Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה פג'רו צבאי עם מספר אדום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

avizaz אתה טועה ומטעה ,כשאתה סגן אלוף אתה תקוע עם סופה ,אך לאלופי משנה יש פג'רו גם לכאלה שאינם מח"טים, במקרה הכי גרוע יש איזה איסוזו טרופר וזה כשאין פג'רו זמינה או שהאל"מ התמנה לא מזמן ועוד מחכה לאחת.

בבקשה לא לחרטט סתם, תודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לאלופי משנה אין פאג'רו

רק לתת אלוף (דוגמא מאו"ג איו"ש)

למחטים אין

אתה טועה, למחטים שטח יש פג'ארו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כל מקרה לגופו.

יש אלופי משנה שנוסעים בפאג'רו ויש אלופי משנה שנוסעים בטרופר.

הפאג'רו בדרך כלל נועד לתא''ל-ים.

כל הג'יפים הם רק רכבי ב' של הקצינים.

רכבי ה- א' של אל''מ הם מאזדה 3, 5, לאנסר, קרוז, פורטה וכדומה.

רכבי ה- א' של תא''ל זה B4, קרניבל, גראנדיס וכדומה.

שלומי.

פורסם

חברה טרופרים יורדים מהפרק גם צה"ל מתחדש, וכן יש לאלופי משנה פאג'רו

אז לא לקשקש סתם אם לא יודעים או בטוחים ב100% =]

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

הטרופרים עוד לא יצאו משירות.

יש עוד לא מעט טרופרים שעדיין עובדים ונמצאים אצל אלופי משנה.

לא כולם עם פאג'רו, ואפילו רובם לא עם פאג'רו, רק תא''ל-ים

שלומי.

פורסם

אני עדיין זוכר את רכבי הקצינים של פעם.

סא"לים קיבלו בתחילה סיטרואן דה-שבו, לאחר מכן סוסיתא 12, את הסוסיתא החליפה הרנו 4, את הרנו החליפה רום כרמל, את הרום החליפה הפיג'ו 104 שהוחלפה בפיג'ו 205 או רנו 5. את הפיג'ו והרנו החליפה הרנו מגאן שהיתה למעשה המכונית הצבאית האחרונה.

אלמ"ים קיבלו בתחילה כרמל דוכס, לאחר מכן מחט"ים קיבלו פיאט 132, את הפיאט החליפה אסקורט ברנדה 1.3 אוטומטית, את האסקורט החליפה האסקורט אריקה ולבסוף האריקה הוחלפה בדייהטסו אפלאוז.

תא"לים קיבלו וולבו 144 שהוחלפו בפליימוט וליאנט שסיימו לשמש אלופים ולאחר מכן נרכשו עבורם פורד סיירה 1.8 שהוחלפו בסובארו B4.

אלופים קיבלו פליימוט וליאנט ששימשה אותם שנים ארוכות וממנה עברו לפיג'ו 505 1.8.

מעיניינים במיוחד היו רכבי הרמטכ"לים רפאל איתן ז"ל שנסע באסקורט ברנדה 1.3 ואהוד ברק שהיתה לו לנצ'ייה תמא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן אתה זוכר?? WTF?? בן כמה אתה אחי?

אני זוכר שאבא שלי סיפר לי שאחרי שהוא ברח מגולני לקרייה:lol:(אני לעומתו הייתי לוחם8)) הוא היה נהג של אלוף משנה שהיה לו באמת רנו 4..

ורציני בן כמה אתה? :-)

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

אל תשאל שאלות - לא תשמע שקרים.

אין לי מושג בן כמה הוא, אבל לפי התשובה שלו בוא נגיד ככה ,כשהסוס הטרויני נכנס לטרויה לא יודעים מי נהג בו ,וחן לא היה בבית באותו הזמן.

לגבי פרייויטים:

לתתי אלופים יש מונדאו ,מאזדה 6, B4 וכו...

אלופי משנה מאזדה 3 ,קרוז בד"כ...

לאלופים יש ג'יפים ,לנדקרוזר שחורה לאלוף פיקוד מרכז. בשטח הוא התנייד עם אחד בצבע זהב.

הרמטכ"ל לשעבר התנייד בסופרב ובשטח בפראדו ישנה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בן כמה אתה אחי?

ורציני בן כמה אתה? :-)

אמנם אין לי אחים, אך מכוון שזה כה מסקרן אותך, אז אני בקרוב בן 42.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני עדיין זוכר את רכבי הקצינים של פעם.

סא"לים קיבלו בתחילה סיטרואן דה-שבו, לאחר מכן סוסיתא 12, את הסוסיתא החליפה הרנו 4, את הרנו החליפה רום כרמל, את הרום החליפה הפיג'ו 104 שהוחלפה בפיג'ו 205 או רנו 5. את הפיג'ו והרנו החליפה הרנו מגאן שהיתה למעשה המכונית הצבאית האחרונה.

אלמ"ים קיבלו בתחילה כרמל דוכס, לאחר מכן מחט"ים קיבלו פיאט 132, את הפיאט החליפה אסקורט ברנדה 1.3 אוטומטית, את האסקורט החליפה האסקורט אריקה ולבסוף האריקה הוחלפה בדייהטסו אפלאוז.

תא"לים קיבלו וולבו 144 שהוחלפו בפליימוט וליאנט שסיימו לשמש אלופים ולאחר מכן נרכשו עבורם פורד סיירה 1.8 שהוחלפו בסובארו B4.

אלופים קיבלו פליימוט וליאנט ששימשה אותם שנים ארוכות וממנה עברו לפיג'ו 505 1.8.

מעיניינים במיוחד היו רכבי הרמטכ"לים רפאל איתן ז"ל שנסע באסקורט ברנדה 1.3 ואהוד ברק שהיתה לו לנצ'ייה תמא.

הרכב מג"דים הצה"לי האחרון היה אופל אסטרה - דיזל ידנית .. בודדות שרדו וכל השאר חונות בצורה מרוכזת בכמה מוקדים בארץ.

פורסם

אם זה כל כך מעניין - אלופים מתניידים ברכב שטח בנוסף לרכב האישי שברשותם (וכך גם תתי אלופים, אלא שאלה מתניידים על המושג הכל כך צבאי - חצי רכב שטח, ואין הכוונה לכבישטח אלא חצי תקן לרכב שטח, שהוא אכן כבישטח. ואל"מ - בהתאם לתפקיד, כמו מח"ט למשל)

• תוכן חדש...