואז מתחיל לנסוע ישר. בנס הצלחתי איכשהו לבלום והבן-ז&%ה עבר אולי 2 ס"מ ממני.

ועכשו נניח שהייתי במהירות שהיא רק מעט גבוהה יותר, או שסתם הייתי מגיב כצב במקום כנץ :-), ופוגע בו. לא הייתי יוצא אשם, אבל כל הנזק, הזמן, הבירורים, משטרה ומד"א. וכל זה כי הבן-אלף הזה החליט משום מה שרק בין שני מסלולים שפונים שמאלה בא לו להמשיך ישר, כשיש לידו עוד שלושה נתיבים שנוסעים ישר. טוב, הכביש הרי שייך לאמא שלו, לא?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת מקרה מעצבן וכל הכבוד על התגובה המהירה.

קרה לי דבר דיי דומה בשכונה שלי בירושלים.

עמדתי בנתיב הימני מתוך שניים, הנתיב הימני משתמש לפניה ולנסיעה ישר והנתיב השמאלי משמש להמשך נסיעה ישר בלבד.

כשהרמזור התחלף לירוק התחלתי לנסוע ופתאום האדם החביב בנתיב משמאלי החליט שהוא פונה ופשוט פנה עלי ובאמת שהתחרטתי שלא נכנסתי לו בדלת וגלגלתי את רכבו שוב ושוב.

פורסם

איזה קטע, קרה לי משהו דומה אתמול בדיוק באותו מיקום.

וזה לא משהו נדיר והמיקום לא באמת חשוב כי החלאות האלה עושים מה שבא להם.

אין מלים לתאר כמה אני מתעב את הגרוטאות האלה. אני מקווה שהביטוח יעלה בכמה סדרי גודל לרמה שרק אנשים שבאמת חובבי הז'אנר יעלו על הכבישים עם אופנועים רואיים.

כמעט ולא ראיתי אופנוע כבד / ספורט מתנהג בצורה ברברית על הכביש.

לעומת זאת ככל שהקקנוע יותר זול, ככה הנהג יותר גרוע, יותר מפריע .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ועכשו נניח שהייתי במהירות שהיא רק מעט גבוהה יותר, או שסתם הייתי מגיב כצב במקום כנץ :-), ופוגע בו. לא הייתי יוצא אשם, אבל כל הנזק, הזמן, הבירורים, משטרה ומד"א. וכל זה כי הבן-אלף הזה החליט משום מה שרק בין שני מסלולים שפונים שמאלה בא לו להמשיך ישר, כשיש לידו עוד שלושה נתיבים שנוסעים ישר. טוב, הכביש הרי שייך לאמא שלו, לא?

עכשיו תחשוב על מישהו שבסיטואציה דומה לא מזהה את המפגע, פוגע ומפיל אותו (בקטנה) אבל הבן $%!# חובש קסדת חצי (שבאה לו בטוב), נופל שובר את הראש ואחרי יומיים מחזיר ציוד.

לנהג הלכו החיים.

פורסם
איזה קטע, קרה לי משהו דומה אתמול בדיוק באותו מיקום.

וזה לא משהו נדיר והמיקום לא באמת חשוב כי החלאות האלה עושים מה שבא להם.

אין מלים לתאר כמה אני מתעב את הגרוטאות האלה. אני מקווה שהביטוח יעלה בכמה סדרי גודל לרמה שרק אנשים שבאמת חובבי הז'אנר יעלו על הכבישים עם אופנועים רואיים.

כמעט ולא ראיתי אופנוע כבד / ספורט מתנהג בצורה ברברית על הכביש.

לעומת זאת ככל שהקקנוע יותר זול, ככה הנהג יותר גרוע, יותר מפריע .

ואחרי שהם ימכרו את הקטנועים ויעברו למכוניות, איפה תחנה את הרכב שלך בתוך העיר? באוויר?

הקטנועים הכרחיים בתוך העיר, הבעיה היא לא הקטנוע אלא הברברי שנוהג עליו.

הפתרון במקרה הזה היא אכיפה נוקשה, חינוך ושינוי שיטת קבלת רישיון לקטנועים ולא העלאת הביטוח.

פורסם

לא אכפת לי לעמוד בפקקים או להחנות את הרכב באוויר.

הרי אם אפגע באחד האדיוטים האלה,גם אם זה לא יהיה באשמתי, החיים שלי יהרסו גם ככה.

אני כל יום מבלה על הכבישים בהלוך ובחזור מהעבודה, בשנה האחרונה ראיתי אולי בפעם אחת פעולת אכיפה על אופנועים שעקפו משמאל דרך השוליים וזומברו ע"י המשטרה.

