Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה פג'רו צבאי עם מספר אדום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר בלוחיות עסקינן מה זה טויוטה שחורה עם לוחיות שחורות וסמל המדינה עליהן (מנורה)

ברור לי שזה של שירות כלשהו , אבל הם לא מחוייבים לשים לוחיות עם מספר ?

שראיתי את המחזה הזה הרגשתי כאילו אני תושב של איראן ולא של ישראל ..

שימו לב : (המחיר יורד ! )

למכירה נעלי (ריצה ) מיזונו wave rider 14 !

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכונית הנשיא היא ללא מספר, רק סמל המדינה.

(אין קשר בין התמונה הרצ"ב לבין טויוטה)

PIKIWI~1.JPG

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
הלינקלן של וייצמן הראשון כבר לא מתניידת בכבישים למיטב ידיעתי.

ככה זה רכב של כל נשיא?

אם המפכ"ל נוסע ב- מ'-1, הרמטכ"ל נוסע ב- צ'-1?

הרמטכ"ל נוסע ברכב עם מספר אזרחי רגיל, כמו כן הרכבים של המאבטחים.

ההבדל היחיד, שהן מצויידות בצ'קלאקות.

רק בשטח, אני יודע שאשכנזי נסע בג'יפ עם לוחית רישוי צבאית.

אם מדברים כבר על לוחיות רישוי של רכבים צבאיים, הלוחית רישוי של ראמ"ן לשעבר הייתה בעלת "מספר זהב".

צירוף מקרים? :?:

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם
ככה זה רכב של כל נשיא?

כן.

(אאל"ט, לראש עיריית ת"א היה מספר קבוע שעבר איתו מרכב לרכב. אני לא יודע אם זה נמשך גם כיום).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני דווקא חשבתי, שהרכב של הנשיא שלנו הוא כמו של שאר הדיפלומטים למיניהם.

רכב עם מספר מיוחד אך עם דגל של המדינה, שזה בעצם מקנה לו את הזכות לחנות בכל מקום.

(בעצם, כמו תו נכה :D).

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

יצא לי לראות פעמיים חונה במוזאון 'יד ושם' לימוזינה של וולוו (S80 ארוכה במיוחד) עם לוחית רישוי צהובה שבמקום מספר היה עליה באמצע מנורה.

זה הרכב של הנשיא?

פורסם
למח"ט שלנו היה פג'רו חדשה... ביחידת [שקר כלשהו].

למחט"י גוש עציון לא היה שום פאג'רו, מאזדה 3 + דיפנדר ממוגן זה מה שיש להם

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
יצא לי לראות פעמיים חונה במוזאון 'יד ושם' לימוזינה של וולוו (S80 ארוכה במיוחד) עם לוחית רישוי צהובה שבמקום מספר היה עליה באמצע מנורה.

זה הרכב של הנשיא?

לימוזינה של משרד החוץ. לשינוע אח"מים.

בד"כ מאובזרות בזוג ניידות משטרה מקדימה וזוג מאחור.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

זה הרכב של הנשיא?

הנשיא ביקר אצלנו באוגדה 91 ממש לא מזמן עם הרמטכל הם באו ביחד בAUDI A6 W12 כחולה כהה אם אני לא טועה עם צ'קלקות

פורסם

ללימוזינות של משרד החוץ יש מספרי רישוי רגילים.

הלימוזינות כמו גם רכבי ממשלה נוספים, מצויידים בצ'קלקות וסירנה ובד"כ יש גם ליווי ניידות שאמרות לפתוח ציר.

.

פורסם

לאותן לימוזינות עם לוחית רישוי צהובה יש מספר וגם מנורה באמצע. מפגישה איתן לפני שבוע בתל אביב מלוות כמובן בניידות (לא 2, במקרה הזה היו 5).

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...