הסיפור הזה גרם לפקק גדול אבל עשה לי את היום.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא חושב שאם האידיוט יעבור לנהוג ברכב, הוא יהפוך לנהג זהיר יותר. אלא אולי אפילו מסוכן יותר.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

לפחות זה ימנע ממנו לנסוע על מדרכות, לחצות במעבר חציה כמו הולך רגל , לזגזג בתוך טור מכוניות ולעקוף דרך השוליים.

גם זה משהו.

אגב, כמעט דרס אותי אופנוע בדרך לארוחת צהריים היום כשהגיע מולי על המדרכה במהירות גבוהה (אני הלכתי ברגל)

צריך להכחיד את הכלים האלה, אלו אמצעי תחבורה לקמצנים, שגם מתקמצנים על החיים שלהם (בגלל הסכנות) וגם על הזמן שלהם.

מבחינתי עדיף להפסיד רגע בחיים , כמו בקלישאה הידועה של משרד התחבורה בשנות ה80.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שוב אותו שירשור?

להתחיל שוב את כל הסיפורים על הרכבים שכמעט הרגו אותי?

תפנימו, חלאות הם חלאות בלי קשר למה שהם נוסעים עליו, מי שמתפרע על טוסטוס יתפרע גם על רכב, רק שעל רכב הוא יסכן עוד כמה אנשים.

אני לא יודע למה אני ממשיך להגיב בשירשורים האלו, הרי אף אחד לא באמת יענה לעניין או יפנים, הרבה יותר קל לשנוא, לקללל, לגדף וכו.

סעו בזהירות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לאייל היקר.

בתור אחד שקורא הרבה בפורום ולא יוצא לי כלכך להגיב אני די מופתע מהתשובה שלך (בדרך כלל אתה אומר דברים לעניין ,שאני לומד מהם המון)

בתשובה שלך אתה מכליל את כל רוכבי הקטנועים, יש מכאן ויש מכאן כמו כל דברים בחיים, אבל להוציא את העצבים ולצאת בהצהרות כאלה ממך לא ציפיתי!

אני בטוח שלא כל רוכבי הקטנועים מתנהגים כמו שאתה מתאר, קצת מגעיל להגיד על רוכבי קטנועים שהם מתקמצנים ולא מעניין אותם החיים שלהם, מה לעשות בתל-אביב הרבה יותר קל להתנייד על קטנוע מאשר ברכב.

בוא נגיד שביום יום אני נתקל בנהגים בעלי רכבים שהם הרבה יותר גרועים ממה שניתן בכלל לתאר!

הכל כאן זה עניין של תרבות וזה הכל.

למען גילוי נאות, אין לי קטנוע וגם לא יהיה לי. סתם פשוט תשובה מרגיזה שהייתי חייב להגיב אלייה!!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

zuzut5 - יש מספיק קטנוענים שמסכנים את כל סביבתם - במיוחד השליחים למיניהם, שמתוגמלים לפי זמן המשלוח, ובשביל עוד שקל מוכנים לסכן את כל מי שברדיוס פגיעה שלהם, כולל את עצמם. מדובר בהרבה אלפי נהגים וכלים.

אייל - נתקלתי בהרבה מאוד אופנוענים הנוסעים בצורה מטורפת על כלים כבדים. אמנם הם לא נוסעים על מדרכות, אבל חציית קו הפרדה כדי לחתוך עיקול חסר שדה ראיה או סתם עקיפות מטורפות מימין או על קו הפרדה הם לחם חוקם. שלא לדבר על מהירויות תלת ספרתיות בדרכים עירוניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אגב, כמעט דרס אותי אופנוע בדרך לארוחת צהריים היום כשהגיע מולי על המדרכה במהירות גבוהה (אני הלכתי ברגל)

אותך כמעט. אני דרסתי אחד כזה בגיל 14 (גם כן בהליכה ברגל).

הקקנוע היה צריך פחחות אחרי המפגש, ואיכשהוא יצא שהוא תיקן לי פציעת ספורט מוזרה בברך.

וכל זה ליד אמא שלי. לא נעים במיוחד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה שהכי מעצבן אותי שבזמן האחרון אני רואה יותר ויותר את התופעה הבאה: קטנועים מתקרבים לצומות כאשר האור אדום מחכים כמה דקות שלא יהיה הרבה מכוניות שחוצות את הצומת ואז פשוט מתחילים לנסוע באור אדום.

פשוט לא אכפת להם מכלוווום.

פורסם
מה שהכי מעצבן אותי שבזמן האחרון אני רואה יותר ויותר את התופעה הבאה: קטנועים מתקרבים לצומות כאשר האור אדום מחכים כמה דקות שלא יהיה הרבה מכוניות שחוצות את הצומת ואז פשוט מתחילים לנסוע באור אדום.

פשוט לא אכפת להם מכלוווום.

+1

תופעה מזעזעת שגם אני שמתי לב אליה בזמן האחרון! :evil:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...